Fav10 Enleri - 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 47610
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye:
@OzaN @Bully
@mrt-06 @Aserat :A

En Çok Konuştuğun Üye:
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @adımutlulukk

En Güzel Avatarlı Üye: Açık ara ben. :A Sonra @Ahmad 'in avatarları ilgimi çekiyor. :A

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : Yabancı dizi haberleri açtığı için @sürgünüm :D

En İyi Yorumcu Üye:
@mrt-06 @Çiğdem- @beyazsoy @destere

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye:
@Ahmad @Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @vadikızı @Yiğitt @Bully @GunesinOglu @beyazsoy @cookies

En İyi Anlaştığın Üye:
Herkes ile iyi anlaşırım. :A@destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @china_shangai @turkuazz @cookies @adımutlulukk

En Sevdiğiniz Üye: Üstteki etiketlediğim üyeler.:bhr:

En Güzel Kullanıcı Adı:
@darksaal bence. :D

En İyi Yönetici:
Tüm moderatör arkadaşlarım gayet iyiler.

En Başarılı Editör:
Bende dahil tüm editör arkadaşlarım süperiz.:A

En Geveze Üye:
Çok konuşurlar ama dolu konuşurlar. :bhr: @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati hadi kendimi de ekleyeyim bari. :A

En Aktif Üye:
Totalde ben AB'de @sokak sanati zirveyi alırız.:Z:A

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Öyle takip etmem kimseyi ama siyasi konu olduğu zaman @beyazsoy 'un yorumlarını merak ederim. :F Böyle kızlar hakkında ki konularda da @destere 'nin yorumlarını merak ederim.:F

2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi:
Hmm kimi yazsam acaba? @GunesinOglu ile @EFE UYSAL diyelim ama onlar 2014 'de üye olmuşlardı. :A
2015 üye açısından pek verimli olmadı sanki?🙄

En Komik/Eğlenceli Üye:
@pompy @destere @Çiğdem- @xemrexxx Bu 4 arkadaşım beni çok güldürüyor.:F

En Filozof Üye:
@Tolstoyevski :A Bazen çok derin düşüncelere giriyorsun. :A

En Sinirli Üye:
takas :A

En Fanatik Üye:
@EFE UYSAL @Billy Kane Fanatiklikte vadi tayfasını geçtiniz o derece. Bu yıl listemde size yer veriyorum. :Adeğerinizi bilin.:A

En Sportmen Üye:
@EFE UYSAL @Bully @xdragxx @sürgünüm @Billy Kane

En Ciddi Üye:
@Danger UA! cidden çok ciddisin hiçte smiley kullanmıyorsun. :D🙄 Onun dışında @Tzira ve @hayret bi şey sizde de ciddilik var.:A

En Özlenilen Üye:
@Forumdash çok özledim.:( Yabancı dizileri boş kaldı. Onun dışında @yakup09 ve @xBuğrax özledik..
@Reytinger sende kış ayı gelince kabuğuna çekiliyorsun.:(

En Tarafsız / Objektif Üye:
@mrt-06 arkadaşım gayet iyidir.

En Çok Rastladığınız Üye:
@sokak sanati @destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Yiğitt @sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu

En Unutulmayacak Üye:
Bu forumdan gitsem her halde ilk aklıma @pompy reyis gelir.:A:bilmem:

En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- 😳 Hayatım da ben bu kadar sabırlı bir insan göremedim. 😵

En Duygusal Üye: @vadikızı Ahh özelde ki yaşadığın şeyleri bir ben bilirim birde Allah. :bhr: Hep bu forumda olursun inş. :bhr:
@Ahmad :A Sıkıntıların geçecek kanka. :A

En Çok Tanışılmak İstenen Üye:
Hmm yani kimse ile tanışmak için ısrar etmem ama @Ahmad olabilir mesela. Sonra @destere ve @xemrexxx gerçek hayatta da neşeli mi? Onun dışında @Çiğdem- in sesini merak ediyorum acaba çok cırtlak bir ses mi yoksa kalın mı? Karadenizliler biraz kalın seslidir. :A
Zaten çoğu üyenin resmini gördüm. @mrt-06 @sokak sanati sizi de merak ediyorum. :A @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm sizinle de tanışmak isterim.

