Tadımlık olarak hazırlamışlar zaten konusu dizi olmaya o kadar müsait değil bence.konusu çok dikkat çekici ama niye 3 bölüm keşke çok bölümlü olsaydı ..
Tadımlık olarak hazırlamışlar zaten konusu dizi olmaya o kadar müsait değil bence.konusu çok dikkat çekici ama niye 3 bölüm keşke çok bölümlü olsaydı ..
And thereli dizi güzele benziyortripped, the expanse, childhoods end uzaylı gelecekli savaşlı benlik deği?l bilimkurguyla arası iyi olan @sokak sanati @xemrexxx @Tolstoyevski @sürgünüm ve @MelankoliK için vede fantazik dizi arayan @Çiğdem- ve @cookies için birebir)
real bob hem netflix hemde sapıklı mapıklı, sanki benlik dizi
And then there were none tam benlik konuya sahip adada ne biçim fantaziler yaşanacaktır kimbilir)
ayrıca @Harunnn60 bunlar haricinde ingiliz dizilerine rastlarsan mutlaka paylaş ingiliz dizileri kötü çıkmıyor
onu ben seçtim senin dizilerin ilk üçü)
üstte benim senlik dediklerim nasıl onları sevmedinmi
black mirror gibi olacak sanırım bu da ?Tadımlık olarak hazırlamışlar zaten konusu dizi olmaya o kadar müsait değil bence.
tripped, the expanse, childhoods end uzaylı gelecekli savaşlı benlik deği?l bilimkurguyla arası iyi olan @sokak sanati @xemrexxx @Tolstoyevski @sürgünüm ve @MelankoliK için vede fantazik dizi arayan @Çiğdem- ve @cookies için birebir)
real bob hem netflix hemde sapıklı mapıklı, sanki benlik dizi
And then there were none tam benlik konuya sahip adada ne biçim fantaziler yaşanacaktır kimbilir)
ayrıca @Harunnn60 bunlar haricinde ingiliz dizilerine rastlarsan mutlaka paylaş ingiliz dizileri kötü çıkmıyor
onu ben seçtim senin dizilerin ilk üçü)
imdb den baktım da vera karakteri olmamış o role megan fox tarzı bir kadın lazımdı romandaki en taş kadındı bir de kendi kaderine karar veren tek isim dizidekonusu çok dikkat çekici ama niye 3 bölüm keşke çok bölümlü olsaydı ..
charles danceimdb den baktım da vera karakteri olmamış o role megan fox tarzı bir kadın lazımdı romandaki en taş kadındı bir de kendi kaderine karar veren tek isim dizideneyse bunu film yapsalar daha iyi olurdu çok iyi bie gerilim filmi olurdu
bu arada erkek oyuncu kadrosuna +9 basmışlar charles dance,sam neill,burn gornan ve tabi ki de @Çiğdem- ve @Yiğitt için douglas boothama kadın oyuncular pek özensiz seçilmiş.ss
ben beğenmedim maeve y o karakter için çok kadınsı biri olmalydıcharles dance
![]()
sam neili
Ekli dosyayı görüntüle 47565
bunlar zaten başlı başına kalite abidesi bu dizi kaçmaz hem bunlar olğunlar kategorisinde @Çiğdem- de sevecektir)
burn gorman da ilginç bir tip o da süper isim bence
------------------------------------------------------------------------------
benlik olanıda buldumMaeve Dermody
![]()
o zaman bu kadınla teselli bulben beğenmedim maeve y o karakter için çok kadınsı biri olmalydı![]()
Evet kızıl saçlı kadınları hep çekici bulurum ben.o zaman bu kadınla teselli bulhem kızıl saçlı havalı falan
@Harunnn60 da kızıl saçlılara düşkündü artık aranızda anlaşın
![]()
ben maeve den memnunummeavv layıp dururum artık
![]()
bu kadının ölümü ilginç olacako zaman bu kadınla teselli bulhem kızıl saçlı havalı falan
@Harunnn60 da kızıl saçlılara düşkündü artık aranızda anlaşın
![]()
ben maeve den memnunummeavv layıp dururum artık
![]()
al işte dizide tam senlik kızıl bulduk miranda teyzenle oynaşıp durursun artıkEvet kızıl saçlı kadınları hep çekici bulurum ben.![]()
sende spoiler vermeye başladın içine etme dizininbu kadının ölümü ilginç olacak![]()
Hahah bakarım.al işte dizide tam senlik kızıl bulduk miranda teyzenle oynaşıp durursun artık
sende spoiler vermeye başladın içine etme dizinin![]()
la daha fragman yok ortada nereden spoiler vereyim romana sadık kalacaklarsa diye tahmin ediyorum zaten agatha cristie nin en çok satan romanı bilmiyorsan yuh sana totoşal işte dizide tam senlik kızıl bulduk miranda teyzenle oynaşıp durursun artık
sende spoiler vermeye başladın içine etme dizinin![]()
Fragmanı paylaştım.la daha fragman yok ortada nereden spoiler vereyim romana sadık kalacaklarsa diye tahmin ediyorum zaten agatha cristie nin en çok satan romanı bilmiyorsan yuh sana totoş![]()
1945 yapımı filmi varmış sanırım? onu izlediysen olabilirla daha fragman yok ortada nereden spoiler vereyim romana sadık kalacaklarsa diye tahmin ediyorum zaten agatha cristie nin en çok satan romanı bilmiyorsan yuh sana totoş![]()
benim Maeve Dermody varHahah bakarım.Sende artık boş boş gezersin.
