MusicSurvivor All Star | 17.Hafta

Niye yüksek verilen puanı kursağımda bırakıyorsun.ss

Ayağını denk al.:A Songülün kendine hayri yok. Bir vurdular 3 haftadır hastanede.:F Bana işlemez o ama sana Safiye Sultanımı bir salarim üstüne.:Z
safiye sultan mı tanımıyorum kendisini :A ahmet giray handı heralde bi salarsam ortada safiye falan bırakmaz vallahi :A zaten 2 hafta içinde eleniceksin , burda kösem havası yapma bana :A

safiye sultan mı tanımıyorum kendisini :A ahmet giray handı heralde bi salarsam ortada safiye falan bırakmaz vallahi :A zaten 2 hafta içinde eleniceksin , burda kösem havası yapma bana :A

Cahillik yapma bilmediğin islere karışma.:A Ahmet Giray diye bir karakter yok.:A Mehmet Giray yada Shahin Giraydır o.:A
Ben çoktan sultanı oldum buranın. Sen kafanı serin tut.:A

Ay bu ne herkes laf atıyor bana :(

Oh @destere çeyrek finalde çok etkin olmayacak senin 5 puan hakkın diğerlerinin 25 olacak oh

bu ayrıca bir hakarettir? bu hafta sonuçlar açıklandığında iki seksen uzatmasam rihannayı yere (üff ne biçim manxzara olur ) ,banada destere demesinler başka bişey desinler :)

Artık yarışmada keyif falan kalmaz Rihanna giderse sende Ceceli ve Yalın ile birde Tarkan 4'lü oynaşırsiniz.:Fahahha:Fahaha:F

Ay bu ne herkes laf atıyor bana :(

Oh @destere çeyrek finalde çok etkin olmayacak senin 5 puan hakkın diğerlerinin 25 olacak oh

5 puanı da Rihannaya vermek isterse.:F

Yok neresi uyuz karakterlerin :A 2.Sezonu bitiriyorum bu gece muhtemelen oy kullanırım bitirdikten sonra :A

Yok neresi uyuz karakterlerin :A 2.Sezonu bitiriyorum bu gece muhtemelen oy kullanırım bitirdikten sonra :A

Bekliyoruz. Ben yine zirve olur gibiyim.:A

Cahillik yapma bilmediğin islere karışma.:A Ahmet Giray diye bir karakter yok.:A Mehmet Giray yada Shahin Giraydır o.:A
Ben çoktan sultanı oldum buranın. Sen kafanı serin tut.:A
anladın işte erkan ın oynadığı kötü olan :D Allahtan tecrübeliyim de seni sultanlıktan soytarılığa indirmem zor olmıcak :A

Artık yarışmada keyif falan kalmaz Rihanna giderse sende Ceceli ve Yalın ile birde Tarkan 4'lü oynaşırsiniz.:Fahahha:Fahaha:F

5 puanı da Rihannaya vermek isterse.:F

Bekliyoruz. Ben yine zirve olur gibiyim.:A

Çok eminsin de bir sürpriz yaparım bu yorumundan sonra şaşırmazsan iyi olur :A