En Çok Tartıştığınız Üye: takas :F

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye:
Eğer ben birisi ile çok konuşuyorsam bilin ki ortak noktam vardır. Bunu sadece özel olarak algılamayın forum içinde düşünün.:X

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar unutmuş olabilirim bu aralar unutuyorum küçük şeyleri. :X
çok tşşkler cnm :love1::love1::love1:

sesimin nesini merak ediyorsun ama karadenizlilerin sesi kalın olursada erkeklerin olur herhalde kaınların nekadar kalın olabilirki :F:F:F

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN :A
En Çok Konuştuğun Üye: @GunesinOglu @EnveR
En Güzel Avatarlı Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @GunesinOglu :A
En İyi Anlaştığın Üye: @GunesinOglu @xemrexxx @EnveR demiştim, ama tüm üyelerle anlaşabiliyorum. :D
En Sevdiğiniz Üye: Geçen mesajda yazmıştım ama burada ilk mesajda nickini doğru yazamadığım @mrt-06 yı ekliyeyim. :D Birde @Castei :A
En Güzel Kullanıcı Adı: @sokak sanati olabilir. :)
En İyi Yönetici: Tüm yöneticiler başarılı. :)
En Başarılı Editör: Tüm editörler başarılı. :)
En Geveze Üye: @xemrexxx :A
En Aktif Üye: @sürgünüm @sokak sanati @Çiğdem- :)
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Ben, @Tzira @turkuazz @DarkLeqenD
En Komik Üye: @destere @xemrexxx :A
En Filozof Üye: -
En Sinirli Üye: @Çiğdem- eğlenceli ama çok çabuk sinirlenir. :A Birde @Castei :A
En Fanatik Üye: @denizz19 Sıla Fanatiği :A @xemrexxx meryemci @sokak sanati ve berenci :A
En Sportmen Üye: @EFE UYSAL @xdragxx @sürgünüm
En Ciddi Üye: En son @Bully idi :F
En Tarafsız / Objektif Üye: @turkuazz diyorum ve @adımutlulukk. :A
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem-
En Unutulmayacak Üye: @pompy :A
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @destere :A
En Sabırlı Üye: @Bully Sertab-Yalın tartışmaları aklıma geliyorda iyi dayandı. :A
En Duygusal Üye: @denizz19 bence duygularını çok belli ediyor. :A
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Bilemedim. :A
En Çok Tartıştığınız Üye: Yine @GunesinOglu ama çözüm yolu buluyoz. :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @GunesinOglu @denizz19 :A
en iyi yorumcu,en tarafsız,2015 in en iyi çıkış yapan üyesi kategorilerinde beni seçtiğin için teşekkür ederim:)

çok tşşkler cnm :love1::love1::love1:

sesimin nesini merak ediyorsun ama karadenizlilerin sesi kalın olursada erkeklerin olur herhalde kaınların nekadar kalın olabilirki :F:F:F

Yüzünü gördük sonuçta bir ses kaldı. :A )))

Bak sen teşekkür ettin @vadikızı 'ndan ses yok. :))) Biz övgüler dizelim ona o hiç cevap vermesin.. :A)))

Ekli dosyayı görüntüle 47610
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye:
@OzaN @Bully
@mrt-06 @Aserat :A

En Çok Konuştuğun Üye:
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @adımutlulukk

En Güzel Avatarlı Üye: Açık ara ben. :A Sonra @Ahmad 'in avatarları ilgimi çekiyor. :A

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : Yabancı dizi haberleri açtığı için @sürgünüm :D

En İyi Yorumcu Üye:
@mrt-06 @Çiğdem- @beyazsoy @destere

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye:
@Ahmad @Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @vadikızı @Yiğitt @Bully @GunesinOglu @beyazsoy @cookies

En İyi Anlaştığın Üye:
Herkes ile iyi anlaşırım. :A@destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @china_shangai @turkuazz @cookies @adımutlulukk

En Sevdiğiniz Üye: Üstteki etiketlediğim üyeler.:bhr:

En Güzel Kullanıcı Adı:
@darksaal bence. :D

En İyi Yönetici:
Tüm moderatör arkadaşlarım gayet iyiler.

