AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6.x7 çok çok iyi bir bölümdü..
"bu bölüm olduça iyiydi..sürpriz gelişmeler oldu..rick kaldıkları ortamı güvende tutabilmek için baya uğraş vermeye çalışıyor..ancak bu o kadarda kolay olmayacaktır..gleeni nihayet bu bölümde gördük artık..twd nin senaristi izleyiciyi şaşırtmayı baya seviyor..jenerikte dahi ismini silmişti..böylece izleyici baya ikilemde kalmıştı..son sahneye doğru balonları görünce hayatta olduğunu anladılar..darly sasha abraham bu bölümde yoktular ama önümüzdeki bölümde onlarda olacaktır...rickin silah öğretmeye çalıştığı çoçuk hiçte düzgün biri değil.ya ricki vuracak yada rickin oğlu carolu vuracak..çünkü niyeti bozduğu ortada...mekanın sahibinin oğlu spancerin yaptığı hata büyük olaylara mal olabilirdi hatta onun yüzünden tara da tehlikedeydi..rick ortadaki kaosu bir an önce farketmeli aslında..çünkü olayların kötü ilerlediği ortada..içlerinden olayların psikolojisini kaldıramayanlarda bulunuyor..onlar her an faklı birşeyler yapabilir yada birisini öldürebilir...morgan da oldukça abartmaya başladı...tamam birini öldürmek istemeyebilirsin ama karşıdaki ısrarla öldürmeye çalışıyorsa birşey yapamazsın mecbur sende saldıracaksın...6.bölüm sonunda telsizde biri yardım istemişti hatırlıyorsanız ilk bakışta bu kişi glenn demişti izleyici ancak bu kişinin glenn olmadığı söylenmişti daha sonra..telsizdeki kişi büyük ihtimal darly nin okunu elinden alan kişi ayrıca telsizini filanda almıştı...bu bağlantıdan yola çıkarak bu kişinin darlye güvenmeyip kaçan adamla kızın olduğu ihitmali ortaya çıkıyor...bu bölümün sonunda kulenin yıkılması ortalığın karışmasına işaret zombi istilasına uğrayacaklar büyük ihtimal artık o mekanda kullanılamaz olacaktır...önümüzdeki bölüm yarı sezon finali baya aksiyonlu olacaktır..

="]bu arada ben 6.bölüm sonunda telsiz konuşmasında yardım isteyen kişinin kim olduğunu baya merak ediyorum..bu kişi glenn diye düşünüyordum ama sanırım telsizde darly den yardım isteyen kişi büyük ihtimal darlye güvenmeyip kaçan o iki kişi olacak."]
Evet ben demiştim zaten o telsiz sezi Glenn'e ait değil diye. :D Büyük ihtimal senin dediğin gibi olur. :D

ayolll adamlar öldü göstermek için jenerike bile almamışlar ama daha dizi başlamadan 6.sezon teasere ilerki bölümelrden görüntüler koymuşlar oradan yakaladım ben hemen fotoyu çekip sizle paylaştım :A:A:A
ayy gerçi benden başka kimsede fark etmemiş sosya medyalarda bile bu detaya deyinen yoktu en ufak detayları bile fark ediyorum ben cımbızla çekip alıyorum hemen:F
@Harunnn60 @Yiğitt @destere
Falıma bakacaksın ona. :A:X

Evet ben demiştim zaten o telsiz sezi Glenn'e ait değil diye. :D Büyük ihtimal senin dediğin gibi olur. :D

Falıma bakacaksın ona. :A:X
tek bildiğim fal yüzük falı kaç çocuğun olucak kızmı erkekmi kesin bilgiyle biliyorum bir çok kişiye deneyip ddiğim cinsiyette çocukları olmuştur ve çocukları olanlardada test edip aynı sayıyl kız erkek bilip test ediyordum utrasona falan gerek yok hahha:F

tek bildiğim fal yüzük falı kaç çocuğun olucak kızmı erkekmi kesin bilgiyle biliyorum bir çok kişiye deneyip ddiğim cinsiyette çocukları olmuştur ve çocukları olanlardada test edip aynı sayıyl kız erkek bilip test ediyordum utrasona falan gerek yok hahha:F
Yüzük falını ilk tefa duyuyorum. :D

