Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

her güzel şeyin bir sonu vardır
bu topraklar bir daha böyle bir dizi göremez aga
Necati abinin artık şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım bi yol haritası çizmesi lazım ya çok büyük bi atılım yapıp yeniden şaha kalkacaz ya da kadere razı olup sonunu getirecez

Kendin diyorsun 1,5 reyting katkı yapar diye :D Bende en az 2 reyting katkısı olur diyorum 2 eklersen 9'a yakın reyting oluyor .Zaten en fazla izlenen dizi 9 reyting alıyor.Vadi en az %70 izleyicisini kaybetti zaten %30 izleyicide ne olursa olsun bırakamıyor .
sizin savunduğunuz gibi youtubeden sadece tv den izlemeyenler izlese 1.5 reyting katkı yapar diyorum :D vadi değil pusu kaybetti panpa :D pusu zaten ne zaman vadi gibi 20-22 reyting aldı da %70 kaybetsin:D

bizi bu hale getiren 1 numaralı suçlular raci şaşmaz bahadır özdener ve cüneyt aysan dır.
resmen milyonları yüz üstü bıraktılar Necati Şaşmaz hayatını ortaya koydu ve diziyi tek başına bikaç sene daha sırtladı başarıyla ama onların hainliğini tarih unutmayacak
Hacı yanlış anlamada olayları tam bilmiyoruz kim haklı kim haksız adamlarda kavga etmek istemezlerdi hele Bahadır Özdener dediğin adam tam taraftar gibi vadiyi tv'larda savunan adamdı .

bu topraklar bir daha böyle bir dizi göremez aga
Necati abinin artık şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım bi yol haritası çizmesi lazım ya çok büyük bi atılım yapıp yeniden şaha kalkacaz ya da kadere razı olup sonunu getirecez
aynen öyle bakacaz izlemeye devam edecez bittiğinde de teşekkürlerimizi sunup nostalji köşemizin en üst tarafına koyacaz

bizi bu hale getiren 1 numaralı suçlular raci şaşmaz bahadır özdener ve cüneyt aysan dır.
resmen milyonları yüz üstü bıraktılar Necati Şaşmaz hayatını ortaya koydu ve diziyi tek başına bikaç sene daha sırtladı başarıyla ama onların hainliğini tarih unutmayacak

Polat'ın da dediği gibi hainle kahraman arasındaki farkı bireyler değil tarih belirler. :)
Bu dizi eğer İskender in idam edildiği sahne ile son bulsaydı belki Leyla ile Mecnun kadar özlerdik. Eski Kurtlar Vadisi'ni saymıyorum bile. Şimdi sinirlenip hakaret etmeye başlayacaksınız ama gelin kabul edelim Mayalıların miladı nasıl ki 21 Aralık 2012'de doldu, Pusunun da miladı çoktan dolmuş durumda. Şu andan itibaren diziyi bırakıp, Eski Kurtlar Vadisi'ni her perşembe günü internetten açıp izlemeye başlamanız daha mantıklı, kaliteli ve zevkli olmaz mıydı? :)

Ah benim güzel kardeşlerim ah benim gibi çapsız biri bile son 2 senedir bu iş böyle giymez diye bir taraflarımı yırttım :) hiç kimse kusura bakmasın bu işlerin baş sorumlusu Pana filimin sahibi NECATİ ŞAŞMAZ dır

sizin savunduğunuz gibi youtubeden sadece tv den izlemeyenler izlese 1.5 reyting katkı yapar diyorum :D vadi değil pusu kaybetti panpa :D pusu zaten ne zaman vadi gibi 20-22 reyting aldı da %70 kaybetsin:D
Vadi olduğu günler sokaklarda maç izlenir gibi vadi izleniyordu kitlesi çok ama çok büyüktür böyle bir dizi türkiyeye bir daha gelmez daha ötesi yok yani o yüzden %70 kitlesini kaybetti diyorum.Kurtlar Vadisi Irak filmi her sinemada olmuyordu millet Kurtlar Vadisi Irak filmini izlemek için taraftar nasıl maç seyretmeye gider aynı onun gibi izlemeye giderlerdi😉

Hacı yanlış anlamada olayları tam bilmiyoruz kim haklı kim haksız adamlarda kavga etmek istemezlerdi hele Bahadır Özdener dediğin adam tam taraftar gibi vadiyi tv'larda savunan adamdı .
aga ne olursa olsun beni kesinlikle ilgilendirmiyor onlar hepsi hem yapımcı hem senaristti milyonlarca insan vadiye deli gibi bağlı 13 yıl geçmiş hala çoğu dizinin alamayacağı reytingleri ismi ile alıyor hani büyük takımlar vardır ya ismiyle kazandı deriz vadi tv dünyasında o konumda şuan ismiyle zirveye oynuyor. ama sen bu insanı terk ediyorsun sırt üstü bırakıyorsun ortada çok büyük bir emek var kavgaları kişiseldir bu proje dünya markasıdır bı-ra-ka-maz-sın
dediğin gibi bahadır çok acayip vadiyi savunan bir adamdı hatta bi gün star haberde hdp li biriyle tartışmıştı ama bu noktaya gelmemeleri lazımdı

Vadi olduğu günler sokaklarda maç izlenir gibi vadi izleniyordu kitlesi çok ama çok büyüktür böyle bir dizi türkiyeye bir daha gelmez daha ötesi yok yani o yüzden %70 kitlesini kaybetti diyorum.Kurtlar Vadisi Irak filmi her sinemada olmuyordu millet Kurtlar Vadisi Irak filmini izlemek için taraftar nasıl maç seyretmeye gider aynı onun gibi izlemeye giderlerdi😉
neyse ki öbgz gelip 27 aldı :)))

aga ülkede her insan öyle yada böyle vadiyi izliyordu kitle mitle değil herkes izliyordur potansiyeli tüm ülkedir bunu konuşmaya gerek yok zaten herkesin bildiği birşey ama şuan bırakanların geri dönmesi çok zor gözüküyor