En Başarılı Editör:
Bende dahil tüm editör arkadaşlarım süperiz.:A

En Geveze Üye:
Çok konuşurlar ama dolu konuşurlar. :bhr: @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati hadi kendimi de ekleyeyim bari. :A

En Aktif Üye:
Totalde ben AB'de @sokak sanati zirveyi alırız.:Z:A

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Öyle takip etmem kimseyi ama siyasi konu olduğu zaman @beyazsoy 'un yorumlarını merak ederim. :F Böyle kızlar hakkında ki konularda da @destere 'nin yorumlarını merak ederim.:F

2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi:
Hmm kimi yazsam acaba? @GunesinOglu ile @EFE UYSAL diyelim ama onlar 2014 'de üye olmuşlardı. :A
2015 üye açısından pek verimli olmadı sanki?🙄

En Komik/Eğlenceli Üye:
@pompy @destere @Çiğdem- @xemrexxx Bu 4 arkadaşım beni çok güldürüyor.:F

En Filozof Üye:
@Tolstoyevski :A Bazen çok derin düşüncelere giriyorsun. :A

En Sinirli Üye:
takas :A

En Fanatik Üye:
@EFE UYSAL @Billy Kane Fanatiklikte vadi tayfasını geçtiniz o derece. Bu yıl listemde size yer veriyorum. :Adeğerinizi bilin.:A

En Sportmen Üye:
@EFE UYSAL @Bully @xdragxx @sürgünüm @Billy Kane

En Ciddi Üye:
@Danger UA! cidden çok ciddisin hiçte smiley kullanmıyorsun. :D🙄 Onun dışında @Tzira ve @hayret bi şey sizde de ciddilik var.:A

En Özlenilen Üye:
@Forumdash çok özledim.:( Yabancı dizileri boş kaldı. Onun dışında @yakup09 ve @xBuğrax özledik..
@Reytinger sende kış ayı gelince kabuğuna çekiliyorsun.:(

En Tarafsız / Objektif Üye:
@mrt-06 arkadaşım gayet iyidir.

En Çok Rastladığınız Üye:
@sokak sanati @destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Yiğitt @sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu

En Unutulmayacak Üye:
Bu forumdan gitsem her halde ilk aklıma @pompy reyis gelir.:A:bilmem:

En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- 😳 Hayatım da ben bu kadar sabırlı bir insan göremedim. 😵

En Duygusal Üye: @vadikızı Ahh özelde ki yaşadığın şeyleri bir ben bilirim birde Allah. :bhr: Hep bu forumda olursun inş. :bhr:
@Ahmad :A Sıkıntıların geçecek kanka. :A

En Çok Tanışılmak İstenen Üye:
Hmm yani kimse ile tanışmak için ısrar etmem ama @Ahmad olabilir mesela. Sonra @destere ve @xemrexxx gerçek hayatta da neşeli mi? Onun dışında @Çiğdem- in sesini merak ediyorum acaba çok cırtlak bir ses mi yoksa kalın mı? Karadenizliler biraz kalın seslidir. :A
Zaten çoğu üyenin resmini gördüm. @mrt-06 @sokak sanati sizi de merak ediyorum. :A @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm sizinle de tanışmak isterim.

