Son gün ne zamandı bu arada unutmayalım onu.
3 şarkı var zaten son günü napcan.ss
Son gün ne zamandı bu arada unutmayalım onu.
Şimdi işim varda onda sordum neyse ben kaçar.3 şarkı var zaten son günü napcan.ss
çok tşşkler cnmEkli dosyayı görüntüle 47610
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Bully
@mrt-06 @Aserat
En Çok Konuştuğun Üye: @destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @adımutlulukk
En Güzel Avatarlı Üye: Açık ara ben. Sonra @Ahmad 'in avatarları ilgimi çekiyor.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : Yabancı dizi haberleri açtığı için @sürgünüm
En İyi Yorumcu Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @beyazsoy @destere
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @vadikızı @Yiğitt @Bully @GunesinOglu @beyazsoy @cookies
En İyi Anlaştığın Üye: Herkes ile iyi anlaşırım. @destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @china_shangai @turkuazz @cookies @adımutlulukk
En Sevdiğiniz Üye: Üstteki etiketlediğim üyeler.
En Güzel Kullanıcı Adı: @darksaal bence.
En İyi Yönetici: Tüm moderatör arkadaşlarım gayet iyiler.
En Başarılı Editör: Bende dahil tüm editör arkadaşlarım süperiz.
En Geveze Üye: Çok konuşurlar ama dolu konuşurlar. @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati hadi kendimi de ekleyeyim bari.
En Aktif Üye: Totalde ben AB'de @sokak sanati zirveyi alırız.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Öyle takip etmem kimseyi ama siyasi konu olduğu zaman @beyazsoy 'un yorumlarını merak ederim. Böyle kızlar hakkında ki konularda da @destere 'nin yorumlarını merak ederim.
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Hmm kimi yazsam acaba? @GunesinOglu ile @EFE UYSAL diyelim ama onlar 2014 'de üye olmuşlardı.
2015 üye açısından pek verimli olmadı sanki?🙄
En Komik/Eğlenceli Üye: @pompy @destere @Çiğdem- @xemrexxx Bu 4 arkadaşım beni çok güldürüyor.
En Filozof Üye: @Tolstoyevski Bazen çok derin düşüncelere giriyorsun.
En Sinirli Üye: takas
En Fanatik Üye: @EFE UYSAL @Billy Kane Fanatiklikte vadi tayfasını geçtiniz o derece. Bu yıl listemde size yer veriyorum. değerinizi bilin.
En Sportmen Üye: @EFE UYSAL @Bully @xdragxx @sürgünüm @Billy Kane
En Ciddi Üye: @Danger UA! cidden çok ciddisin hiçte smiley kullanmıyorsun. 🙄 Onun dışında @Tzira ve @hayret bi şey sizde de ciddilik var.
En Özlenilen Üye: @Forumdash çok özledim. Yabancı dizileri boş kaldı. Onun dışında @yakup09 ve @xBuğrax özledik..
@Reytinger sende kış ayı gelince kabuğuna çekiliyorsun.
En Tarafsız / Objektif Üye: @mrt-06 arkadaşım gayet iyidir.
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Yiğitt @sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu
En Unutulmayacak Üye: Bu forumdan gitsem her halde ilk aklıma @pompy reyis gelir.
En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- 😳 Hayatım da ben bu kadar sabırlı bir insan göremedim. 😵
En Duygusal Üye: @vadikızı Ahh özelde ki yaşadığın şeyleri bir ben bilirim birde Allah. Hep bu forumda olursun inş.
@Ahmad Sıkıntıların geçecek kanka.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Hmm yani kimse ile tanışmak için ısrar etmem ama @Ahmad olabilir mesela. Sonra @destere ve @xemrexxx gerçek hayatta da neşeli mi? Onun dışında @Çiğdem- in sesini merak ediyorum acaba çok cırtlak bir ses mi yoksa kalın mı? Karadenizliler biraz kalın seslidir.
Zaten çoğu üyenin resmini gördüm. @mrt-06 @sokak sanati sizi de merak ediyorum. @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm sizinle de tanışmak isterim.
En Çok Tartıştığınız Üye: takas
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Eğer ben birisi ile çok konuşuyorsam bilin ki ortak noktam vardır. Bunu sadece özel olarak algılamayın forum içinde düşünün.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar unutmuş olabilirim bu aralar unutuyorum küçük şeyleri.
en iyi yorumcu,en tarafsız,2015 in en iyi çıkış yapan üyesi kategorilerinde beni seçtiğin için teşekkür ederimEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: @GunesinOglu @EnveR
En Güzel Avatarlı Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @GunesinOglu
En İyi Anlaştığın Üye: @GunesinOglu @xemrexxx @EnveR demiştim, ama tüm üyelerle anlaşabiliyorum.
