- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
Ne yapayım melun foruma pek giriş yapılmadığından sana satasiyorumKabul etmen güzel.![]()
Ahmet Kaya'sız bir çeyrek final, düşünülemez.Çeyrek final yarın başlayacaktır.Herkese iyi akşamlar![]()
düşünülemez ama yapılırAhmet Kaya'sız bir çeyrek final, düşünülemez.![]()
Konuyu kitlerim, çok yaparsınız.düşünülemez ama yapılır![]()
istediğin her konuyu kitliyebilirsen işimiz varKonuyu kitlerim, çok yaparsınız.![]()
Sihirli güçlerimi kötüye kullanıyorum ben.istediğin her konuyu kitliyebilirsen işimiz var![]()
Saol canım.Geç diyoruz artık ama geçmiş olsun @Harunnn60 , Katy'i iyi bir yere getirdiğini düşünüyorum. Tebrikler @Bully![]()
Ay onun yetkisi burada sökmez inanma, buralarda bizim sözümüz geçer. 😎istediğin her konuyu kitliyebilirsen işimiz var![]()
Melun ne ka güzel yorumlar yapıyorSaol canım.Bu haftaki puanından çok daha iyisini bekliyorum çeyrek finalde.
Ay onun yetkisi burada sökmez inanma, buralarda bizim sözümüz geçer. 😎![]()
Şarkına bağlı.Melun ne ka güzel yorumlar yapıyorbana tam versin
![]()
cengiz kimbilir neresini açacak ?Yok bitmedi.Bugün açacakmış Cengiz.
cengiz kimbilir neresini açacak ?)
helga lovekaty şarkı söylüyormuydu sanki görmüş gibiyim bir yerlerdeonu destekliyorum .
bu resimle @legolas9900 ıda musicsurvivorda jüri olarak kazanırız![]()
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştirTeklif ettik ama gelmiyor. Eriniyor 5 şarkı dinlemekten.ss
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştirTeklif ettik ama gelmiyor. Eriniyor 5 şarkı dinlemekten.ss
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştircillop şarkıcı yarışması deseydiniz belki gelirdi
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştircillop şarkıcı yarışması deseydiniz belki gelirdi
![]()
tamam başlayayımİyi o zaman sen ikna et.![]()