En Çok Tartıştığınız Üye: takas :F

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye:
Eğer ben birisi ile çok konuşuyorsam bilin ki ortak noktam vardır. Bunu sadece özel olarak algılamayın forum içinde düşünün.:X

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar unutmuş olabilirim bu aralar unutuyorum küçük şeyleri. :X
En İyi Anlaştığın Üye kategorisinde beni tercih ettiğin için teşekkürler:)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: Bu ekip şaşmaz zaten @Bully @Arslan Bey @OzaN bir de @Aserat eklensin. Gıcık gıcık uyarıları ile seneye damga vurdu.😕
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Ahmad @Yiğitt @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @sürgünüm @Bully @EFE UYSAL @eskici @DarkLeqenD @Billy Kane @xemrexxx (melun) Berenist dostum @Maskeli Fedai :bhr: @ozgur2113 @GunesinOglu @yigit_00 @Castei et et et diye uzuyor.:F
En Güzel Avatarlı Üye: Genel olarak ben.:A Ama şuan @Maskeli Fedai .:bhr: @Ahmad 'te güzel avatar yapıyor:Z
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat @sürgünüm @OzaN güzel konu açıyor.
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski çok uzun uzun yazıyor onun dışında güzel.s.s @xemrexxx @Bully @GreatOttoman @DarkLeqenD en çok mesajını beğendiğim üyelerden.:D
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @GunesinOglu @Bully @Yiğitt @yigit_00 @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @pompy @mrt-06 @EnveR @Castei @ozgur2113 @destere
En Sevdiğiniz Üye: @yigit_00 @Ahmad @Titanium @mrt-06 @Bully @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @GunesinOglu @DarkLeqenD @ozgur2113 @destere @sürgünüm @yatutarsa @Harunnn60 ...... Forumda 1 kaç kişi dışında herkesi severim.:D Yazmama gerek yok herkesi.
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera cool duruyor onun dışında @DarkLeqenD @amoueux yazması zor olsada güzel.:D @-potterhead- @Titanium ve @Felon 'da güzel hee birde @WesTxCoasT
En İyi Yönetici: @Bully en iyisi girip gördüm.:D Herkes iyi. @berkann 'da iyi tabi ki.:A
En Başarılı Editör: @EFE UYSAL ve @Aserat der gibiyim.:D
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @destere @Harunnn60 şuanlık.:A
En Aktif Üye: @Billy Kane @Harunnn60 @china_shangai @ABAY_06 hep gördüğüm isimler online listesinde.:A
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Özel olarak takip ettiğim biri yok.:D Ama @OzaN olabilir.:D Bu yıl her mesajı önem arzetti.:F
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yigit_00 @EFE UYSAL @Castei @apoyta @turkuazz @Tzira (bir anda yönetici oldu.:D) @GunesinOglu tabi ki.:D
En Komik Üye: @Reytinger ve @xemrexxx birde @pompy ile @destere .:F
En Filozof Üye: @Tolstoyevski açık ara.:F @Amoureux 'da dahil edilmeli.:A
En Sinirli Üye: @takas @Yiğitt @denizz19 ve @Billy Kane .:A
En Fanatik Üye: @Billy Kane @*Dream* (vazgeçilmezsin.:A) @takas @xemrexxx @denizz19 @yigit_00 olabilir.:A
En Sportmen Üye: @cevaa @Bully
En Ciddi Üye: Az Smiley kullanan @Tzira @hayret bi şey ve @turkuazz diyorum.:F
En Özlenilen Üye: @Yakamoz-Asi şaka şaka @yakup09 özlendi @xBUGRAx özlendi @yatutarsa özlendiniz.:( @gundix123 ve @berkann 'da yokluğu hissedilenlerden.:( @darksaal
En Tarafsız / Objektif Üye: @tukuazz bence çok tarafsız.:D
En Çok Rastladığınız Üye: @GunesinOglu @destere @xemrexxx @Çiğdem- olabilir.
En Unutulmayacak Üye: Unutacağım üye yok.:D
En Eğlenceli Üye: @yigit_00 ile dalga geçmeyi, @Bully 'yi sinir etmeyi, @xemrexxx 'in saçma sapan alıntılarını, @Çiğdem- 'in dünyayı kurtarmış gibi uzun uzun mesajlarını, @-potterhead- ve @xemrexxx 'in konuşmalarını okurken baya eğleniyorum.:F
En Sabırlı Üye: @Bully bana sabrediyor cidden.:F
En Duygusal Üye: @yigit_00 @cookies ve @Ahmad birde @vadikızı .:F
En Çok Tartıştığınız Üye: Bu sene @xemrexxx onun dışında @takas onun dışında @beyazsoy .s.s.s
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Müzikte @Titanium ve @Ahmad birde @yigit00 birde @Harunnn60 yerli dizide @Yiğitt sanırım birde @cookies yabancı dizide @sürgünüm @destere @xemrexxx olmalı.:D
En İyi Geri Dönüş; @Almila ve @Felon güzel bir geri dönüş yaşadı.:D
En ciddi üye kategorisinde seçilmişim senin listede:) teşekkürker:)