Yüzük falını ilk tefa duyuyorum. :D
zincir ve yüzükle bakıyorum kaç çocuğun olucak kızmı erkekmi biliyorum bir kaç kız arkadaşıma daha hamile olmadan söyleyip tutturdum dediğim şekilde 5-6 kişide hep söylediğim cinsiyet çıktı henüz boşum yok daha önceden ocukları olan kişielrdede deneme yapmıştım kız erkek çocukları oluğunu bilmeden sırasıyla bilmiştim henüz yanılmadım yanı
:A:A:A

zincir ve yüzükle bakıyorum kaç çocuğun olucak kızmı erkekmi biliyorum bir kaç kız arkadaşıma daha hamile olmadan söyleyip tutturdum dediğim şekilde 5-6 kişide hep söylediğim cinsiyet çıktı henüz boşum yok daha önceden ocukları olan kişielrdede deneme yapmıştım kız erkek çocukları oluğunu bilmeden sırasıyla bilmiştim henüz yanılmadım yanı
:A:A:A
Sen birde Anne olursan daha da hislerin kuvvetlenir çünkü anne içgüdüsü başka bir şey. :D Yani yakında her şeyi bilirsin. :A

ayolll adamlar öldü göstermek için jenerike bile almamışlar ama daha dizi başlamadan 6.sezon teasere ilerki bölümelrden görüntüler koymuşlar oradan yakaladım ben hemen fotoyu çekip sizle paylaştım :A:A:A
ayy gerçi benden başka kimsede fark etmemiş sosya medyalarda bile bu detaya deyinen yoktu en ufak detayları bile fark ediyorum ben cımbızla çekip alıyorum hemen:F
@Harunnn60 @Yiğitt @destere
çiğdeem maggie ile benim falımada bak boş bir zamanında geleceğimizde birliktelik varmı acaba ? :)

Zaten sana da erkek çocuk yakışır.:A:A
biz @Çiğdem- le kız istiyoruz :) hem sana noluyor sen git gagayla plan kur sen niye karışıyon çocuğun cinsiyetne :)

6x5

İçim bayıldı izlerken bu kadar sıkıcı bölüm çekmek de başarı. Milletçe alkışlıyoruz. :):)

Imdbde dizinin bugüne kadar en düşük puan alan ikinci bölümü sanırım, şüphesiz hak edilmiş bir şey. Açıkçası dizinin eski tadından eser yok buraya kadar izlemişim diyerek devam ediyorum bir de arada iyi bölümler çıkabiliyor. JSS gibi. :)

3/10

maggie ile benimf alıma bak diyorsunnn hadi oradan bee :F:F:F
evet ama işte sende bakacaksın fala sonra aaa maggie değil falda ben sana çıkmışım diyeceksin :)) onu bekledimde boşuna bekledim sanırım :)

6x5

İçim bayıldı izlerken bu kadar sıkıcı bölüm çekmek de başarı. Milletçe alkışlıyoruz. :):)

Imdbde dizinin bugüne kadar en düşük puan alan ikinci bölümü sanırım, şüphesiz hak edilmiş bir şey. Açıkçası dizinin eski tadından eser yok buraya kadar izlemişim diyerek devam ediyorum bir de arada iyi bölümler çıkabiliyor. JSS gibi. :)

3/10
the affair e bundan daha çok puan veriyordun gül gibi diziyi bıraktın geldin burda zombi avlıyorsun:) eziyeti haketmişsin valla :)

Özelden bir gün bak ciddiyim ben elimi çekerim özelden sende yorumlarsın. :A:A
senin fala lady gaga baksın kızı meşgul etme :)

evet ama işte sende bakacaksın fala sonra aaa maggie değil falda ben sana çıkmışım diyeceksin :)) onu bekledimde boşuna bekledim sanırım :)

the affair e bundan daha çok puan veriyordun gül gibi diziyi bıraktın geldin burda zombi avlıyorsun:) eziyeti haketmişsin valla :)

senin fala lady gaga baksın kızı meşgul etme :)
hahahha elini çekip göndericekmiş ne diyorsun bakayımmı :F:F:F