Mağlubiyeti kabul ettin diyorum :)))
abi sen ne diyeceksin uzun bi yorum bekliyorum senden

aga ne olursa olsun beni kesinlikle ilgilendirmiyor onlar hepsi hem yapımcı hem senaristti milyonlarca insan vadiye deli gibi bağlı 13 yıl geçmiş hala çoğu dizinin alamayacağı reytingleri ismi ile alıyor hani büyük takımlar vardır ya ismiyle kazandı deriz vadi tv dünyasında o konumda şuan ismiyle zirveye oynuyor. ama sen bu insanı terk ediyorsun sırt üstü bırakıyorsun ortada çok büyük bir emek var kavgaları kişiseldir bu proje dünya markasıdır bı-ra-ka-maz-sın
dediğin gibi bahadır çok acayip vadiyi savunan bir adamdı hatta bi gün star haberde hdp li biriyle tartışmıştı ama bu noktaya gelmemeleri lazımdı
Hacı işte tam bilmiyoruz ne oldu ne bitti adamlar cenazede bile yan yana gelmediler gidip nasıl aynı ortamda iş yapsınlar .Necati Şaşmaz yalnız kaldı bunun üstesinden açıkcası gelemedi dediğim gibi tek çare var Pusuyu bitirip yeni adıyla 1-2 sene dinlendikten sonra sağlam kadroyla sağlam ekiple tekrar başlamasıdır o zaman eski kitleyi kazanırız.

neyse ki öbgz gelip 27 aldı :)))
bak beni ayar etme fikrini yazdın buradan uza ne halt etmeye buraya geliyorsun tahrik etme l cins cins işlerle uğraşıyon kime neyi anlatıyorsun işin gücün vadi düşmanlığı merak etme vadi sana öyle bir dokundurmuş ki bunun acısı senden yıllar boyu kaybolmaz

Hacı işte tam bilmiyoruz ne oldu ne bitti adamlar cenazede bile yan yana gelmediler gidip nasıl aynı ortamda iş yapsınlar .Necati Şaşmaz yalnız kaldı bunun üstesinden açıkcası gelemedi dediğim tek çare var Pusuyu bitirip yeni adla 1-2 sene dinlendikten sonra sağlam kadroyla sağlam ekiple tekrar başlamasıdır o zaman eski kitleyi kazanırız.
Doğru belki eski kitleyi özlem geri döndürür ara verilmesi iyi olabilir.

bak beni ayar etme fikrini yazdın buradan uza ne halt etmeye buraya geliyorsun tahrik etme l cins cins işlerle uğraşıyon kime neyi anlatıyorsun işin gücün vadi düşmanlığı merak etme vadi sana öyle bir dokundurmuş ki bunun acısı senden yıllar boyu kaybolmaz
Kadir boşver :)

Doğru belki eski kitleyi özlem geri döndürür ara verilmesi iyi olabilir.
Özlem geri dondurur ama saglam senarist ekibi de sart yine ayni ekip olacaksa bu sefer Vadinin yeni konsepti tutmayabilir. Bu isin tek cikar yolu kardeslerin barismasi ya da onlar kadar saglam senarist ekip ! Aslinda bir kampanya baslatsak iyi olurdu kardeslerin barismasi adina onlar hep ilklere imza atardi şimdi sira izleyiciler olarak bizde

Polat'ın da dediği gibi hainle kahraman arasındaki farkı bireyler değil tarih belirler. :)
Bu dizi eğer İskender in idam edildiği sahne ile son bulsaydı belki Leyla ile Mecnun kadar özlerdik. Eski Kurtlar Vadisi'ni saymıyorum bile. Şimdi sinirlenip hakaret etmeye başlayacaksınız ama gelin kabul edelim Mayalıların miladı nasıl ki 21 Aralık 2012'de doldu, Pusunun da miladı çoktan dolmuş durumda. Şu andan itibaren diziyi bırakıp, Eski Kurtlar Vadisi'ni her perşembe günü internetten açıp izlemeye başlamanız daha mantıklı, kaliteli ve zevkli olmaz mıydı? :)
görüşlere saygım var ama vadinin yanına başka dizi isimleri yazılınca o an okuduğumda kan beynime sıçrıyor işte
leyla ile mecnunu izlemedim bilmem sen çok seviyorda olabilirsin ama vadi çok daha geniş kitlelerin dizisi internetteki ufak bir grubun düşüncesiyle milyonların düşüncesini aynı kefeye koyamazsın
bugün herhangi bi insana eski vadi dedin mi saygı duruşuna geçer hiç farketmez bu insanın kim olduğu %100 böyledir ama bir lm dizisinin ismini bile bilmeyen milyonlar olduğuna emin ol. dedeme şuan sorsam vallahi bilmez öyle bir dizi olup olmadığı. derdimi anlattığıma göre gelelim meseleye;
vadi 10.yılda da iskenderli sezon seviyesinde bir sezon izletmesini bilmiştir her zaman seviyeyi çok yukarda tutmuştur ama senaristlerin ayrılması ve içimizdeki kavga vadiyi bu noktaya getirdi gerisi hikaye
biz daha 2 sene önce 15 reytingle rekor kırıyorduk özetimize yaklaşan olmuyordu çok değil sadece 2 sene önce