Bak sen teşekkür ettin @vadikızı 'ndan ses yok. :))) Biz övgüler dizelim ona o hiç cevap vermesin.. :A)))
birgün kayt ederim belki sesimi :A:A:A

@vadikızı övgü dolu sözlerle ilgilenmiyorki ayol ona kötü laf ediceksin gelip hayır öyle değilim diyecek anca öyle cevap verir :A:A:A

@vadikızı övgü dolu sözlerle ilgilenmiyorki ayol ona kötü laf ediceksin gelip hayır öyle değilim diyecek anca öyle cevap verir :A:A:A
Aynen aynen hiç sorma. Sonra ben niye 2.sıradayım diyor.:A

Çiğdem gelip teşekkürünü yapıyor halini hatrını soruyor sen anca kötü bir olay olduğunda geliyorsun. :A @vadikızı

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN :A
En Çok Konuştuğun Üye: @GunesinOglu @EnveR
En Güzel Avatarlı Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @GunesinOglu :A
En İyi Anlaştığın Üye: @GunesinOglu @xemrexxx @EnveR demiştim, ama tüm üyelerle anlaşabiliyorum. :D
En Sevdiğiniz Üye: Geçen mesajda yazmıştım ama burada ilk mesajda nickini doğru yazamadığım @mrt-06 yı ekliyeyim. :D Birde @Castei :A
En Güzel Kullanıcı Adı: @sokak sanati olabilir. :)
En İyi Yönetici: Tüm yöneticiler başarılı. :)
En Başarılı Editör: Tüm editörler başarılı. :)
En Geveze Üye: @xemrexxx :A
En Aktif Üye: @sürgünüm @sokak sanati @Çiğdem- :)
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Ben, @Tzira @turkuazz @DarkLeqenD
En Komik Üye: @destere @xemrexxx :A
En Filozof Üye: -
En Sinirli Üye: @Çiğdem- eğlenceli ama çok çabuk sinirlenir. :A Birde @Castei :A
En Fanatik Üye: @denizz19 Sıla Fanatiği :A @xemrexxx meryemci @sokak sanati ve berenci :A
En Sportmen Üye: @EFE UYSAL @xdragxx @sürgünüm
En Ciddi Üye: En son @Bully idi :F
En Tarafsız / Objektif Üye: @turkuazz diyorum ve @adımutlulukk. :A
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem-
En Unutulmayacak Üye: @pompy :A
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @destere :A
En Sabırlı Üye: @Bully Sertab-Yalın tartışmaları aklıma geliyorda iyi dayandı. :A
En Duygusal Üye: @denizz19 bence duygularını çok belli ediyor. :A
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Bilemedim. :A
En Çok Tartıştığınız Üye: Yine @GunesinOglu ama çözüm yolu buluyoz. :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @GunesinOglu @denizz19 :A
sinirli derken? :A

ya zamanım yoktu yazamadım yazamadım diye seni sevmiyorum anlamına
gelmiyor bu:T

niye ilgilenmemeyim ya aşk olsun size bak bak ben yoktum dedikoudumu
yapıyorlar yaa bak oklavanı alırım elinden he:F:F

Aynen aynen hiç sorma. Sonra ben niye 2.sıradayım diyor.:A

Çiğdem gelip teşekkürünü yapıyor halini hatrını soruyor sen anca kötü bir olay olduğunda geliyorsun. :A @vadikızı

