Teşekkürler beybi. ❤❤Ekli dosyayı görüntüle 47610
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Bully
@mrt-06 @Aserat
En Çok Konuştuğun Üye: @destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @adımutlulukk
En Güzel Avatarlı Üye: Açık ara ben. Sonra @Ahmad 'in avatarları ilgimi çekiyor.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : Yabancı dizi haberleri açtığı için @sürgünüm
En İyi Yorumcu Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @beyazsoy @destere
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @vadikızı @Yiğitt @Bully @GunesinOglu @beyazsoy @cookies
En İyi Anlaştığın Üye: Herkes ile iyi anlaşırım. @destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @mrt-06 @Bully @Yiğitt @vadikızı @GunesinOglu @ozgur2113 @sürgünüm @DarkLeqenD @ABAY_06 @Amoureux @GreatOttoman @EFE UYSAL @Billy Kane @pompy @china_shangai @turkuazz @cookies @adımutlulukk
En Sevdiğiniz Üye: Üstteki etiketlediğim üyeler.
En Güzel Kullanıcı Adı: @darksaal bence.
En İyi Yönetici: Tüm moderatör arkadaşlarım gayet iyiler.
En Başarılı Editör: Bende dahil tüm editör arkadaşlarım süperiz.
En Geveze Üye: Çok konuşurlar ama dolu konuşurlar. @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati hadi kendimi de ekleyeyim bari.
En Aktif Üye: Totalde ben AB'de @sokak sanati zirveyi alırız.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Öyle takip etmem kimseyi ama siyasi konu olduğu zaman @beyazsoy 'un yorumlarını merak ederim. Böyle kızlar hakkında ki konularda da @destere 'nin yorumlarını merak ederim.
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Hmm kimi yazsam acaba? @GunesinOglu ile @EFE UYSAL diyelim ama onlar 2014 'de üye olmuşlardı.
2015 üye açısından pek verimli olmadı sanki?🙄
En Komik/Eğlenceli Üye: @pompy @destere @Çiğdem- @xemrexxx Bu 4 arkadaşım beni çok güldürüyor.
En Filozof Üye: @Tolstoyevski Bazen çok derin düşüncelere giriyorsun.
En Sinirli Üye: takas
En Fanatik Üye: @EFE UYSAL @Billy Kane Fanatiklikte vadi tayfasını geçtiniz o derece. Bu yıl listemde size yer veriyorum. değerinizi bilin.
En Sportmen Üye: @EFE UYSAL @Bully @xdragxx @sürgünüm @Billy Kane
En Ciddi Üye: @Danger UA! cidden çok ciddisin hiçte smiley kullanmıyorsun. 🙄 Onun dışında @Tzira ve @hayret bi şey sizde de ciddilik var.
En Özlenilen Üye: @Forumdash çok özledim. Yabancı dizileri boş kaldı. Onun dışında @yakup09 ve @xBuğrax özledik..
@Reytinger sende kış ayı gelince kabuğuna çekiliyorsun.
En Tarafsız / Objektif Üye: @mrt-06 arkadaşım gayet iyidir.
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Yiğitt @sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu
En Unutulmayacak Üye: Bu forumdan gitsem her halde ilk aklıma @pompy reyis gelir.
En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- 😳 Hayatım da ben bu kadar sabırlı bir insan göremedim. 😵
En Duygusal Üye: @vadikızı Ahh özelde ki yaşadığın şeyleri bir ben bilirim birde Allah. Hep bu forumda olursun inş.
@Ahmad Sıkıntıların geçecek kanka.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Hmm yani kimse ile tanışmak için ısrar etmem ama @Ahmad olabilir mesela. Sonra @destere ve @xemrexxx gerçek hayatta da neşeli mi? Onun dışında @Çiğdem- in sesini merak ediyorum acaba çok cırtlak bir ses mi yoksa kalın mı? Karadenizliler biraz kalın seslidir.
Zaten çoğu üyenin resmini gördüm. @mrt-06 @sokak sanati sizi de merak ediyorum. @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm sizinle de tanışmak isterim.
En Çok Tartıştığınız Üye: takas
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Eğer ben birisi ile çok konuşuyorsam bilin ki ortak noktam vardır. Bunu sadece özel olarak algılamayın forum içinde düşünün.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar unutmuş olabilirim bu aralar unutuyorum küçük şeyleri.
Reelde demek en çok benle tanışmak istiyorsun?