Neresi abartı lanNe güzel dizi işte
![]()
Karakterler bana uyuz geliyor.
boşuna sevinme diyorum yanibiz @vadikızı ile ters oranların insanıyız yani o yükseltmişse otomatikman ben bire inerim
)
Sen ceptesin bu hafta. Kandırma yine.
Neresi abartı lanNe güzel dizi işte
![]()
boşuna sevinme diyorum yanibiz @vadikızı ile ters oranların insanıyız yani o yükseltmişse otomatikman ben bire inerim
)
safiye sultan mı tanımıyorum kendisiniNiye yüksek verilen puanı kursağımda bırakıyorsun.ss
Ayağını denk al.Songülün kendine hayri yok. Bir vurdular 3 haftadır hastanede.
Bana işlemez o ama sana Safiye Sultanımı bir salarim üstüne.
![]()
bu ayrıca bir hakarettir? bu hafta sonuçlar açıklandığında iki seksen uzatmasam rihannayı yere (üff ne biçim manxzara olur ) ,banada destere demesinler başka bişey desinlerKarakterler bana uyuz geliyor.
Sen ceptesin bu hafta. Kandırma yine.![]()
Yok neresi uyuz karakterlerinKarakterler bana uyuz geliyor.
Yok neresi uyuz karakterlerinKarakterler bana uyuz geliyor.
safiye sultan mı tanımıyorum kendisiniahmet giray handı heralde bi salarsam ortada safiye falan bırakmaz vallahi
zaten 2 hafta içinde eleniceksin , burda kösem havası yapma bana
![]()
bu ayrıca bir hakarettir? bu hafta sonuçlar açıklandığında iki seksen uzatmasam rihannayı yere (üff ne biçim manxzara olur ) ,banada destere demesinler başka bişey desinler![]()
Ay bu ne herkes laf atıyor bana![]()
Oh @destere çeyrek finalde çok etkin olmayacak senin 5 puan hakkın diğerlerinin 25 olacak oh
Yok neresi uyuz karakterlerin2.Sezonu bitiriyorum bu gece muhtemelen oy kullanırım bitirdikten sonra
Yok neresi uyuz karakterlerin2.Sezonu bitiriyorum bu gece muhtemelen oy kullanırım bitirdikten sonra
![]()
anladın işte erkan ın oynadığı kötü olanCahillik yapma bilmediğin islere karışma.Ahmet Giray diye bir karakter yok.
Mehmet Giray yada Shahin Giraydır o.
Ben çoktan sultanı oldum buranın. Sen kafanı serin tut.![]()
Beter ol bunlar daha ne ki yeni kuralları açıkladığın zaman kabus gibi üzerine çökecez.ssAy bu ne herkes laf atıyor bana![]()
Oh @destere çeyrek finalde çok etkin olmayacak senin 5 puan hakkın diğerlerinin 25 olacak oh
Artık yarışmada keyif falan kalmaz Rihanna giderse sende Ceceli ve Yalın ile birde Tarkan 4'lü oynaşırsiniz.ahahha
ahaha
5 puanı da Rihannaya vermek isterse.
Bekliyoruz. Ben yine zirve olur gibiyim.![]()
anladın işte erkan ın oynadığı kötü olanAllahtan tecrübeliyim de seni sultanlıktan soytarılığa indirmem zor olmıcak
![]()
Bence vaziyetler sana uygunay neyse oylarımı kullandım bence açık ara en iyisi yalın bu haftanın@Bully
katy ve sıla birbirine yakındı kararsız kaldım ikisi arasında @Harunnn60 @denizz19
rihanna,ceceli,tarkan biribirine çok yakındı @Maskeli Fedai @sokak sanati @EFE UYSAL
Çok eminsin de bir sürpriz yaparım bu yorumundan sonra şaşırmazsan iyi olur![]()
beş puan beş puandır finalde hangi şarkıcı soyunup cıbıl dolaşırsa ona basacağım beş puanıAy bu ne herkes laf atıyor bana![]()
Sevdin yani.ay neyse oylarımı kullandım bence açık ara en iyisi yalın bu haftanın@Bully
katy ve sıla birbirine yakındı kararsız kaldım ikisi arasında @Harunnn60 @denizz19
rihanna,ceceli,tarkan biribirine çok yakındı @Maskeli Fedai @sokak sanati @EFE UYSAL
beş puan beş puandır finalde hangi şarkıcı soyunup cıbıl dolaşırsa ona basacağım beş puanı))
O zaman zirvede olmayan puanlara hazırlık olSüprizleri sevmem bence hiç deneme.![]()