Muhteşem Yüzyıl Kösem Beren Saat Tanıtımı

valla meryemimin starlığı sadece türkiye ile sınılı değil yoksa enayi değil ya bu yapımcılar 3 sezon ekranda yer almış birine en yüksek ücreti versinler:)))
Yaprak Dökümü tuttu diye oradaki adama kaç para verdiler haberin vardır senin bak listene 1 yıldız oyuncu daha ekle :)

Yaprak Dökümü tuttu diye oradaki adama kaç para verdiler haberin vardır senin bak listene 1 yıldız oyuncu daha ekle :)
hiçbirine en tepedeki ücreti vermediler panpa :D ayrıca meryemin durumu farklkı tek bir dizide 3 sezon oynadı ve sonuç bu diğerlerinin bir geçmiş ivar :D

ay şimdi bu tatlişko musti büyüyünce @cookies in ayşesinini kıllı zararlısı manitası mı olacak :( ay fena oluyorum :( @sokak sanati @ozgur2113 @destere @Harunnn60 @Çiğdem-
VjEqUUV_VwU.jpg
Ne alaka be bu ilk bölümde Cennet'le kırıştırmıyor muydu. :F

hiçbirine en tepedeki ücreti vermediler panpa :D ayrıca meryemin durumu farklkı tek bir dizide 3 sezon oynadı ve sonuç bu diğerlerinin bir geçmiş ivar :D
Meryem Üzerli yeni dizisi tutmayınca verecekler mi bakalım o kadar para :D.Yaprak Dökümündeki Ali Rızadan bahsediyorum hatta peşin vermişlerdi diye hatılıyorum sonra dizisi tutmadı şimdi ona o kadar para veren yapımcı var mı?

Ayy birisi @Çiğdem- ile @vadikızı 'na peçete versin.ss Gözleri şişti. :F
vf.gif
sen yeni fragmana bak :F

Meryem Üzerli yeni dizisi tutmayınca verecekler mi bakalım o kadar para :D.Yaprak Dökümündeki Ali Rızadan bahsediyorum hatta peşin vermişlerdi diye hatılıyorum sonra dizisi tutmadı şimdi ona o kadar para veren yapımcı var mı?
karşılaştırdığın adama bak yaprak dökümünden önce tutan en az 7-8 dizisi vardır adamın meryemin tek dizisi farkı gör lütfen :D

mesajından o anlam çıktı da :F oyuncu değişikliği falan :F
İzlesem izledim derdim zaten :D .Ben tüm tarihi dizileri severim(Yerli-Yabancı farketmez) ilk bölümünede bakarım sonra dizide iş varsa severek izlerim:D.My (Kanuni) izledim , bozulduktan sonra bıraktım bunuda biliyorsun aynı şekilde Kösemide ilk bölümlerine baktım benlik dizi değil izlemeyi bıraktım .Diriliş Eğturuluda ilk sezonu izledim ilk sezonların sonunda anladım ki o da benlik dizi değil sarmamaya başladı artık :D 2.sezon yüksek reyting alıyorlar(Düzelmiş olabilir:D) tekrar müsait zamanda kaldığım yerden devam edebilirim :D

Ne alaka be bu ilk bölümde Cennet'le kırıştırmıyor muydu. :F

Ayy birisi @Çiğdem- ile @vadikızı 'na peçete versin.ss Gözleri şişti. :F
vf.gif

kıllı zararlısımı kımıl zararlısımı arada çok fark var :)

çatırdamalar başlamış bizim forumdaki haberleri tubişin menajerine ve ay yapıma likayet eden bilgeciğim yine çırpınıyor :A @-potterhead- sen tanıyorsundur selam söyle bundan sonrası için hazırlansın :A