MusicSurvivor All Star | 17.Hafta

Çıkar çatışması naparsın.:A

@destere vadikızı sana kapak şey yaptı bu arada.:A 1 değilmiş.:Z
evet bu hafta büyük sürpriz yapmış @vadikızı iki point veriyorsa kesin elenirsin ;;:)) bir kere bir şey ters gitmeye görsün bu tarz sürprizlerin hep yan etkisi olur? oysa ne güzel bir veriyordu zirvedeydin :)

ayrıca oylamanın çarşamba günü sona ermesi harika olmuş bir hafta beklemek sıkıcıydı :)

evet bu hafta büyük sürpriz yapmış @vadikızı iki point veriyorsa kesin elenirsin ;;:)) bir kere bir şey ters gitmeye görsün bu tarz sürprizlerin hep yan etkisi olur? oysa ne güzel bir veriyordu zirvedeydin :)

ayrıca oylamanın çarşamba günü sona ermesi harika olmuş bir hafta beklemek sıkıcıydı :)

Niye yüksek verilen puanı kursağımda bırakıyorsun.ss

bu ağır oldu :F ben entrikalı dizileri bıraktım ama istersen kırgın çiçekler de ki songülü üstüne salabilirim :A

Ayağını denk al.:A Songülün kendine hayri yok. Bir vurdular 3 haftadır hastanede.:F Bana işlemez o ama sana Safiye Sultanımı bir salarim üstüne.:Z

Niye yüksek verilen puanı kursağımda bırakıyorsun.ss

Ayağını denk al.:A Songülün kendine hayri yok. Bir vurdular 3 haftadır hastanede.:F Bana işlemez o ama sana Safiye Sultanımı bir salarim üstüne.:Z
boşuna sevinme diyorum yani :) biz @vadikızı ile ters oranların insanıyız yani o yükseltmişse otomatikman ben bire inerim :))