Sadece sever misin dedikDiğer şarkılarla arama bağlı.
Sadece sever misin dedikDiğer şarkılarla arama bağlı.
sihirli annemi yazarken beni şikayet ettinizle ozana unutmadımÖlürüm Sana gibi bir efsaneyle elenmemeye oynamak.Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Ters cevap. 😱 Severdim de düşüneyim biraz ben.Sadece sever misin dedik
3 puan alman şarkının kötü olduğu anlamı taşımıyor..ayrıca yarışmacı sayısı bu kadar azalmışken şarkıları puanlamak çok zor..ama son 5 te olmana da çok sevindim..umarım daha da iyi olur..
paunlar birbirine çok yakın..
Valla öyle oldu haftaya inşallah.
Alınmak mı ben 😱
@Castei saol reis. Kandırma işlemlerini yutmadım zaten.
Yok biliyorum takıldığını ama bazıları tebrik etmeme rağmen alıntı cevap dahi yazmadı belliki alınganlık yapmış o kendini biliyorBiliyorum zaten. Sen içini ferah tut. Biraz takilayim dedim. 3 puan beklemiyordum biraz canım sıkıldı bende böyle sıkılmaktan kurulayim dedim.
Çok vurdum duymazsın aynen.
Where Have You Been severmisin.
Beğenmem yeterli olmuştur sanırım beni tebrik edenlerin mesajlarını beğeniyorum sadece sonra uzun bir açıklama yapıyorum tek tek cevap yazmıyorum yani.Yok biliyorum takıldığını ama bazıları tebrik etmeme rağmen alıntı cevap dahi yazmadı belliki alınganlık yapmış o kendini biliyor
Ben uzun uzun cevap yazmanı zaten beklemiyorum.çünkü herkese yazman zor olabilir.. Sadece küçük bir teşekkür olabilirdi.ayrıca şu anki mesajı cevapladığın gibi o mesajıda az bir kelimeyle de olsa cevaplıyabilirdin..neyse ben cevabı aldım..Beğenmem yeterli olmuştur sanırım beni tebrik edenlerin mesajlarını beğeniyorum sadece sonra uzun bir açıklama yapıyorum tek tek cevap yazmıyorum yani.
Gereksiz yere abartıyorsun bence. İyi forumlar sana.Ben uzun uzun cevap yazmanı zaten beklemiyorum.çünkü herkese yazman zor olabilir.. Sadece küçük bir teşekkür olabilirdi.ayrıca şu anki mesajı cevapladığın gibi o mesajıda az bir kelimeyle de olsa cevaplıyabilirdin..neyse ben cevabı aldım..
Tmm..artık bu konuda konuşmayacağım.sanada iyi forumlarGereksiz yere abartıyorsun bence. İyi forumlar sana.
rica ederim cnm çok iyi yarıştın en azından çeyrek finale kalmak için mücadele ettin çeyrek final kadar önemli bir başarıdır bence sonucta çeyreke kalmak için mücadele etmen 😉😉😉Bir veda konuşması yapacağım arka fonda bur şarkıyı açın. Çok anlamlı çünkü.
Evet arkadaşlar geldik bir maceranın sonuna. İyisi ile kötüsü ile tam 17 hafta geçirdim. Ve şuan sonuçtan memnunum. Hani üzüldüm desem yalan olur.
Benim amacım ne 1.olmaktı nede işte çeyrek final görmekti sadece hani ilk MS'de erken elenmiştim ( Kendi hatamdan dolayı) Ve All Star başladığı zaman bu hatamı telafi edeyim dedim o zamanlar ilk 13 hafta planladım sonra baktım iyi sonuçlar alıyorum bunu 16 haftaya çıkardım. ve bir sürpriz oldu 17.haftaya kadar geldik.
Bana başından beri her türlü destek veren 4 arkadaşa çok teşekkür ederim. @GunesinOglu @Ahmad @sokak sanati @Çiğdem-
Bana puanları ile destek olan arkadaşlara çok teşekkürler. (Unuttuklarım olabilir affola) @destere @xemrexxx @pompy @vadikızı @turkuazz @Titanium @Amoureux @OzaN @primavera @DarkLeqenD
Kalan arkadaşlar başarılar dilerim. @Bully @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Kapanışı en başarılı olduğum şarkı ile yapayım. Bu şarkı ile final puanı almıştım.
Bir veda konuşması yapacağım arka fonda bur şarkıyı açın. Çok anlamlı çünkü.
Evet arkadaşlar geldik bir maceranın sonuna. İyisi ile kötüsü ile tam 17 hafta geçirdim. Ve şuan sonuçtan memnunum. Hani üzüldüm desem yalan olur.
Benim amacım ne 1.olmaktı nede işte çeyrek final görmekti sadece hani ilk MS'de erken elenmiştim ( Kendi hatamdan dolayı) Ve All Star başladığı zaman bu hatamı telafi edeyim dedim o zamanlar ilk 13 hafta planladım sonra baktım iyi sonuçlar alıyorum bunu 16 haftaya çıkardım. ve bir sürpriz oldu 17.haftaya kadar geldik.
Bana başından beri her türlü destek veren 4 arkadaşa çok teşekkür ederim. @GunesinOglu @Ahmad @sokak sanati @Çiğdem-
Bana puanları ile destek olan arkadaşlara çok teşekkürler. (Unuttuklarım olabilir affola) @destere @xemrexxx @pompy @vadikızı @turkuazz @Titanium @Amoureux @OzaN @primavera @DarkLeqenD
Kalan arkadaşlar başarılar dilerim. @Bully @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Kapanışı en başarılı olduğum şarkı ile yapayım. Bu şarkı ile final puanı almıştım.
rica ederim cnm çok iyi yarıştın en azından çeyrek finale kalmak için mücadele ettin çeyrek final kadar önemli bir başarıdır bence sonucta çeyreke kalmak için mücadele etmen 😉😉😉
@Bully çok tebrikler ayol benim sevdiğim şarkıların aşşağılarda kaldı çok beğenemediklerim final puanı alıyorlar
ayrıca @sokak sanati na aldırış etmemene çok sevindim ben tekmeyi asıl haftaya onun kıçına atıcam direk yarışmadan şutlanıcak
1.olman için çabalayacağız.Tebrikler tekrardan.Final haftalarında bekliyoruz cüri olarak.
Herkes zaten eziyor yabancıları sende ez.
1.olman için çabalayacağız.
bu ezilmiş halinmi ayoll sıla dışında tüm yerli şarkıcıların üstündesin al starda şuan başarı oalrakta değil puan olarakta öyle açıkcası finale çıkıcağınıda düşünüyorum bukadar gaz yeter şıamrıyorsun sonraTebrikler tekrardan.Final haftalarında bekliyoruz cüri olarak.
Herkes zaten eziyor yabancıları sende ez.
bu ezilmiş halinmi ayoll sıla dışında tüm yerli şarkıcıların üstündesin al starda şuan başarı oalrakta değil puan olarakta öyle açıkcası finale çıkıcağınıda düşünüyorum bukadar gaz yeter şıamrıyorsun sonra
Öyle bir işlem yaptığımı hatırlamıyorum ( bu hafta için )
son haftalardakı çalısmalarının farkıdnayım zaten bir final puanı yönünden eksiktin onuda halletmenin yolunu buldun halettin korkulur sendenÇok heyecanlı çalışmalarım sonucu anca bu kadar benim kadar yalın çalışsa Sıla yerinde Yalın olurdu.
Tüm hafta üstüme geldin.