Çarşamba günü 18.00'de oylarımı gönderirim.![]()
evet bu hafta büyük sürpriz yapmış @vadikızı iki point veriyorsa kesin elenirsin ;;
Teşekkür ederiz.oylarımı kullandımtam puan verdiğim şarkının yanına yaklaşan bile olmadı
![]()
Yoğunluk + The Big Bang Theory izliyorum hacı sıra anca o zamana gelirRahat battı galiba bu seferde.Zaman yok kullanamıyorum deyip duruyordun.ss
oylarımı kullandımtam puan verdiğim şarkının yanına yaklaşan bile olmadı
![]()
yalanmı söylüyoruz güneşin bıngıldağı@destere abartma ne 1 hafta beklemesi![]()
Yoğunluk + The Big Bang Theory izliyorum hacı sıra anca o zamana gelir![]()
sen çeyrek bile olamassınBen tam değilsem büyük hakaret etmiş olursun bana ve bu durumda seni kovariz![]()
O Senin zevksizliğinİyi bakalım. O dizi bana çok itici geliyor. İzleyesim gelmiyor.ss
O Senin zevksizliğin![]()
bu ağır olduBen Kösem izliyorum her türlü kumpas kurma işlemi benden sorulur.Bir anda gözden düşersin.
![]()
Neresi abartı lanBen Kösem izliyorum her türlü kumpas kurma işlemi benden sorulur.Bir anda gözden düşersin.
Abartılı bir dizi yaa boş yere uğraşma.![]()
evet bu hafta büyük sürpriz yapmış @vadikızı iki point veriyorsa kesin elenirsin ;;) bir kere bir şey ters gitmeye görsün bu tarz sürprizlerin hep yan etkisi olur? oysa ne güzel bir veriyordu zirvedeydin
ayrıca oylamanın çarşamba günü sona ermesi harika olmuş bir hafta beklemek sıkıcıydı![]()
bu ağır olduben entrikalı dizileri bıraktım ama istersen kırgın çiçekler de ki songülü üstüne salabilirim
![]()
boşuna sevinme diyorum yaniNiye yüksek verilen puanı kursağımda bırakıyorsun.ss
Ayağını denk al.Songülün kendine hayri yok. Bir vurdular 3 haftadır hastanede.
Bana işlemez o ama sana Safiye Sultanımı bir salarim üstüne.
![]()