En Sevdiğiniz Üye: Geçen mesajda yazmıştım ama burada ilk mesajda nickini doğru yazamadığım @mrt-06 yı ekliyeyim. Birde @Castei
En Güzel Kullanıcı Adı: @sokak sanati olabilir.
En İyi Yönetici: Tüm yöneticiler başarılı.
En Başarılı Editör: Tüm editörler başarılı.
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Aktif Üye: @sürgünüm @sokak sanati @Çiğdem-
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Ben, @Tzira @turkuazz @DarkLeqenD
En Komik Üye: @destere @xemrexxx
En Filozof Üye: -
En Sinirli Üye: @Çiğdem- eğlenceli ama çok çabuk sinirlenir. Birde @Castei
En Fanatik Üye: @denizz19 Sıla Fanatiği @xemrexxx meryemci @sokak sanati ve berenci
En Sportmen Üye: @EFE UYSAL @xdragxx @sürgünüm
En Ciddi Üye: En son @Bully idi
En Tarafsız / Objektif Üye: @turkuazz diyorum ve @adımutlulukk.
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem-
En Unutulmayacak Üye: @pompy
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @destere
En Sabırlı Üye: @Bully Sertab-Yalın tartışmaları aklıma geliyorda iyi dayandı.
En Duygusal Üye: @denizz19 bence duygularını çok belli ediyor.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Bilemedim.
En Çok Tartıştığınız Üye: Yine @GunesinOglu ama çözüm yolu buluyoz.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @GunesinOglu @denizz19
çok tşşkler cnm
sesimin nesini merak ediyorsun ama karadenizlilerin sesi kalın olursada erkeklerin olur herhalde kaınların nekadar kalın olabilirki
En İyi Anlaştığın Üye kategorisinde beni tercih ettiğin için teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 47610
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Bully
@mrt-06 @Aserat
En Çok Konuştuğun Üye: @destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @adımutlulukk
En Güzel Avatarlı Üye: Açık ara ben. Sonra @Ahmad 'in avatarları ilgimi çekiyor.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : Yabancı dizi haberleri açtığı için @sürgünüm
En İyi Yorumcu Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @beyazsoy @destere
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @vadikızı @Yiğitt @Bully @GunesinOglu @beyazsoy @cookies
En İyi Anlaştığın Üye: Herkes ile iyi anlaşırım. @destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @china_shangai @turkuazz @cookies @adımutlulukk
En Sevdiğiniz Üye: Üstteki etiketlediğim üyeler.
En Güzel Kullanıcı Adı: @darksaal bence.
En İyi Yönetici: Tüm moderatör arkadaşlarım gayet iyiler.
En Başarılı Editör: Bende dahil tüm editör arkadaşlarım süperiz.
En Geveze Üye: Çok konuşurlar ama dolu konuşurlar. @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati hadi kendimi de ekleyeyim bari.
En Aktif Üye: Totalde ben AB'de @sokak sanati zirveyi alırız.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Öyle takip etmem kimseyi ama siyasi konu olduğu zaman @beyazsoy 'un yorumlarını merak ederim. Böyle kızlar hakkında ki konularda da @destere 'nin yorumlarını merak ederim.
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Hmm kimi yazsam acaba? @GunesinOglu ile @EFE UYSAL diyelim ama onlar 2014 'de üye olmuşlardı.
2015 üye açısından pek verimli olmadı sanki?🙄
En Komik/Eğlenceli Üye: @pompy @destere @Çiğdem- @xemrexxx Bu 4 arkadaşım beni çok güldürüyor.
En Filozof Üye: @Tolstoyevski Bazen çok derin düşüncelere giriyorsun.
En Sinirli Üye: takas
En Fanatik Üye: @EFE UYSAL @Billy Kane Fanatiklikte vadi tayfasını geçtiniz o derece. Bu yıl listemde size yer veriyorum. değerinizi bilin.
En Sportmen Üye: @EFE UYSAL @Bully @xdragxx @sürgünüm @Billy Kane
En Ciddi Üye: @Danger UA! cidden çok ciddisin hiçte smiley kullanmıyorsun. 🙄 Onun dışında @Tzira ve @hayret bi şey sizde de ciddilik var.
