MusicSurvivor All Star | 17.Hafta Sonuçları

@Maskeli Fedai Çiğdem'in ipi ile kuyuya inersen böyle olur.:( Bu şarkıda kötü gitti.ss

@EFE UYSAL tebrik ederim gayet iyi gitmişsin. Bir tık daha yukarı çıksan Çeyrekte hepimizi sakat bırakacak potansiyel var onu gösterdin :D

iyi puan aldıgın için vicdan duymuyacağım iyiki de yüksek almışsın..:)

3 verdin bu hafta bana :(
Neyse önümüze bakalım artık.:F Where Have You Been severmisin kardeş. :D

@Maskeli Fedai Çiğdem'in ipi ile kuyuya inersen böyle olur.:( Bu şarkıda kötü gitti.ss

@EFE UYSAL tebrik ederim gayet iyi gitmişsin. Bir tık daha yukarı çıksan Çeyrekte hepimizi sakat bırakacak potansiyel var onu gösterdin :D
benim sihirli annemi şikayet ettiler daha önce 3 puan verdim diye senaryoda bende korkudan 1 veremiyorum tarkana

Geçtiğimiz 2 hafta kendi açımdan kötü sonuçlar almıştım ama bu hafta Yalın kendine geldi iyi puan veren herkese teşekkürler. :) İlkleri de bir arada yaşıyorum bu hafta. Olmasa da Olur şarkımla normal sezonda ilk birinci olduğum şarkıydı, All-Star'da da öyle oldu. +5 final puanını da ilk kez aldık bu da güzel bir duygu. :D

@denizz19 @sokak sanati sizlere de tebrikler. :)

@EFE UYSAL All-Star kaderinde final puanı yazılı değilmiş maalesef. :F Ama çeyrek finali görmeyi başardın yine tebrikler. :D

@Harunnn60 öncelikle geçmiş olsun. Ancak buraya kadar çok iyi geldin cidden büyük bir tebriği hak ediyorsun All-Star başlamadan Katy çeyrek finale 1 adım kala elenecek deseler hayatta inanmazdım. :D

3 puan alman şarkının kötü olduğu anlamı taşımıyor..ayrıca yarışmacı sayısı bu kadar azalmışken şarkıları puanlamak çok zor..ama son 5 te olmana da çok sevindim..umarım daha da iyi olur..:)

Final puanı kacmis :(
paunlar birbirine çok yakın..

ayoll ben olmasaydım ölürüm sana şarkısını @Maskeli Fedai çeyrek finale koyucaktı yine hayatın kurtardım işte son 3 e hata yapmadan gelmeine bir katkım oldu bu haftakı sonuclardan sonra bu şarkı çeyrekte elenirdi hemde 2 eleme :F:F:F