Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bölüm olarak kötüyüz ama konular bakımından çok iyi gidiyoruz onu dedim. Bölümlerin ortaları çok sıkıcı oluyorsen cidden değişiksin bak söyleyeyim
Bölüm olarak kötüyüz ama konular bakımından çok iyi gidiyoruz onu dedim. Bölümlerin ortaları çok sıkıcı oluyorsen cidden değişiksin bak söyleyeyim
iyi öyle olsunBölüm olarak kötüyüz ama konular bakımından çok iyi gidiyoruz onu dedim. Bölümlerin ortaları çok sıkıcı oluyor
Zıt kutuplar birbirlerini çeker Kadir'im 😉)) onun için seni çok seviyorum ))@china_shangai ben sadece sahneleri eleştiririm genel olarak memnunum sizin durum dikkat çekici istikrar var ama ters istikamette
bişey demiyorum yorumlara çok sinir oluyorum konuyla alakasız yorumlardan bahsediyorum biri filinta diyor biri nihat hatipoğluna laf söylüyor sizde cevap vermiyorsunuzAga konuyu 13 sayfa yaptik ne diyosun
Bu Nasıl bir yorum oldu Ada'ma giydirdin özür üstüne özür diledin alemsin valla 😉@Billy Kane bir daha filinti milinta yazacaksan vadi konularına yorum okumaya bile girme cidden sinir olmaya başladım başlayacam filintayada dirlişide trt ye de soğutmayın adamı dandirik diziyi vadiden üstün görme hadsizliği sabrımı taşırıyor
13 yıllık aksiyonun atası diziye aksiyon dersi vermeye feriştahının gücü yetmez herkes haddini bilsin daha öncede söylediğim gibi o dizinin yapımcısı vadide çaycılık makamının ötesine geçemez! sen daha süt içerken bu adamlar aksiyonun kitabını yazıyordu dünkü dandirik dizilerle vadiyi aynı kefeye koymaya çalışma yaşın yetmez
kusura bakma ağır bi yorum oldu ancak bundan aşağısını yazamazdım tekrardan özür diliyorum tekrarında daha ağır bir yorum yaparsam onun içinde özür dilerim hakediyorsun çünkü
+1 boş boş ekrana bakmakKlasik yazım grubu standartında bir bölüm olmuş.. malesef performans anlamında nerdeyse geçen sezon ile aynı gidiyoruz. Anlaşılan bu böyle gelmiş böyle gider.. fazla yorum eleştiri yapmaya gerek yok. Dizinin düzelmesi için yapım ekibine ne kadar eleştiriler, öneriler de yapılsa, sonuç olarak adamlar yinede kendi bildiğini okuyor. Boşa kafa yormaya gerek yok.. olduğu gibi kabul etmek gerek artık.
Bölümden hiç birşey anlamadım..
aynen çöktü nedense hep perşembe bu saatlerde bişey oluyor fazla mı yükleniyoruz bilmiyorum tam bölüm bitiyor yorum yazmaya geliyorum forum gidiyorForum mu çöktü ?
1.si dandirik dediğin dizi en büyük dizi platosuna sahip. dünyada çinden sonra 2. avrupada ise en büyük dizi platosuna sahip. dünya çapında bir işe imza attı adamlar. dizide sahneler hollywood ile yarışan görsel tekniklerle çekilen sahneler. kabul etmiyorum dandik kelimeni.@Billy Kane bir daha filinti milinta yazacaksan vadi konularına yorum okumaya bile girme cidden sinir olmaya başladım başlayacam filintayada dirlişide trt ye de soğutmayın adamı dandirik diziyi vadiden üstün görme hadsizliği sabrımı taşırıyor
13 yıllık aksiyonun atası diziye aksiyon dersi vermeye feriştahının gücü yetmez herkes haddini bilsin daha öncede söylediğim gibi o dizinin yapımcısı vadide çaycılık makamının ötesine geçemez! sen daha süt içerken bu adamlar aksiyonun kitabını yazıyordu dünkü dandirik dizilerle vadiyi aynı kefeye koymaya çalışma yaşın yetmez
kusura bakma ağır bi yorum oldu ancak bundan aşağısını yazamazdım tekrardan özür diliyorum tekrarında daha ağır bir yorum yaparsam onun içinde özür dilerim hakediyorsun çünkü
platoyla övünülmez plato diziyi sınırlar her zaman hep aynı yerler ve belli yerler ama platosu tüm dünya olan diziler için sınırsız çekim alanları vardır kardeşşş1.si dandirik dediğin dizi en büyük dizi platosuna sahip. dünyada çinden sonra 2. avrupada ise en büyük dizi platosuna sahip. dünya çapında bir işe imza attı adamlar. dizide sahneler hollywood ile yarışan görsel tekniklerle çekilen sahneler. kabul etmiyorum dandik kelimeni.
2. si öyle bir yeterki sadece ben değil filinta ve kvp'yi izleyenlerden filinta'yı aksiyon yönünde daha üstün olduğunu söyleyen var. zaten iki diziyi izleyen biri kıyaslama yapabilir ondada açık ara filinta der.
3. sü ben daha süt içerken o zamanın ilk aksiyon dizi vadiydi zaten normal bi durum. hem ben son iki - üç sezonuyla kıyaslıyorum.
4. senin o dediğin çaycı olarak giremez falan hikaye. böyle bi ekibe diriliş hariç hiç bir ekip elemanı giremez. girecek olan varsada diriliş ve filinta gibi tekniklerle dizi çekmeli.
Klasik yazım grubu standartında bir bölüm olmuş.. malesef performans anlamında nerdeyse geçen sezon ile aynı gidiyoruz. Ama yapıcak birşey yok artık bu böyle gelmiş böyle gider. Dizinin düzelmesi için yapım ekibine ne kadar eleştiriler, öneriler de yapılsa, sonuç olarak adamlar yinede kendi bildiğini okuyor. Boşa kafa yormaya gerek yok.. olduğu gibi kabul etmek gerek artık.
Bölümden hiç birşey anlamadım..