En Özlenilen Üye: @Forumdash çok özledim. Yabancı dizileri boş kaldı. Onun dışında @yakup09 ve @xBuğrax özledik..
@Reytinger sende kış ayı gelince kabuğuna çekiliyorsun.
En Tarafsız / Objektif Üye: @mrt-06 arkadaşım gayet iyidir.
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Yiğitt @sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu
En Unutulmayacak Üye: Bu forumdan gitsem her halde ilk aklıma @pompy reyis gelir.
En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- 😳 Hayatım da ben bu kadar sabırlı bir insan göremedim. 😵
En Duygusal Üye: @vadikızı Ahh özelde ki yaşadığın şeyleri bir ben bilirim birde Allah. Hep bu forumda olursun inş.
@Ahmad Sıkıntıların geçecek kanka.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Hmm yani kimse ile tanışmak için ısrar etmem ama @Ahmad olabilir mesela. Sonra @destere ve @xemrexxx gerçek hayatta da neşeli mi? Onun dışında @Çiğdem- in sesini merak ediyorum acaba çok cırtlak bir ses mi yoksa kalın mı? Karadenizliler biraz kalın seslidir.
Zaten çoğu üyenin resmini gördüm. @mrt-06 @sokak sanati sizi de merak ediyorum. @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm sizinle de tanışmak isterim.
En Çok Tartıştığınız Üye: takas
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Eğer ben birisi ile çok konuşuyorsam bilin ki ortak noktam vardır. Bunu sadece özel olarak algılamayın forum içinde düşünün.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar unutmuş olabilirim bu aralar unutuyorum küçük şeyleri.
En ciddi üye kategorisinde seçilmişim senin listede teşekkürkerEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: Bu ekip şaşmaz zaten @Bully @Arslan Bey @OzaN bir de @Aserat eklensin. Gıcık gıcık uyarıları ile seneye damga vurdu.😕
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Ahmad @Yiğitt @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @sürgünüm @Bully @EFE UYSAL @eskici @DarkLeqenD @Billy Kane @xemrexxx (melun) Berenist dostum @Maskeli Fedai @ozgur2113 @GunesinOglu @yigit_00 @Castei et et et diye uzuyor.
En Güzel Avatarlı Üye: Genel olarak ben. Ama şuan @Maskeli Fedai . @Ahmad 'te güzel avatar yapıyor
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat @sürgünüm @OzaN güzel konu açıyor.
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski çok uzun uzun yazıyor onun dışında güzel.s.s @xemrexxx @Bully @GreatOttoman @DarkLeqenD en çok mesajını beğendiğim üyelerden.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @GunesinOglu @Bully @Yiğitt @yigit_00 @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @pompy @mrt-06 @EnveR @Castei @ozgur2113 @destere
En Sevdiğiniz Üye: @yigit_00 @Ahmad @Titanium @mrt-06 @Bully @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @GunesinOglu @DarkLeqenD @ozgur2113 @destere @sürgünüm @yatutarsa @Harunnn60 ...... Forumda 1 kaç kişi dışında herkesi severim. Yazmama gerek yok herkesi.
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera cool duruyor onun dışında @DarkLeqenD @amoueux yazması zor olsada güzel. @-potterhead- @Titanium ve @Felon 'da güzel hee birde @WesTxCoasT
En İyi Yönetici: @Bully en iyisi girip gördüm. Herkes iyi. @berkann 'da iyi tabi ki.
En Başarılı Editör: @EFE UYSAL ve @Aserat der gibiyim.
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @destere @Harunnn60 şuanlık.
En Aktif Üye: @Billy Kane @Harunnn60 @china_shangai @ABAY_06 hep gördüğüm isimler online listesinde.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Özel olarak takip ettiğim biri yok. Ama @OzaN olabilir. Bu yıl her mesajı önem arzetti.
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yigit_00 @EFE UYSAL @Castei @apoyta @turkuazz @Tzira (bir anda yönetici oldu.) @GunesinOglu tabi ki.
En Komik Üye: @Reytinger ve @xemrexxx birde @pompy ile @destere .
En Filozof Üye: @Tolstoyevski açık ara. @Amoureux 'da dahil edilmeli.
En Sinirli Üye: @takas @Yiğitt @denizz19 ve @Billy Kane .
En Fanatik Üye: @Billy Kane @*Dream* (vazgeçilmezsin.) @takas @xemrexxx @denizz19 @yigit_00 olabilir.
En Sportmen Üye: @cevaa @Bully
En Ciddi Üye: Az Smiley kullanan @Tzira @hayret bi şey ve @turkuazz diyorum.
