Muhteşem Yüzyıl Kösem Beren Saat Tanıtımı

tanıtımda beren göre @destere @sokak sanati ve @ozgur2113 türleri (temsili) tabi bu ka tatlişko değil melunlar:A
CWilJ-2W4AAHY79.jpg

cellattan kurtulmuş yumurtanın mutluluğu :))

Vallahi fragman enfes değil ya :( @DarkLeqenD çiğime katılıyorum.İki söz söyledi o kadar,fragmana enfes diyorsanız bölüme ne diyeceksiniz acaba merak ediyorum .s

Ben pek yakistirimadim ikisini ama dizi yeni başlıyor cidden en başından başlaması gerektiği gibi

Beren Saatin iki dizisi tuttu diye türkiye starı yapmaktan iyidir
yanlız kadının başrol olduğu 5 dizi var :D 52-68-79-80-44 bölüm sürmüş sırayla :D ayrıca starlık sadece yüksek reytingli diziyle olmuyor bir açıklama yaparsın seni dikkate alırlar, rekor reklam ücretleri alırsın,ödüller alırsın vb. :))))

Be bu adamı hiç sevmiyorum.ss :(
ben de sevmiyom .ss beni alsınlar onun yerine:bhr:

O değilde fragman için 'Beren çok makyaj yapmış' diyen var. Ahh ben nerelere gidem.:(

yanlız kadının başrol olduğu 5 dizi var :D 52-68-79-80-44 bölüm sürmüş sırayla :D ayrıca starlık sadece yüksek reytingli diziyle olmuyor bir açıklama yaparsın seni dikkate alırlar, rekor reklam ücretleri alırsın,ödüller alırsın vb. :))))

ben de sevmiyom .ss beni alsınlar onun yerine:bhr:
Seninle aramızdaki fark bu zaten:) senin kriterlerine göre türkiyede yıldızdan bol oyuncu bulamazsın:)