öylemi harun bey demek öyle öyle olsun bakalım özelden yazıyorsun konuşalım diye
bir iki mesaj yazıp sonra kayboluyorsun kimle konuşuyorsan artık:T

Son düzenleme:
ya zamanım yoktu yazamadım yazamadım diye seni sevmiyorum anlamına
gelmiyor bu:T

niye ilgilenmemeyim ya aşk olsun size bak bak ben yoktum dedikoudumu
yapıyorlar yaa bak oklavanı alırım elinden he:F:F

öylemi harun bey demek öyle öyle olsun bakalım özelden yazıyorsun konuşalım diye
bir iki mesaj yazıp sonra kayboluyorsun kimle konuşuyorsan artık:T
Şaka yapıyoruz yahu sende. :D Ayrıca özelden cevap verneyen sensin beni konuşturma simdi. :A

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey , @Amoureux , @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: @sürgünüm , @takas , @sokak sanati , @Bully , @Harunnn (Haro) @eskici @Ahmad çok konuşmasakta))))) @beyazsoy ve unutuklarım diğer arkadaşlar.:D
En Güzel Avatarlı Üye: @Ahmad
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Yiğitt , @Aserat , @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @Arslan Bey ve @Tolstoyevski
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @beyazsoy diğerleride var ama ençok Hamza ile sohbet ederiz özelden. :D
En İyi Anlaştığın Üye: Herkesle iyi anlaşırım ufak tefek tartışmalar dışında sadece bir kişi var onlada engelliyiz zaten.:D
En Sevdiğiniz Üye: En Çok Konuştuğum üyeler ve daha fazlası.))))
En Güzel Kullanıcı Adı: Ben. :D
En İyi Yönetici: @sürgünüm , @Yiğitt , @sokak sanati , @Bully @Aserat herkesi yazdım. :F
En Başarılı Editör: Herkes.:D
En Geveze Üye: @xemrexxx ve @Çiğdem- .:D
En Aktif Üye: Ne zaman girsem burdalar.:D @denizz19 , @sokak sanati , @Yiğitt kazık çakmışlar buraya. :F
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @sürgünüm
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @GunesinOglu
En Komik Üye: @Reytinger , @pompy reyiz. @china_shangai abiyi unutmuşum.
:D

En Filozof Üye: @beyazsoy ve @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: Sinirli üye yok öyle dikkatimi çeken. :D
En Fanatik Üye: @takas , @Billy Kane , @EFE UYSAL , @-KADİR- dikkatimi çekenler bunlar.:D @xemrexxx ve @sokak sanati 'da bunlarda baya fanatik.:F
En Sportmen Üye: Ben. :D @EFE UYSAL , @xdragxx , @sürgünüm , @cevaa , @Bully
En Ciddi Üye: @OzaN , @Amoureux
En Özlenilen Üye: @Yakamoz-Asi tabiki dönmni bekliyoruz kısa zamanda Ömer kardeşim. :(
En Tarafsız / Objektif Üye:Valla bilemedim ama @mrt-06 olabilir. :D
En Çok Rastladığınız Üye: En aktif üyeler kısmına yazdığım kişiler.:D
En Unutulmayacak Üye: Benim için @sürgünüm ve Yakamoz-Asi en unutulmayacak üyeler.
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- , @destere ve @xemrexxx kendi aralarında bol bol eğleniyolar.)))))))
En Sabırlı Üye: Valla kimse gelmedi aklıma. (b)
En Duygusal Üye: @vadikızı. :D
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Valla tanışmak istediğim ençok üyeler @sürgünüm , @Yakamoz-Asi .
En Çok Tartıştığınız Üye: Çok tartıştığım üye yok öyle ilk girdiğimde bazı kişilerle tartışmıştım şimdi pek kalmadı arada oluyor ama önemli değil.:D
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @sürgünüm.
Demek ki senle aynı Zaman'larda giriyoruz :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...