En Özlenilen Üye: @Yakamoz-Asi şaka şaka @yakup09 özlendi @xBUGRAx özlendi @yatutarsa özlendiniz. @gundix123 ve @berkann 'da yokluğu hissedilenlerden. @darksaal
En Tarafsız / Objektif Üye: @tukuazz bence çok tarafsız.
En Çok Rastladığınız Üye: @GunesinOglu @destere @xemrexxx @Çiğdem- olabilir.
En Unutulmayacak Üye: Unutacağım üye yok.
En Eğlenceli Üye: @yigit_00 ile dalga geçmeyi, @Bully 'yi sinir etmeyi, @xemrexxx 'in saçma sapan alıntılarını, @Çiğdem- 'in dünyayı kurtarmış gibi uzun uzun mesajlarını, @-potterhead- ve @xemrexxx 'in konuşmalarını okurken baya eğleniyorum.
En Sabırlı Üye: @Bully bana sabrediyor cidden.
En Duygusal Üye: @yigit_00 @cookies ve @Ahmad birde @vadikızı .
En Çok Tartıştığınız Üye: Bu sene @xemrexxx onun dışında @takas onun dışında @beyazsoy .s.s.s
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Müzikte @Titanium ve @Ahmad birde @yigit00 birde @Harunnn60 yerli dizide @Yiğitt sanırım birde @cookies yabancı dizide @sürgünüm @destere @xemrexxx olmalı.
En İyi Geri Dönüş; @Almila ve @Felon güzel bir geri dönüş yaşadı.
birgün kayt ederim belki sesimiYüzünü gördük sonuçta bir ses kaldı. )))
Bak sen teşekkür ettin @vadikızı 'ndan ses yok. )) Biz övgüler dizelim ona o hiç cevap vermesin.. )))
Aynen aynen hiç sorma. Sonra ben niye 2.sıradayım diyor.birgün kayt ederim belki sesimi
@vadikızı övgü dolu sözlerle ilgilenmiyorki ayol ona kötü laf ediceksin gelip hayır öyle değilim diyecek anca öyle cevap verir
sinirli derken?En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: @GunesinOglu @EnveR
En Güzel Avatarlı Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @GunesinOglu
En İyi Anlaştığın Üye: @GunesinOglu @xemrexxx @EnveR demiştim, ama tüm üyelerle anlaşabiliyorum.
En Sevdiğiniz Üye: Geçen mesajda yazmıştım ama burada ilk mesajda nickini doğru yazamadığım @mrt-06 yı ekliyeyim. Birde @Castei
En Güzel Kullanıcı Adı: @sokak sanati olabilir.
En İyi Yönetici: Tüm yöneticiler başarılı.
En Başarılı Editör: Tüm editörler başarılı.
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Aktif Üye: @sürgünüm @sokak sanati @Çiğdem-
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Ben, @Tzira @turkuazz @DarkLeqenD
En Komik Üye: @destere @xemrexxx
En Filozof Üye: -
En Sinirli Üye: @Çiğdem- eğlenceli ama çok çabuk sinirlenir. Birde @Castei
En Fanatik Üye: @denizz19 Sıla Fanatiği @xemrexxx meryemci @sokak sanati ve berenci
En Sportmen Üye: @EFE UYSAL @xdragxx @sürgünüm
En Ciddi Üye: En son @Bully idi
En Tarafsız / Objektif Üye: @turkuazz diyorum ve @adımutlulukk.
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem-
En Unutulmayacak Üye: @pompy
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @destere
En Sabırlı Üye: @Bully Sertab-Yalın tartışmaları aklıma geliyorda iyi dayandı.
En Duygusal Üye: @denizz19 bence duygularını çok belli ediyor.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Bilemedim.
En Çok Tartıştığınız Üye: Yine @GunesinOglu ama çözüm yolu buluyoz.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @GunesinOglu @denizz19
En İyi Anlaştığın Üye kategorisinde beni tercih ettiğin için teşekkürler
En ciddi üye kategorisinde seçilmişim senin listede teşekkürker
anladım tarafsız üye olmayı tubadan dolayı kaybettikCiddiyet iyidir.
Aslında tarafsız üyeyede yazacaktım ama tuba fanısın. Absürt olur dedim.
