MusicSurvivor All Star | 17.Hafta Sonuçları

Teşekkürler @Castei @destere @ABAY_06 :)

@destere bayan sanatçıları ilk 3'e yerleştirmiş yine. :))
yine iyisin en azından erkek yarışmacılar arasında birinci yalın :)
şimdi bayan şarkıcılar varken erkekleri öne almak mantıklı gelmiyor bana yani işin doğasına ters :) (demet akalın hariç :) )
katy perry de gittiğine göre yalının önü açıldı demektir umarım klipteki kızlarda bundan sonra önlerini açarlar :))

@Harunnn60 teşekkür ederim güzel puan için ama elenmişsin :( Geçmiş olsun. Güzel bir sürüven yakaladın. Tebrikler çünkü geldiğin nokta çok güzel.:D

@destere bu hafta kaçarın yoktu zaten. Teşekkür ederim.:X

@Bully tebrikler. Beni geçmişsin.:( Hakkettin bu hafta.:X
rihannadan hangi şarkılar kaldı acaba? güzel şarkıları harcadın sanırım:) sona foktan şeyler kaldıysa senin durumun yaş :))

Bir veda konuşması yapacağım arka fonda bur şarkıyı açın. :D Çok anlamlı çünkü. :X

tumblr_mrpnvmZNRX1soj7p3o1_500.gif

Evet arkadaşlar geldik bir maceranın sonuna. İyisi ile kötüsü ile tam 17 hafta geçirdim. Ve şuan sonuçtan memnunum. Hani üzüldüm desem yalan olur. :):)

Benim amacım ne 1.olmaktı nede işte çeyrek final görmekti sadece hani ilk MS'de erken elenmiştim ( Kendi hatamdan dolayı) Ve All Star başladığı zaman bu hatamı telafi edeyim dedim o zamanlar ilk 13 hafta planladım sonra baktım iyi sonuçlar alıyorum bunu 16 haftaya çıkardım. ve bir sürpriz oldu 17.haftaya kadar geldik. :D

Bana başından beri her türlü destek veren 4 arkadaşa çok teşekkür ederim. @GunesinOglu @Ahmad @sokak sanati @Çiğdem-

Bana puanları ile destek olan arkadaşlara çok teşekkürler. (Unuttuklarım olabilir affola) @destere @xemrexxx @pompy @vadikızı @turkuazz @Titanium @Amoureux @OzaN @primavera @DarkLeqenD

Kalan arkadaşlar başarılar dilerim. :D @Bully @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL

Kapanışı en başarılı olduğum şarkı ile yapayım. Bu şarkı ile final puanı almıştım. :bhr:

elenmene çok üzüldüm buraya kadar gelmende başarı aslında
😉

Bir veda konuşması yapacağım arka fonda bur şarkıyı açın. :D Çok anlamlı çünkü. :X

tumblr_mrpnvmZNRX1soj7p3o1_500.gif

Evet arkadaşlar geldik bir maceranın sonuna. İyisi ile kötüsü ile tam 17 hafta geçirdim. Ve şuan sonuçtan memnunum. Hani üzüldüm desem yalan olur. :):)

Benim amacım ne 1.olmaktı nede işte çeyrek final görmekti sadece hani ilk MS'de erken elenmiştim ( Kendi hatamdan dolayı) Ve All Star başladığı zaman bu hatamı telafi edeyim dedim o zamanlar ilk 13 hafta planladım sonra baktım iyi sonuçlar alıyorum bunu 16 haftaya çıkardım. ve bir sürpriz oldu 17.haftaya kadar geldik. :D

Bana başından beri her türlü destek veren 4 arkadaşa çok teşekkür ederim. @GunesinOglu @Ahmad @sokak sanati @Çiğdem-

Bana puanları ile destek olan arkadaşlara çok teşekkürler. (Unuttuklarım olabilir affola) @destere @xemrexxx @pompy @vadikızı @turkuazz @Titanium @Amoureux @OzaN @primavera @DarkLeqenD

Kalan arkadaşlar başarılar dilerim. :D @Bully @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL

Kapanışı en başarılı olduğum şarkı ile yapayım. Bu şarkı ile final puanı almıştım. :bhr:

asıl biz teşekür ederiz :)
sayende güzel gözlü katy i seyrettik, izledik, yeri geldi dinledik hatta :)
aslında elenmesi iyi oldu çok bile kalmıştı? son haftalarda sürünüyordu resmen:) gözleride olmasa neresine puan vereceğimi şaşırmıştım :))

yine iyisin en azından erkek yarışmacılar arasında birinci yalın :)
şimdi bayan şarkıcılar varken erkekleri öne almak mantıklı gelmiyor bana yani işin doğasına ters :) (demet akalın hariç :) )
katy perry de gittiğine göre yalının önü açıldı demektir umarım klipteki kızlarda bundan sonra önlerini açarlar :))

rihannadan hangi şarkılar kaldı acaba? güzel şarkıları harcadın sanırım:) sona foktan şeyler kaldıysa senin durumun yaş :))

