FX Fargo 2. Sezon Yorumları

2x3

Bu bölümü izleyeli baya oldu pek hatırlamıyorum ama iyi bölümdü.

"Lou bu bölüm baya iyiydi. Gerhardt'lara gittiğinde cesaretini gösterdi. Öbür çeteyle karşılaştığı sahne de güzeldi.

Betsy ve Ed çiftini seviyorum. Umarım yakayı sıyırırlar. Planları fena değildi."]

8/10

her bölümü aynı kalitede ve heyecanda devam ediyor şu anda izlediğim dizilerin en iyisi daha iyisi yok :)

2x4

Biraz sıkıcı bir bölümdü.

"Ed ve Peggy kesin yakayı ele verecek. Hem Lou anladı hem de kızılderili adam anladı. Gerhardt ailesini de zor günler bekliyorlar savaştan sağ çıkamazlar."]

1. sezonda Lorne Malvo ve Lester gibi süper karakterler vardı. Bu sezon ben çok sağlam bir karakter göremiyorum.

7/10

2x6

Sezonun en güzel bölümüydü. İleriki bölümlerde güzel olacağa benziyor. :)

Gerhardt’ların kızının içeriden haber uçurmasıyla Gangster savaşı çıktı sonunda hep bu bölümün hayalini kurmuştum. :Z

Dodd Gerhardt'ın Şerif'e rağmen Ed'in evini basması cesaret isterken, Bear Gerhardt'ın (Okan Yalabık) adamlarıyla polis karakolunu basması yok artık dedirtti. :)

Yalnız Dodd elindeki elektrikli aleti düşürünce Peggy'nin alacağını tahmin etmiştim. Umarım Dodd ölmemiştir. Gerisine her şey olabilir. Dodd reyiz adamdır. :)

Avukat Karl müthişti. İyi oyuncu hemen farkını hissettiriyor, iyi iş çıkardı. Bear ile konuşup yusuf yusuf atarken onu ikna etmesi çok iyiydi. :) (Bu arada Nick Offerman, Kaptan Holt'un eski sevgilisi olarak Brooklyn Nine-Nine dizisine konuk olacak. @OzaN)
9/10

ben izleyemiyorum @sürgünüm sen haldır huldur izliyorsun bakıyorum :) bende siteler açılmıyor videolar donuyor bir dizi izlemek için neler çekiyorum sen gittin 2 bin avroluk tv aldın şimdi tabiki sorunsuz izlersin :))

2x5

Çok kaliteli bir bölümdü.

''Kasaptaki dövüş sahnesi çok iyiydi. Ed'e üzüldüm dükkan boşuna yandı. Bu Peggy tam bir salak. Başta dinlemeyecekti onu. Kızılderli adam mükemmel. Joe Bulo ve adamlarını teker teker öldürdü."
9/10

2x6 . bölüm

yine muhteşemdi, sadece dodd peggy sahnesini sevmedim onun haricinde harikaydı ..

simone babasına o kadar kinlendiki onu öldürtmek için bilgi verdi, ama denyolar dodd un peşinden gitmedi evi taradılar, kızı hüsrana uğrattılar,
dodd un peggy nin evine baskın sahnesi dodd içeri girene kadar çok iyiydi... orda kazayla kendi adamını vurması peggy nin soğukkanlı şekilde adamları devre dışı bırakması pek olmadı, o sahnede peggy işi beceremedi gibi.. bir kere kadının korkusunu paniğini göremedik, oysa sıradan bir kasabalı o tarz işlere bulaşmamış biri, sanki kırk yıllık mafya üyesiymişte adam öldürerek ömrünü geçirmiş gibi panik yaşamadan işlerin üstesinden gelişi olmamıştı , tamam insan vurup öldürebilir canı tehlikeye girince herşeyi yapabilir ama kadında bir panik havası bir korku ifadesi bir terleme görmemiz lazımdı onu göremedik??

buna en iyi örnek dustin hoffman ın başrolde oynadığı Straw Dogs filmidir o filmi belki izlediniz belki izlemediniz mükemmeldir benim açımdan @sürgünüm @Danger UA! sıradan bir matematik öğretmeninin yeri geldiğinde neler yaptığını gösteren muhteşem sahneler vardır o filmde.... peggy den öyle bir performans beklemiyordum ama ona yakın bişey olsaydı keşke ??
karakol baskını sahnesi harikaydı orda ayyaş avukat karl harika oynamıştı helal olsun adama:) kızılderili hanzee yine sessizce etkili ataklar yapan muhteşem bir roldeydi bu bölümde

Son düzenleme:
2x6 . bölüm

yine muhteşemdi, sadece dodd peggy sahnesini sevmedim onun haricinde harikaydı ..