Yüzünü gördük sonuçta bir ses kaldı. )))
Bak sen teşekkür ettin @vadikızı 'ndan ses yok. )) Biz övgüler dizelim ona o hiç cevap vermesin.. )))
birgün kayt ederim belki sesimi
@vadikızı övgü dolu sözlerle ilgilenmiyorki ayol ona kötü laf ediceksin gelip hayır öyle değilim diyecek anca öyle cevap verir
Aynen aynen hiç sorma. Sonra ben niye 2.sıradayım diyor.
Çiğdem gelip teşekkürünü yapıyor halini hatrını soruyor sen anca kötü bir olay olduğunda geliyorsun. @vadikızı
Şaka yapıyoruz yahu sende. Ayrıca özelden cevap verneyen sensin beni konuşturma simdi.ya zamanım yoktu yazamadım yazamadım diye seni sevmiyorum anlamına
gelmiyor bu
niye ilgilenmemeyim ya aşk olsun size bak bak ben yoktum dedikoudumu
yapıyorlar yaa bak oklavanı alırım elinden he
öylemi harun bey demek öyle öyle olsun bakalım özelden yazıyorsun konuşalım diye
bir iki mesaj yazıp sonra kayboluyorsun kimle konuşuyorsan artık
Şaka yapıyoruz yahu sende. Ayrıca özelden cevap verneyen sensin beni konuşturma simdi.
Yok gerçekten ben cevap veririm. Belki okulda oldugum zaman cevap vermemiş olabilirim. Ama sonra cevap veririm yani.benmiyim yazıyorum ya cevap ne zaman cevap vermedim aşk olsun ya
Demek ki senle aynı Zaman'larda giriyoruzEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey , @Amoureux , @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: @sürgünüm , @takas , @sokak sanati , @Bully , @Harunnn (Haro) @eskici @Ahmad çok konuşmasakta))))) @beyazsoy ve unutuklarım diğer arkadaşlar.
En Güzel Avatarlı Üye: @Ahmad
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Yiğitt , @Aserat , @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @Arslan Bey ve @Tolstoyevski
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @beyazsoy diğerleride var ama ençok Hamza ile sohbet ederiz özelden.
En İyi Anlaştığın Üye: Herkesle iyi anlaşırım ufak tefek tartışmalar dışında sadece bir kişi var onlada engelliyiz zaten.
En Sevdiğiniz Üye: En Çok Konuştuğum üyeler ve daha fazlası.))))
En Güzel Kullanıcı Adı: Ben.
En İyi Yönetici: @sürgünüm , @Yiğitt , @sokak sanati , @Bully @Aserat herkesi yazdım.
En Başarılı Editör: Herkes.
En Geveze Üye: @xemrexxx ve @Çiğdem- .
En Aktif Üye: Ne zaman girsem burdalar. @denizz19 , @sokak sanati , @Yiğitt kazık çakmışlar buraya.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @sürgünüm
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @GunesinOglu
En Komik Üye: @Reytinger , @pompy reyiz. @china_shangai abiyi unutmuşum.
En Filozof Üye: @beyazsoy ve @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: Sinirli üye yok öyle dikkatimi çeken.
En Fanatik Üye: @takas , @Billy Kane , @EFE UYSAL , @-KADİR- dikkatimi çekenler bunlar. @xemrexxx ve @sokak sanati 'da bunlarda baya fanatik.
En Sportmen Üye: Ben. @EFE UYSAL , @xdragxx , @sürgünüm , @cevaa , @Bully
En Ciddi Üye: @OzaN , @Amoureux
En Özlenilen Üye: @Yakamoz-Asi tabiki dönmni bekliyoruz kısa zamanda Ömer kardeşim.
En Tarafsız / Objektif Üye:Valla bilemedim ama @mrt-06 olabilir.
En Çok Rastladığınız Üye: En aktif üyeler kısmına yazdığım kişiler.
En Unutulmayacak Üye: Benim için @sürgünüm ve Yakamoz-Asi en unutulmayacak üyeler.
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- , @destere ve @xemrexxx kendi aralarında bol bol eğleniyolar.)))))))
En Sabırlı Üye: Valla kimse gelmedi aklıma.
En Duygusal Üye: @vadikızı.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Valla tanışmak istediğim ençok üyeler @sürgünüm , @Yakamoz-Asi .
En Çok Tartıştığınız Üye: Çok tartıştığım üye yok öyle ilk girdiğimde bazı kişilerle tartışmıştım şimdi pek kalmadı arada oluyor ama önemli değil.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @sürgünüm.
Yok gerçekten ben cevap veririm. Belki okulda oldugum zaman cevap vermemiş olabilirim. Ama sonra cevap veririm yani.