tanıtımda beren göre @destere @sokak sanati ve @ozgur2113 türleri (temsili) tabi bu ka tatlişko değil melunlar
cellattan kurtulmuş yumurtanın mutluluğu )
tanıtımda beren göre @destere @sokak sanati ve @ozgur2113 türleri (temsili) tabi bu ka tatlişko değil melunlar
kırgıncılar anlamazfragmanın neresine bayıldınız anlamadım sıradan gelip yürüyor ne var ki bunda
Zaten ilk Halime ile taraf olur. Mahfiruz ile Safiye'ye savaç açarlar sonra tarihi benden iyi biliyorsun bu sefer ikisi birbirine düşecek. .Ahalimeme hangi tarafta olursa
ülkenin en büyük kadın dizi starını kaptıran ay yapımcı elemi
Başımız sağolsun Meryem öldü mü Yoksa hemen vazgeçtin mihalimeme hangi tarafta olursa
ülkenin en büyük kadın dizi starını kaptıran ay yapımcı elemi
Nasia Berenden daha iyi oyunculuk sergilerdi , tanıtımda Beren Saat oyunculuğu sıfır bakalım reytinglere nasıl yansıyacak .
ülkenin dedim global değilBaşımız sağolsun Meryem öldü mü Yoksa hemen vazgeçtin mi
halimem ne eylerse doğru eylerZaten ilk Halime ile taraf olur. Mahfiruz ile Safiye'ye savaç açarlar sonra tarihi benden iyi biliyorsun bu sefer ikisi birbirine düşecek. .A
sen zaten SavNazcısın seni kim dikkate alsın .ssVallahi fragman enfes değil ya @DarkLeqenD çiğime katılıyorum.İki söz söyledi o kadar,fragmana enfes diyorsanız bölüme ne diyeceksiniz acaba merak ediyorum .s
Beren Saatin iki dizisi tuttu diye türkiye starı yapmaktan iyidirNecatiye usta diyen isimler oyunculuk tartışmasada hani ironi yaşatmasanız.
Be bu adamı hiç sevmiyorum.ssay şimdi bu tatlişko musti büyüyünce @cookies in ayşesinini kıllı zararlısı manitası mı olacak ay fena oluyorum @sokak sanati @ozgur2113 @destere @Harunnn60 @Çiğdem-
Beren Saatin iki dizisi tuttu diye türkiye starı yapmaktan iyidir
yanlız kadının başrol olduğu 5 dizi var 52-68-79-80-44 bölüm sürmüş sırayla ayrıca starlık sadece yüksek reytingli diziyle olmuyor bir açıklama yaparsın seni dikkate alırlar, rekor reklam ücretleri alırsın,ödüller alırsın vb. )))Beren Saatin iki dizisi tuttu diye türkiye starı yapmaktan iyidir
ben de sevmiyom .ss beni alsınlar onun yerineBe bu adamı hiç sevmiyorum.ss
bence sen kutuplara gitO değilde fragman için 'Beren çok makyaj yapmış' diyen var. Ahh ben nerelere gidem.
Seninle aramızdaki fark bu zaten senin kriterlerine göre türkiyede yıldızdan bol oyuncu bulamazsınyanlız kadının başrol olduğu 5 dizi var 52-68-79-80-44 bölüm sürmüş sırayla ayrıca starlık sadece yüksek reytingli diziyle olmuyor bir açıklama yaparsın seni dikkate alırlar, rekor reklam ücretleri alırsın,ödüller alırsın vb. )))
ben de sevmiyom .ss beni alsınlar onun yerine
bence sen kutuplara git
Allah Allah adam niye yeni dizide oynasın dizisi bitmeden yeni dizide filan oynuyamıyor diyorsun saçmaladın iyice.Polat tek dizilik karakter. Devamının gelmeyeceğini herkes biliyor. Hatta Necatide ki o sebeple.yeni dizide falan oynayamiyor.
Allah Allah adam niye yeni dizide oynasın dizisi bitmeden yeni dizide filan oynuyamıyor diyorsun saçmaladın iyice.