Ne yapayım melun foruma pek giriş yapılmadığından sana satasiyorumKabul etmen güzel.
Ahmet Kaya'sız bir çeyrek final, düşünülemez.Çeyrek final yarın başlayacaktır.Herkese iyi akşamlar
düşünülemez ama yapılırAhmet Kaya'sız bir çeyrek final, düşünülemez.
Konuyu kitlerim, çok yaparsınız.düşünülemez ama yapılır
istediğin her konuyu kitliyebilirsen işimiz varKonuyu kitlerim, çok yaparsınız.
Sihirli güçlerimi kötüye kullanıyorum ben.istediğin her konuyu kitliyebilirsen işimiz var
Saol canım. Bu haftaki puanından çok daha iyisini bekliyorum çeyrek finalde.Geç diyoruz artık ama geçmiş olsun @Harunnn60 , Katy'i iyi bir yere getirdiğini düşünüyorum. Tebrikler @Bully
Ay onun yetkisi burada sökmez inanma, buralarda bizim sözümüz geçer. 😎istediğin her konuyu kitliyebilirsen işimiz var
Melun ne ka güzel yorumlar yapıyor bana tam versinSaol canım. Bu haftaki puanından çok daha iyisini bekliyorum çeyrek finalde.
Ay onun yetkisi burada sökmez inanma, buralarda bizim sözümüz geçer. 😎
Şarkına bağlı.Melun ne ka güzel yorumlar yapıyor bana tam versin
cengiz kimbilir neresini açacak ? )Yok bitmedi. Bugün açacakmış Cengiz.
cengiz kimbilir neresini açacak ? )
helga lovekaty şarkı söylüyormuydu sanki görmüş gibiyim bir yerlerde onu destekliyorum .
bu resimle @legolas9900 ıda musicsurvivorda jüri olarak kazanırız
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştir cillop şarkıcı yarışması deseydiniz belki gelirdiTeklif ettik ama gelmiyor. Eriniyor 5 şarkı dinlemekten.ss
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştir cillop şarkıcı yarışması deseydiniz belki gelirdiTeklif ettik ama gelmiyor. Eriniyor 5 şarkı dinlemekten.ss
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştir cillop şarkıcı yarışması deseydiniz belki gelirdi
şarkı yarışması demişsinizdir o yüzden gelmemiştir cillop şarkıcı yarışması deseydiniz belki gelirdi
tamam başlayayımİyi o zaman sen ikna et.