![]()
Resmen zorlamışsın bulmak için valla bravo sana.
üstte benim senlik dediklerim nasıl onları sevmedinmi) uzaylı muzaylı olanlar
black mirror gibi olacak sanırım bu da ?![]()
imdb den baktım da vera karakteri olmamış o role megan fox tarzı bir kadın lazımdı romandaki en taş kadındı bir de kendi kaderine karar veren tek isim dizideneyse bunu film yapsalar daha iyi olurdu çok iyi bie gerilim filmi olurdu
bu arada erkek oyuncu kadrosuna +9 basmışlar charles dance,sam neill,burn gornan ve tabi ki de @Çiğdem- ve @Yiğitt için douglas boothama kadın oyuncular pek özensiz seçilmiş.ss
tripped ilgimi çekti ilk bakışta çok ilginç ve fantastiğe açık bir konusu var ama 4 bölümmüş oyüzden hevesim kaçtıTadımlık olarak hazırlamışlar zaten konusu dizi olmaya o kadar müsait değil bence.
sonunda buldum ya kendimlik bişey benden mutlusu yokturResmen zorlamışsın bulmak için valla bravo sana.![]()
sen alternatif evrenlerde parlak kovalamaya devam et biz dizimizi bulduk biletripped ilgimi çekti ilk bakışta çok ilginç ve fantastiğe açık bir konusu var ama 4 bölümmüş oyüzden hevesim kaçtı
Başrolünü Blake Harrison yapacağı dizi 2 arkadaşın alternatif evrenlere geçiş yapabilmenin bir yolunu bulmasıyla farklı bir maceraya geçiş yaparlar.
Benimde aksine uzaylı dizisi ilgi mi çekti.tripped ilgimi çekti ilk bakışta çok ilginç ve fantastiğe açık bir konusu var ama 4 bölümmüş oyüzden hevesim kaçtı
Başrolünü Blake Harrison yapacağı dizi 2 arkadaşın alternatif evrenlere geçiş yapabilmenin bir yolunu bulmasıyla farklı bir maceraya geçiş yaparlar.
hahah neymiş ayol diziniz 10 tane bildirim var herkesten oyüzden birşey anlayamadımsonunda buldum ya kendimlik bişey benden mutlusu yoktur
ama gerçekten dizi erkek oyuncular yönünden çok çok şanslı hepsi eski ünlülerden müthiş oyuncular konusuzda giderdi yani
sen alternatif evrenlerde parlak kovalamaya devam et biz dizimizi bulduk bile)
colonoy var oyüzden bu dizi pek ilgimi çekmedi yanı uzaylıalrıda 4-5 ayrı dizi yapıp tadını kaçırmasınlar önce bbaşlayacak uzaylıya bir bakalım diğerleri sonraBenimde aksine uzaylı dizisi ilgi mi çekti.![]()
And Then There Were Nonehahah neymiş ayol diziniz 10 tane bildirim var herkesten oyüzden birşey anlayamadım
colonoy var oyüzden bu dizi pek ilgimi çekmedi yanı uzaylıalrıda 4-5 ayrı dizi yapıp tadını kaçırmasınlar önce bbaşlayacak uzaylıya bir bakalım diğerleri sonra![]()