ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

@Çiğdem- görmesin bence, gördüyse de buradan kaçmak lazım, yine söyleyecek laf bulur :A
o gün @Maskeli Fedai nin tarkan parçasında böyle bir parça vardı sırt dekoltesi apış arasına kadar ilerliyordu:) ama sırf tarkana kıl olduğum için yüksek puan verememiştim bu görüntüyü tek başına ele almak lazım değerlendirmek lazım sırt kaburgaları tren rayı gibi maşallah :))

@legolas9900 bayağı inceliyor son yarım saattir izle izle bitiremedi :)
@Çiğdem- gözlerini oymuştur görmemek için:A
@ABAY_06 @xemrexxx @destere @Çiğdem- siz de görün gözünüz gönlünüz açılsın. :)
Yok mu baska :A Oysss :D
türk erkekleri kadar zevksiz bir millet olamaz süpernatural dizimdeki yaratıklara benziyor ayol :A:A:A

o gün @Maskeli Fedai nin tarkan parçasında böyle bir parça vardı sırt dekoltesi apış arasına kadar ilerliyordu:) ama sırf tarkana kıl olduğum için yüksek puan verememiştim bu görüntüyü tek başına ele almak lazım değerlendirmek lazım sırt kaburgaları tren rayı gibi maşallah :))

@legolas9900 bayağı inceliyor son yarım saattir izle izle bitiremedi :)

Senden iyi olmasinda :D

Ne zamandır yazacağım diyorum ama unutuyordum sürekli.Hazır aklıma gelmişken yazayım.:Dİşte okul çıkısı arkadaşlar cafe'ye filan gidelim dediler. Bizim orada büyük bir alışveriş merkezi var. Bende yok dedim canımda istemiyordu her neyse. :D

Bizimkiler orada Deniz Çakır'ı görmüşler. Onla beraber resim çekinmişler. Samimiymiş böyle. :D Var ya resimlere görünce çok üzüldüm. Fırsatı kaçırdım resmen. :(

Ne zamandır yazacağım diyorum ama unutuyordum sürekli.Hazır aklıma gelmişken yazayım.:Dİşte okul çıkısı arkadaşlar cafe'ye filan gidelim dediler. Bizim orada büyük bir alışveriş merkezi var. Bende yok dedim canımda istemiyordu her neyse. :D

Bizimkiler orada Deniz Çakır'ı görmüşler. Onla beraber resim çekinmişler. Samimiymiş böyle. :D Var ya resimlere görünce çok üzüldüm. Fırsatı kaçırdım resmen. :(
aaaaa @Bully un beren saat olayına benzemiş durum cnm deniz çakırı ben davet etse bile gitmem görmeye ama senin açından üzücü durum olmuş cidden :F:F:F

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezaevinde yatan tutuklu şarkıcı Deniz Seki, Atv'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide rol aldı.

Deniz Seki'nin konuk oyuncu olarak katıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu bölümü yarın akşam ekrana gelecek. Deniz Seki dizinin 14. bölümünde Deniz Çakır'ın can verdiği Meryem karakterine cezaevinde eşlik edecek.

Deniz Seki'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol almasıyla birlikte bir ilke imza atıldı. Ünlü bir mahkum bir dizide rol almış oldu.

Eişkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Deniz Seki bir de sürprizle geliyor: Ünlü şarkıcının cezaevinde yazıp bestelediği yeni şarkısı ilk kez dizi izleyicisiyle buluşacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Deniz Seki'nin rol aldığı sahneler Bakırköy Kadın Cezaevi'nde çekildi.

Başrollerinde Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8 Aralık Salı günü 14. bölümüyle ekrana gelecek.

@sürgünüm aga konuyu acar misin

Bölüm ilk başlarda biraz durgun olsada olayların izlenişi bakımından daha iyi anlamayı sağlamış oldu..dizinin bu bölümünde bazı sahnelerinin sıkıcı olduğuna katılıyorum..ama bu dizi birçok yönden bakıldığında kendini izlettiriyor..bölümün sonlarına doğru baya iyi sahneler oldu..hapis sahnesindeki sarılma anı da çok duygusaldı..