Aralık 2015’in Yeni Yabancı Dizileri!

tripped, the expanse, childhoods end uzaylı gelecekli savaşlı benlik deği?l bilimkurguyla arası iyi olan @sokak sanati @xemrexxx @Tolstoyevski @sürgünüm ve @MelankoliK için vede fantazik dizi arayan @Çiğdem- ve @cookies için birebir :))

real bob hem netflix hemde sapıklı mapıklı, sanki benlik dizi :)
And then there were none tam benlik konuya sahip adada ne biçim fantaziler yaşanacaktır kimbilir :))

ayrıca @Harunnn60 bunlar haricinde ingiliz dizilerine rastlarsan mutlaka paylaş ingiliz dizileri kötü çıkmıyor :)

onu ben seçtim senin dizilerin ilk üçü :))
And thereli dizi güzele benziyor :)

@Çiğdem- :)

tripped, the expanse, childhoods end uzaylı gelecekli savaşlı benlik deği?l bilimkurguyla arası iyi olan @sokak sanati @xemrexxx @Tolstoyevski @sürgünüm ve @MelankoliK için vede fantazik dizi arayan @Çiğdem- ve @cookies için birebir :))

real bob hem netflix hemde sapıklı mapıklı, sanki benlik dizi :)
And then there were none tam benlik konuya sahip adada ne biçim fantaziler yaşanacaktır kimbilir :))

ayrıca @Harunnn60 bunlar haricinde ingiliz dizilerine rastlarsan mutlaka paylaş ingiliz dizileri kötü çıkmıyor :)

onu ben seçtim senin dizilerin ilk üçü :))
konusu çok dikkat çekici ama niye 3 bölüm keşke çok bölümlü olsaydı ..
imdb den baktım da vera karakteri olmamış o role megan fox tarzı bir kadın lazımdı romandaki en taş kadındı bir de kendi kaderine karar veren tek isim dizide:D neyse bunu film yapsalar daha iyi olurdu çok iyi bie gerilim filmi olurdu

bu arada erkek oyuncu kadrosuna +9 basmışlar charles dance,sam neill,burn gornan ve tabi ki de @Çiğdem- ve @Yiğitt için douglas booth :A ama kadın oyuncular pek özensiz seçilmiş.ss

imdb den baktım da vera karakteri olmamış o role megan fox tarzı bir kadın lazımdı romandaki en taş kadındı bir de kendi kaderine karar veren tek isim dizide:D neyse bunu film yapsalar daha iyi olurdu çok iyi bie gerilim filmi olurdu

bu arada erkek oyuncu kadrosuna +9 basmışlar charles dance,sam neill,burn gornan ve tabi ki de @Çiğdem- ve @Yiğitt için douglas booth :A ama kadın oyuncular pek özensiz seçilmiş.ss
charles dance

images

sam neili
upload_2015-12-5_23-30-55.jpeg

bunlar zaten başlı başına kalite abidesi bu dizi kaçmaz hem bunlar olğunlar kategorisinde @Çiğdem- de sevecektir :))

burn gorman da ilginç bir tip o da süper isim bence
------------------------------------------------------------------------------
benlik olanıda buldum :) Maeve Dermody

images

al işte dizide tam senlik kızıl bulduk miranda teyzenle oynaşıp durursun artık :)

sende spoiler vermeye başladın içine etme dizinin :)
la daha fragman yok ortada nereden spoiler vereyim romana sadık kalacaklarsa diye tahmin ediyorum zaten agatha cristie nin en çok satan romanı bilmiyorsan yuh sana totoş :D

üstte benim senlik dediklerim nasıl onları sevmedinmi :)) uzaylı muzaylı olanlar :)

black mirror gibi olacak sanırım bu da ? :)

And thereli dizi güzele benziyor :)

@Çiğdem- :)
Tadımlık olarak hazırlamışlar zaten konusu dizi olmaya o kadar müsait değil bence.
tripped ilgimi çekti ilk bakışta çok ilginç ve fantastiğe açık bir konusu var ama 4 bölümmüş oyüzden hevesim kaçtı :F:F:F

Başrolünü Blake Harrison yapacağı dizi 2 arkadaşın alternatif evrenlere geçiş yapabilmenin bir yolunu bulmasıyla farklı bir maceraya geçiş yaparlar.

Resmen zorlamışsın bulmak için valla bravo sana. :D
sonunda buldum ya kendimlik bişey benden mutlusu yoktur :)

ama gerçekten dizi erkek oyuncular yönünden çok çok şanslı hepsi eski ünlülerden müthiş oyuncular konusuzda giderdi yani :)

tripped ilgimi çekti ilk bakışta çok ilginç ve fantastiğe açık bir konusu var ama 4 bölümmüş oyüzden hevesim kaçtı :F:F:F

Başrolünü Blake Harrison yapacağı dizi 2 arkadaşın alternatif evrenlere geçiş yapabilmenin bir yolunu bulmasıyla farklı bir maceraya geçiş yaparlar.
sen alternatif evrenlerde parlak kovalamaya devam et biz dizimizi bulduk bile :))

Benimde aksine uzaylı dizisi ilgi mi çekti. :D

sonunda buldum ya kendimlik bişey benden mutlusu yoktur :)

ama gerçekten dizi erkek oyuncular yönünden çok çok şanslı hepsi eski ünlülerden müthiş oyuncular konusuzda giderdi yani :)

sen alternatif evrenlerde parlak kovalamaya devam et biz dizimizi bulduk bile :))
hahah neymiş ayol diziniz 10 tane bildirim var herkesten oyüzden birşey anlayamadım
:F:F:F

Benimde aksine uzaylı dizisi ilgi mi çekti. :D
colonoy var oyüzden bu dizi pek ilgimi çekmedi yanı uzaylıalrıda 4-5 ayrı dizi yapıp tadını kaçırmasınlar önce bbaşlayacak uzaylıya bir bakalım diğerleri sonra :F:F:F

hahah neymiş ayol diziniz 10 tane bildirim var herkesten oyüzden birşey anlayamadım
:F:F:F

colonoy var oyüzden bu dizi pek ilgimi çekmedi yanı uzaylıalrıda 4-5 ayrı dizi yapıp tadını kaçırmasınlar önce bbaşlayacak uzaylıya bir bakalım diğerleri sonra :F:F:F
And Then There Were None

yukarda oyuncuların resmini koydum ya ? erkek oyuncular yönünden çok şanslı dizi :)
benlikte Maeve Dermody var :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy