senin gibi her konuda karadayıyı tebrik etmiyoz en azındanBunlara görüntü olsun yeter bayılmaya yer arıyolar.
senin gibi her konuda karadayıyı tebrik etmiyoz en azındanBunlara görüntü olsun yeter bayılmaya yer arıyolar.
Karadayı ne alaka şimdi laf bulamıyonuz bunu söylüyonuz.senin gibi her konuda karadayıyı tebrik etmiyoz en azından
seninkinden daha alakalı olmuşKaradayı ne alaka şimdi laf bulamıyonuz bunu söylüyonuz.
diyorum ki hazır beren gelmişken safiyeyi de yaşlandırıp semra anneannemi getirelim kötülükte bir marka kadın neticede @Aserat @destereÖzel hayatını bir kenara bırakmak gerekirse,
gerçekten de role çok uygun duruyor.Duruş ve tavırları iyi ve tam Şalına Münhasır bir bayan olmuş
Şalını çok beğendim,bir an çok tatlı göründü gözüme
şalına münhasır )) güzel sözmüşÖzel hayatını bir kenara bırakmak gerekirse,
gerçekten de role çok uygun duruyor.Duruş ve tavırları iyi ve tam Şalına Münhasır bir bayan olmuş
Şalını çok beğendim,bir an çok tatlı göründü gözüme
bırakıcak diziyi galibaBu yüzden bitiremiyor diyorum. Herkes bıraktı diziyi Necati bırakamadı nedense.
Diziyi alt üst eder
Daha önceki hünerlerini biliyorduk ama o şalına taktım benşalına münhasır )) güzel sözmüş
şalını belini kılını tüyünü beroşumun heryerini sevdim )
aslında iyi fikir semra nene eminim hülyadan çok çok daha iyi bir seçim olurdu o rol için illaki reklam olsun diye koymuşlar hülyayı kadında bir numara yok
zaten siyah değil miydisiyah saç hiç yakışmamış, çok abartılan berenin oyunculuğu bu dizide sönecek gibi duruyo objektif bir yorum )
siyah saç hiç yakışmamış, çok abartılan berenin oyunculuğu bu dizide sönecek gibi duruyo objektif bir yorum )
Ay Tubanın kulakları 2 gün boyunca durmadan çınlar artık.Sanırım sen yanlış fragmanı izledin. Gözlerini, sesini kısarak oyunculuk yapmaya çalışan Tuba değil fragmanda ki. Asaleti ve mimikleri ile rolü yaşayan ve tam anlamı ile Kösem olan Beren.
Ay Tubanın kulakları 2 gün boyunca durmadan çınlar artık.
Ama sana katılıyorum Tuba konusunda. Yiğidi öldür hakkını yeme Beren iyi oyuncu diziye de yakıştı.
Ay bu bölümde ab'de 8 totalde 5.5 u geçeceğiz inanıyorum. Biraz haremdeki hatunlar iki gerdan kıvırsa Kösem oynasa Ahmedin önünde, Bülbül Ağa halvete girse reyting rekorları kırarız. @xemrexxxYakışmazmı Beroşum. Kösem den daha çok Kösem olmuş yine ve kısaca role hazırlanma dönemi olmasına rağmen.
tuba ne alaka onunla karşılaştırma yaptığımı sanmıyorum beren neresini kısıp oyunculuk yapıyor )Sanırım sen yanlış fragmanı izledin. Gözlerini, sesini kısarak oyunculuk yapmaya çalışan Tuba değil fragmanda ki. Asaleti ve mimikleri ile rolü yaşayan ve tam anlamı ile Kösem olan Beren.
eminim öyle olur ab yi bilmemde total tekmeyi çoktan vurdu reytingi düşen dizi zor ayaklanır ayaklanırsa bundada bi iş vardır derimAy bu bölümde ab'de 8 totalde 5.5 u geçeceğiz inanıyorum. Biraz haremdeki hatunlar iki gerdan kıvırsa Kösem oynasa Ahmedin önünde, Bülbül Ağa halvete girse reyting rekorları kırarız. @xemrexxx
Ay 30 ülkede yayınlanıyor. Sen ne diyorsun bakayım.tuba ne alaka onunla karşılaştırma yaptığımı sanmıyorum beren neresini kısıp oyunculuk yapıyor )
eminim öyle olur ab yi bilmemde total tekmeyi çoktan vurdu reytingi düşen dizi zor ayaklanır ayaklanırsa bundada bi iş vardır derim