tuttu dediğimiz dizisi de gün birinciliğini 3 gurupta da alamıyor 3.4 sırada falan yer alıyor
ee bunda doğan medyada sorumlu pkk lıları temiz çocuklar olarak göstermeye parlatmaya çalışması insanları çıldırttı
Beyaz Futbolun hastasıyım aga Ahmet Çakar idolum Bi ara Erto ile twitterda kavga etmiştik sonra engelledi beni yine de izliyorumHaydaaa derken sende mi Beyaz Futbol izliyosun aga
sezon sonuna kadar idare edecez artık sene sonunda tekrar bu kanalla anlaşılacağını hiç düşünmüyorumŞu kanald'den kurtulmak için her şeyi yaparım. Twitterda parayı basıp TT yaptırmayı bile düşündüm bu sezon başı Fakire sadak vereceğim bu kanaldan kurtulduğumuz gün.
Bence bu kanal AltınKelebeği Vadiye vererek inceden yol yaptı birdahaki sene için İnşallah yanılırımsezon sonuna kadar idare edecez artık sene sonunda tekrar bu kanalla anlaşılacağını hiç düşünmüyorum
olabilir ellerindeki garanti işi bırakmama istekleri gayet akla uygun anlaşılır bir durum aslında aynı zamanda hükümetle de bağ olma durumu var her yönden strayejik düşüncelerin sonucu buBence bu kanal AltınKelebeği Vadiye vererek inceden yol yaptı birdahaki sene için İnşallah yanılırım
Vay sevindim buna Beyaz Futbol konusunda paslasiriz aga. Bende Ahmet Çakarin hastasiyim Bu hafta gozluk muhabbeti kacmazBeyaz Futbolun hastasıyım aga Ahmet Çakar idolum Bi ara Erto ile twitterda kavga etmiştik sonra engelledi beni yine de izliyorum
CNN'e gelen müdür de eskiden Atvde çalışmış yanılmıyorsam. Aralarıni düzeltmeye çalışırken Vadi arada kaynamasın benim tek derdim bu. İnşallah ya Show ya da Atv döneriz.olabilir ellerindeki garanti işi bırakmama istekleri gayet akla uygun anlaşılır bir durum aslında aynı zamanda hükümetle de bağ olma durumu var her yönden strayejik düşüncelerin sonucu bu
Ayne drone kullanış. Gayet başarılı ama şu sahne daha uzun olabilirdi. Hatırlarsan ilk Vadide ormanda çatışma sahnesi vardı. Sniperlı falan. Aga Türkiyenin en iyi çatışma sahnesi falandı. Yıl da 2003 falan yani dikkatini çekerimĆekim kalitesine dikkat diyorum !
Aynen öyle bir sahne olsaydi keske ya süper yakisirdiCNN'e gelen müdür de eskiden Atvde çalışmış yanılmıyorsam. Aralarıni düzeltmeye çalışırken Vadi arada kaynamasın benim tek derdim bu. İnşallah ya Show ya da Atv döneriz.
Ayne drone kullanış. Gayet başarılı ama şu sahne daha uzun olabilirdi. Hatırlarsan ilk Vadide ormanda çatışma sahnesi vardı. Sniperlı falan. Aga Türkiyenin en iyi çatışma sahnesi falandı. Yıl da 2003 falan yani dikkatini çekerim
aynen bak bu da aklıma geldi barış tünay ın kanal d ye gelmesiyle vadinin kanal d de devam etme ihtimali artmıştır bu adam doğan medya nın durumuna bakarsak epey müspet birisi artık hayırlısı diyecezCNN'e gelen müdür de eskiden Atvde çalışmış yanılmıyorsam. Aralarıni düzeltmeye çalışırken Vadi arada kaynamasın benim tek derdim bu. İnşallah ya Show ya da Atv döneriz.
Ayne drone kullanış. Gayet başarılı ama şu sahne daha uzun olabilirdi. Hatırlarsan ilk Vadide ormanda çatışma sahnesi vardı. Sniperlı falan. Aga Türkiyenin en iyi çatışma sahnesi falandı. Yıl da 2003 falan yani dikkatini çekerim
Geçen hafta bi twit atmistim "Yayınlandığı kanala bile sallayan başka dizi var mıdır be" diye. Mehmet Canpolat ve Ertuğrul şakar fav eklediler. Aceba bu bir işaretmi Seneye burda olmayız umarımaynen bak bu da aklıma geldi barış tünay ın kanal d ye gelmesiyle vadinin kanal d de devam etme ihtimali artmıştır bu adam doğan medya nın durumuna bakarsak epey müspet birisi artık hayırlısı diyecez