Aralık 2015’in Yeni Yabancı Dizileri!

And Then There Were None

yukarda oyuncuların resmini koydum ya ? erkek oyuncular yönünden çok şanslı dizi :)
benlikte Maeve Dermody var :)
3 bölümlük diziyimi diyorsun konusu çok ilgi çekici gelmedi bana ama bu dizilerin süreleri çok düşük ayoll 3-4 bölüm sonra sezon finalimi olur ingiliz dizisimi yoksa bunlar konuyuda çok inceleyemedim ama amerikan dizileirne benzemiyor süreleri :F:F:F

And Then There Were None

yukarda oyuncuların resmini koydum ya ? erkek oyuncular yönünden çok şanslı dizi :)
benlikte Maeve Dermody var :)
3 bölümlük diziyimi diyorsun konusu çok ilgi çekici gelmedi bana ama bu dizilerin süreleri çok düşük ayoll 3-4 bölüm sonra sezon finalimi olur ingiliz dizisimi yoksa bunlar konuyuda çok inceleyemedim ama amerikan dizileirne benzemiyor süreleri :F:F:F

Fragmanı paylaştım. :)

1945 yapımı filmi varmış sanırım? onu izlediysen olabilir :)

benim Maeve Dermody var:)

tripped ilgimi çekti ilk bakışta çok ilginç ve fantastiğe açık bir konusu var ama 4 bölümmüş oyüzden hevesim kaçtı :F:F:F

Başrolünü Blake Harrison yapacağı dizi 2 arkadaşın alternatif evrenlere geçiş yapabilmenin bir yolunu bulmasıyla farklı bir maceraya geçiş yaparlar.
5-6 KERE ÇEkilmiş dizi ya da film oalrak farklı yıllarda :D neyse siz en son izlediğiniz dzi şeysine bakın.ss

Baya dizi yayınlanacak bu ay:) bi kaç tane iyi dizi gibi duruyor:)
bbc dizisine senide bekleriz kaliteli olacağı kesin gibi :)

evet işte 3 bölümlük olan yükte hafif pahada ağır dizi :) zaten 3 bölümü senin 1500 bölümlük arow unu sekize katlar :))

Adam işi biliyor :A
Sana soruyorum konu ne diye, adamlar ölecek diyorsun o nasıl bir dizi izahıdır :F
@xemrexxx nin reklamı kötüdür :) izleyesi varsa bile insanı soğutur diziden :)

dizide yaşlı ustalar ve harika bir kız var yani süper olacak gibi :)

5-6 KERE ÇEkilmiş dizi ya da film oalrak farklı yıllarda :D neyse siz en son izlediğiniz dzi şeysine bakın.ss
ben hiç rastlamadım benim için ilk deneyim olacak onun için sakın spoiler verme :)

bbc dizisine senide bekleriz kaliteli olacağı kesin gibi :)

evet işte 3 bölümlük olan yükte hafif pahada ağır dizi :) zaten 3 bölümü senin 1500 bölümlük arow unu sekize katlar :))

@xemrexxx nin reklamı kötüdür :) izleyesi varsa bile insanı soğutur diziden :)

dizide yaşlı ustalar ve harika bir kız var yani süper olacak gibi :)

ben hiç rastlamadım benim için ilk deneyim olacak onun için sakın spoiler verme :)
taş düşşün ayol arrow kadar başına söyliyeyimde kıçına bir ok saplasın gör gününü:F:F:F

taş düşşün ayol arrow kadar başına söyliyeyimde kıçına bir ok saplasın gör gününü:F:F:F

eros un oku vardı hanı kime saplasa okunu onlar birbirine aşık oluyordu:) işte o aşk tanrısı erosbu, umarım bir okunu bana bir okunu sana saplarda izdivacımız tez zamanda mümkün olur :))