Bak istersen. Sadece efsaneler kaldı.:D
Where Have You Been var geçen gün ltwyl ile sormuştum ve bunu seçmiştin. İyi demiştin.
We Found Love kaldı. Tek geçerim. Final yada çeyrek final olacak gibi bu.:D
Diamonds kaldı. Bildiğin efsane. Herkes bu şarkıyı bekliyor.:D

@sokak sanati ben niye vicdan azabi cekeyim ya :F

3 puanı layık gördün bana.:(

Tebrikler tekrardan.Final haftalarında bekliyoruz cüri olarak.:Z

Herkes zaten eziyor yabancıları sende ez.:T:
bu ezilmiş halinmi ayoll sıla dışında tüm yerli şarkıcıların üstündesin al starda şuan başarı oalrakta değil puan olarakta öyle açıkcası finale çıkıcağınıda düşünüyorum bukadar gaz yeter şıamrıyorsun sonra :A:A:A

sen sokak şeysinin öyle ağlak ağlak duruşuna kanma @Çiğdem :) .. her hafta böyle itilmiş kakılmış yetim evlat gibi duruş sergiliyor, ondan sonra hep puanlarıda silip süpürüyor:)
bu hafta 1 puan verelimde görsün rihannanın örekesini :)) bakalım gerçek darbe nasıl oluyormuş :))

Sağol ama sonda batırmışsın yine. :F:F
gerçekleri sona saklamıştım :)

Bak istersen. Sadece efsaneler kaldı.:D
Where Have You Been var geçen gün ltwyl ile sormuştum ve bunu seçmiştin. İyi demiştin.
We Found Love kaldı. Tek geçerim. Final yada çeyrek final olacak gibi bu.:D
Diamonds kaldı. Bildiğin efsane. Herkes bu şarkıyı bekliyor.:D

3 puanı layık gördün bana.:(

bakıyorum şimdide diamonds sanki benlik değil gibi :)

sen sokak şeysinin öyle ağlak ağlak duruşuna kanma @Çiğdem :) .. her hafta böyle itilmiş kakılmış yetim evlat gibi duruş sergiliyor, ondan sonra hep puanlarıda silip süpürüyor:)
bu hafta 1 puan verelimde görsün rihannanın örekesini :)) bakalım gerçek darbe nasıl oluyormuş :))

gerçekleri sona saklamıştım :)

bakıyorum şimdide diamonds sanki benlik değil gibi :)

Yarı final yada finalde olacak o. Bilemem ama çok duygulu bir şarkı. Sia'nin Chandelier seven bu şarkıyı sever .:D

Yarı final yada finalde olacak o. Bilemem ama çok duygulu bir şarkı. Sia'nin Chandelier seven bu şarkıyı sever .:D
bilmem artık finalde mi kullanıcan yarıfinaldemi ben pek o şarkıyı sevmiyorum ama bakarsın seveni bol olur :)
ama ver hev yu bin güzel gibi duruyor sanki :)

@sokak sanati düsük degilki bu puan yarismaci sayisi azaldi ondan :F
bu hafta rihoşa bir puan verdiğimde ne bahane bulacağımıda öğrenmiş oldum sağol eskici :))

bilmem artık finalde mi kullanıcan yarıfinaldemi ben pek o şarkıyı sevmiyorum ama bakarsın seveni bol olur :)
ama ver hev yu bin güzel gibi duruyor sanki :)

bu hafta rihoşa bir puan verdiğimde ne bahane bulacağımıda öğrenmiş oldum sağol eskici :))

Ver hev yu bini kullanacağım. İhtiyacın olmaz gibi mazerete.:A

Ver hev yu bini kullanacağım. İhtiyacın olmaz gibi mazerete.:A
öyle şarkı ismiyle iş hallolmuyo?r önce görmem lazım, sonra bakmam lazım, iyimi kötümü diye... kurbanlık alırken bile kasırgasını basurgasını elle yokluyorlar? o açıdan rihannayı bir sağlı sollu yoklamam lazım hele nasıl söylüyor güzelmi söylüyor kötümü söylüyor sonra ona göre artık içimden gelen sese göre puan vermem lazım :)
yok öyle kolaycılık! aha bu şarkıyla geldim iyi puan ver öyle şeymi olur ? :)

öyle şarkı ismiyle iş hallolmuyo?r önce görmem lazım, sonra bakmam lazım, iyimi kötümü diye... kurbanlık alırken bile kasırgasını basurgasını elle yokluyorlar? o açıdan rihannayı bir sağlı sollu yoklamam lazım hele nasıl söylüyor güzelmi söylüyor kötümü söylüyor sonra ona göre artık içimden gelen sese göre puan vermem lazım :)
yok öyle kolaycılık! aha bu şarkıyla geldim iyi puan ver öyle şeymi olur ? :)

Güzel dedin az önce.:F