yok sayısı 10u geçmez şu ankilerdenSeninle aramızdaki fark bu zaten senin kriterlerine göre türkiyede yıldızdan bol oyuncu bulamazsın
yok sayısı 10u geçmez şu ankilerdenSeninle aramızdaki fark bu zaten senin kriterlerine göre türkiyede yıldızdan bol oyuncu bulamazsın
Sana göre Meryem Üzerli starsa geçer iyi düşünyok sayısı 10u geçmez şu ankilerden
valla meryemimin starlığı sadece türkiye ile sınılı değil yoksa enayi değil ya bu yapımcılar 3 sezon ekranda yer almış birine en yüksek ücreti versinler))Sana göre Meryem Üzerli starsa geçer iyi düşün
Yaprak Dökümü tuttu diye oradaki adama kaç para verdiler haberin vardır senin bak listene 1 yıldız oyuncu daha eklevalla meryemimin starlığı sadece türkiye ile sınılı değil yoksa enayi değil ya bu yapımcılar 3 sezon ekranda yer almış birine en yüksek ücreti versinler))
hiçbirine en tepedeki ücreti vermediler panpa ayrıca meryemin durumu farklkı tek bir dizide 3 sezon oynadı ve sonuç bu diğerlerinin bir geçmiş ivarYaprak Dökümü tuttu diye oradaki adama kaç para verdiler haberin vardır senin bak listene 1 yıldız oyuncu daha ekle
Ne alaka be bu ilk bölümde Cennet'le kırıştırmıyor muydu.ay şimdi bu tatlişko musti büyüyünce @cookies in ayşesinini kıllı zararlısı manitası mı olacak ay fena oluyorum @sokak sanati @ozgur2113 @destere @Harunnn60 @Çiğdem-
hayır be o başkasıydıNe alaka be bu ilk bölümde Cennet'le kırıştırmıyor muydu.
2. Fragman çıkmışhayır be o başkasıydı
1:10-1:25 arası şu an dream (temsili değil) @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati
oha koridorda yürürkene anastasiadan berene mi dönüştü :eek. stv dizilerini geçtik2. Fragman çıkmış
Meryem Üzerli yeni dizisi tutmayınca verecekler mi bakalım o kadar para .Yaprak Dökümündeki Ali Rızadan bahsediyorum hatta peşin vermişlerdi diye hatılıyorum sonra dizisi tutmadı şimdi ona o kadar para veren yapımcı var mı?hiçbirine en tepedeki ücreti vermediler panpa ayrıca meryemin durumu farklkı tek bir dizide 3 sezon oynadı ve sonuç bu diğerlerinin bir geçmiş ivar
Ayy birisi @Çiğdem- ile @vadikızı 'na peçete versin.ss Gözleri şişti.hayır be o başkasıydı
1:10-1:25 arası şu an dream (temsili değil) @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati
sen yeni fragmana bak
karşılaştırdığın adama bak yaprak dökümünden önce tutan en az 7-8 dizisi vardır adamın meryemin tek dizisi farkı gör lütfenMeryem Üzerli yeni dizisi tutmayınca verecekler mi bakalım o kadar para .Yaprak Dökümündeki Ali Rızadan bahsediyorum hatta peşin vermişlerdi diye hatılıyorum sonra dizisi tutmadı şimdi ona o kadar para veren yapımcı var mı?
6.bölümü ne ara izledin2.Fragman tam komedi oyuncu değişikliği gibi bir şey olmuş
mesajından o anlam çıktı da oyuncu değişikliği falanİzlediğimi kim söyledi
ay şimdi bu tatlişko musti büyüyünce @cookies in ayşesinini kıllı zararlısı manitası mı olacak ay fena oluyorum @sokak sanati @ozgur2113 @destere @Harunnn60 @Çiğdem-
İzlesem izledim derdim zaten .Ben tüm tarihi dizileri severim(Yerli-Yabancı farketmez) ilk bölümünede bakarım sonra dizide iş varsa severek izlerim.My (Kanuni) izledim , bozulduktan sonra bıraktım bunuda biliyorsun aynı şekilde Kösemide ilk bölümlerine baktım benlik dizi değil izlemeyi bıraktım .Diriliş Eğturuluda ilk sezonu izledim ilk sezonların sonunda anladım ki o da benlik dizi değil sarmamaya başladı artık 2.sezon yüksek reyting alıyorlar(Düzelmiş olabilir) tekrar müsait zamanda kaldığım yerden devam edebilirimmesajından o anlam çıktı da oyuncu değişikliği falan
Ne alaka be bu ilk bölümde Cennet'le kırıştırmıyor muydu.
kıllı zararlısımı kımıl zararlısımı arada çok fark var
Bunlara görüntü olsun yeter bayılmaya yer arıyolar.fragmanın neresine bayıldınız anlamadım sıradan gelip yürüyor ne var ki bunda