Polat Şaşmaz
Favori Üye
Abi bolum nasilGölge nerelerde . Bilen varsa öğrenmek isterim![]()
Bende seni memnun edecek cevap yok maalesefAbi bolum nasil
Anlasildi annemde basimi yiyor zaten saatlerdir Filinta bile daha hizli ilerliyor diyeBende seni memnun edecek cevap yok maalesef)
filinta'yı duyunca geldim.Anlasildi annemde basimi yiyor zaten saatlerdir Filinta bile daha hizli ilerliyor diye
hangi rahmetliBir kar yağar incecikten tozar Elif diyevay be rahmetli geldi aklıma hüzünlendim
((((
Kusura bakmada bu halimizle bile kac Filintayi cebimizden cikartiriz. Filintayi fazla buyutuyosunuz gozunuzdefilinta'yı duyunca geldim.aksiyonda yarışamazsınız filinta ile üzgünüm hacı.
![]()
![]()
Sende de ne sensör var kardeşim trt dizilerini duydun mu hemen zıplıyorsunfilinta'yı duyunca geldim.aksiyonda yarışamazsınız filinta ile üzgünüm hacı.
![]()
![]()
Elif yengemizhangi rahmetli
filinta 2 sezonluk dizi. ilk 2 sezonu vadinin son iki sezonundan üstün.Kusura bakmada bu halimizle bile kac Filintayi cebimizden cikartiriz. Filintayi fazla buyutuyosunuz gozunuzde
valla iyi denk geldi abi.Sende de ne sensör var kardeşim trt dizilerini duydun mu hemen zıplıyorsun))))))
Elif yengemiz))
Aksiyon olarak ustun olabilir paraya kiymiyor bizimkiler ama senaryo anlaminda Vadiyle yarisabilecek dizi yokfilinta 2 sezonluk dizi. ilk 2 sezonu vadinin son iki sezonundan üstün.
valla iyi denk geldi abi.![]()
Aga TRT diziye para yağdırıyor bırak da bi zahmet olsunfilinta 2 sezonluk dizi. ilk 2 sezonu vadinin son iki sezonundan üstün.
valla iyi denk geldi abi.![]()
senaryoda da filinta ile yarışabilecek yok. tr'de ilk yazılmış bir diziden bahsediyoruz eşi benzeri yok olamazda. ama vadinin benzeri var edho.Aksiyon olarak ustun olabilir paraya kiymiyor bizimkiler ama senaryo anlaminda Vadiyle yarisabilecek dizi yok
Aga TRT diziye para yağdırıyor bırak da bi zahmet olsunBizim Doğan görünümlü hainin cebinde akrep var sanırsın. Duman bile efektle yapılıyor. Deodorant sıksan daha iyi olur.
![]()
Benzer değil aga çakmasenaryoda da filinta ile yarışabilecek yok. tr'de ilk yazılmış bir diziden bahsediyoruz eşi benzeri yok olamazda. ama vadinin benzeri var edho.![]()