Muhteşem Yüzyıl Kösem Beren Saat Tanıtımı

Berenin bir şansı da başladığı hafta maç falan olmaması. reytingler biraz daha yükselir. Ocak sonuna kadar Avrupa maçları da yok bildiğim kadarıyla Bu yönden biraz şanslı. :)

Beren için yükselsin dizi, yoksa büyük hayal kırıklığı olacak kendisi adına

Özel hayatını bir kenara bırakmak gerekirse,
gerçekten de role çok uygun duruyor.Duruş ve tavırları iyi ve tam Şalına Münhasır bir bayan olmuş :ok:
Şalını çok beğendim,bir an çok tatlı göründü gözüme :lol:

gerçekten de role çok uygun duruyor.Duruş ve tavırları iyi ve tam Şalına Münhasır bir bayan olmuş :ok:
diyorum ki hazır beren gelmişken safiyeyi de yaşlandırıp semra anneannemi getirelim kötülükte bir marka kadın neticede:A @Aserat @destere

şalına münhasır :))) güzel sözmüş :)
şalını belini kılını tüyünü beroşumun heryerini sevdim :))

diyorum ki hazır beren gelmişken safiyeyi de yaşlandırıp semra anneannemi getirelim kötülükte bir marka kadın neticede:A @Aserat @destere

aslında iyi fikir semra nene eminim hülyadan çok çok daha iyi bir seçim olurdu o rol için :) illaki reklam olsun diye koymuşlar hülyayı kadında bir numara yok :)

Diziyi alt üst eder :A

şalına münhasır :))) güzel sözmüş :)
şalını belini kılını tüyünü beroşumun heryerini sevdim :))

aslında iyi fikir semra nene eminim hülyadan çok çok daha iyi bir seçim olurdu o rol için :) illaki reklam olsun diye koymuşlar hülyayı kadında bir numara yok :)
Daha önceki hünerlerini biliyorduk ama o şalına taktım ben :A

siyah saç hiç yakışmamış, çok abartılan berenin oyunculuğu bu dizide sönecek gibi duruyo objektif bir yorum :))

siyah saç hiç yakışmamış, çok abartılan berenin oyunculuğu bu dizide sönecek gibi duruyo objektif bir yorum :))
zaten siyah değil miydi :D
53fb69bcc13e4e701e4c5549.webp

fatmagulun-sucu-ne-1-yeni-bolum-fragmani-izle_400x400.jpg

Sanırım sen yanlış fragmanı izledin. Gözlerini, sesini kısarak oyunculuk yapmaya çalışan Tuba değil fragmanda ki. Asaleti ve mimikleri ile rolü yaşayan ve tam anlamı ile Kösem olan Beren.:)

Sanırım sen yanlış fragmanı izledin. Gözlerini, sesini kısarak oyunculuk yapmaya çalışan Tuba değil fragmanda ki. Asaleti ve mimikleri ile rolü yaşayan ve tam anlamı ile Kösem olan Beren.:)
:A Ay Tubanın kulakları 2 gün boyunca durmadan çınlar artık.:A
Ama sana katılıyorum Tuba konusunda. Yiğidi öldür hakkını yeme Beren iyi oyuncu diziye de yakıştı.

Yakışmazmı Beroşum.:love1: Kösem den daha çok Kösem olmuş yine ve kısaca role hazırlanma dönemi olmasına rağmen.:Z
Ay bu bölümde ab'de 8 totalde 5.5 u geçeceğiz inanıyorum. Biraz haremdeki hatunlar iki gerdan kıvırsa Kösem oynasa Ahmedin önünde, Bülbül Ağa halvete girse reyting rekorları kırarız.:A @xemrexxx

tuba ne alaka onunla karşılaştırma yaptığımı sanmıyorum beren neresini kısıp oyunculuk yapıyor :))

Ay bu bölümde ab'de 8 totalde 5.5 u geçeceğiz inanıyorum. Biraz haremdeki hatunlar iki gerdan kıvırsa Kösem oynasa Ahmedin önünde, Bülbül Ağa halvete girse reyting rekorları kırarız.:A @xemrexxx
eminim öyle olur ab yi bilmemde total tekmeyi çoktan vurdu reytingi düşen dizi zor ayaklanır ayaklanırsa bundada bi iş vardır derim

tuba ne alaka onunla karşılaştırma yaptığımı sanmıyorum beren neresini kısıp oyunculuk yapıyor :))

eminim öyle olur ab yi bilmemde total tekmeyi çoktan vurdu reytingi düşen dizi zor ayaklanır ayaklanırsa bundada bi iş vardır derim
Ay 30 ülkede yayınlanıyor. Sen ne diyorsun bakayım.:A
Gören de karşısındaki rakipleri 10 alıyor zanneder. Kösem 4,5 alıyor totalde KVP 6.5:A