deniz çakır oktay beyden daha iyisinimi bulucak sanki
genç güzel kadın elini sallasa ellisi bu arada denilen doğru çıkıyor galiba güzel kadınlar kısa ve hafif göbekli erkeklerden hoşlanır demişelrdi tv8 deki magazin programındadeniz çakır oktay beyden daha iyisinimi bulucak sanki
ve keninden 20 yaş büyük erkeklere oktay beyde denizden 20 yaş büyük biri 50 biri 30 yaşında necati beyde karısından 20 yaş büyükgenç güzel kadın elini sallasa ellisi bu arada denilen doğru çıkıyor galiba güzel kadınlar kısa ve hafif göbekli erkeklerden hoşlanır demişelrdi tv8 deki magazin programında
deniz çakır aklı balında kadın senin neconun karısı daha yeni reşit olmuştuve keninden 20 yaş büyük erkeklere oktay beyde denizden 20 yaş büyük biri 50 biri 30 yaşında necati beyde karısından 20 yaş büyük
benden küçük kız yanıdeniz çakır aklı balında kadın senin neconun karısı daha yeni reşit olmuştu
Yakışırlar aslında ama zannetmiyorum.
Yakışırlar aslında ama zannetmiyorum.
Deniz Çakır yakışır aslında ama doğru olma ihtimali çok azYakışırlar aslında ama zannetmiyorum.
aaa bu çocukta herkesten tokat yiyor ayoll sılaan oktay beyden
kaderinde bol bol tokat yemek var onunaaa bu çocukta herkesten tokat yiyor ayoll sılaan oktay beyden
@destere de tokatlıcakmış ama önce sevicekmişaaa bu çocukta herkesten tokat yiyor ayoll sılaan oktay beyden
cümlenin yarısnı anlamadım tercüman aranıyor mesela '' sılaan oktay beyden'' kısmı hiçbir anlam içermiyor yeni bir buluce vakası sanırımaaa bu çocukta herkesten tokat yiyor ayoll sılaan oktay beyden
yaaaaa kılavyem basmıyor tuşlarını birisi uyarmadan fark etmiyorum okumaan gönderiyorumdiziyi izlemiyorum ama bu sahne güzelmiş
cümlenin yarısnı anlamadım tercüman aranıyor mesela '' sılaan oktay beyden'' kısmı hiçbir anlam içermiyor yeni bir buluce vakası sanırım
Kuzey Güney'de de dayak yemişti onu unuttun.yaaaaa kılavyem basmıyor tuşlarını birisi uyarmadan fark etmiyorum okumaan gönderiyorum
sıla'da tokatlamıştı bu oğlanı hatta bildiğin dövüyor 0:20-0:40 arasını izle