simone babasına o kadar kinlendiki onu öldürtmek için bilgi verdi, ama denyolar dodd un peşinden gitmedi evi taradılar, kızı hüsrana uğrattılar,
dodd un peggy nin evine baskın sahnesi dodd içeri girene kadar çok iyiydi... orda kazayla kendi adamını vurması peggy nin soğukkanlı şekilde adamları devre dışı bırakması pek olmadı, o sahnede peggy işi beceremedi gibi.. bir kere kadının korkusunu paniğini göremedik, oysa sıradan bir kasabalı o tarz işlere bulaşmamış biri, sanki kırk yıllık mafya üyesiymişte adam öldürerek ömrünü geçirmiş gibi panik yaşamadan işlerin üstesinden gelişi olmamıştı , tamam insan vurup öldürebilir canı tehlikeye girince herşeyi yapabilir ama kadında bir panik havası bir korku ifadesi bir terleme görmemiz lazımdı onu göremedik??

buna en iyi örnek dustin hoffman ın başrolde oynadığı Straw Dogs filmidir o filmi belki izlediniz belki izlemediniz mükemmeldir benim açımdan @sürgünüm @Danger UA! sıradan bir matematik öğretmeninin yeri geldiğinde neler yaptığını gösteren muhteşem sahneler vardır o filmde.... peggy den öyle bir performans beklemiyordum ama ona yakın bişey olsaydı keşke ??
karakol baskını sahnesi harikaydı orda ayyaş avukat karl harika oynamıştı helal olsun adama:) kızılderili hanzee yine sessizce etkili ataklar yapan muhteşem bir roldeydi bu bölümde
Bütün yorumunu Peggy'e ayırmışsın okurken yoruldum valla. :) @Danger UA!'yı bilemem ama o sahne benim gözüme fazla takılmadı. Hatta yorumum da Dodd elektrikli aleti yere düşürünce Peggy'nin alacağını tahmin ettiğimi söylemiştim. Buna da şaşırmamak lazım, çünkü normal bir karakter değili taa en başından beri. Hatırladığımız üzere Gerhardt kardeşlerden (ismini unuttum)arabayla çarptığı kişiyi eve getirip kocasınını yok etmesine vesile olmuştu. Tüm bunlara şaşırmadın da zor durumda kalıp canını kurtarmak için br elektirik aleti kullanmasına mı şaşırdın. :) Misal genelde kadınlar tecavüze uğrarlar ama arada öyle biriyle karşılaşırlar ki canını zor kurtarırsın, malavatını eline verip gönderirler haberlerden okumuyor muyuz. Ya da en basitinden gözüne biber gazı sıkarlar. Bunu korkarak da olsa yaparlar. Kısaca Peggy'nin sahnesinde dediğin gibi bir abartı yok bence. :)

2x6

Bu sezonun en iyi bölümü bence de buydu.

Özellikle Karl'ın damga vurduğu bir bölümdü. Bear Gerhardt'la yaptığı konuşmayla olayı bitirdi.

Peggy'nin sakin kalmasına şaşırmadım. İlk bölümde Gerhardt'a çarpıp evde yemek yapan bir kadından bahsediyoruz. Dodd büyük ihtimal ölmez.

Dodd'un kızı mallık yaptı, zenciyi aradı ve evi taradılar.

9/10

2x3

Sıkıcı TWD üstüne daha az sıkıcıdır diyerek Fargo'yu izleyeyeyim dedim ama aynı oranda sıkıldım. Hikaye ve karakterler hiç sarmadı. Zaten hala fazlasıyla dizim var kendimi zorlamamın anlamı yok. 3. sezona da bir göz atarız tabii. :)

4/10

2x3

Sıkıcı TWD üstüne daha az sıkıcıdır diyerek Fargo'yu izleyeyeyim dedim ama aynı oranda sıkıldım. Hikaye ve karakterler hiç sarmadı. Zaten hala fazlasıyla dizim var kendimi zorlamamın anlamı yok. 3. sezona da bir göz atarız tabii. :)

4/10
senin yorumları görünce sadece diziden değil hayattan soğuyorum ozan :) böyle muhteşem diziye acımadan küt diye 4 puanı veriyorsun ya ?? :))

senin yorumları görünce sadece diziden değil hayattan soğuyorum ozan :) böyle muhteşem diziye acımadan küt diye 4 puanı veriyorsun ya ?? :))
Senin ezdiğin harika filmleri unutmadık. :):) Gram zevk almadım bölümden bu puan da oyunculuklar kaliteli vs şeylerden yoksa 1 veya 2 :):) Bir önceki bölüme de daha düşük verecektim ama kasap sahnesi biraz kurtarmıştı orada. :)

Senin ezdiğin harika filmleri unutmadık. :):) Gram zevk almadım bölümden bu puan da oyunculuklar kaliteli vs şeylerden yoksa 1 veya 2 :):) Bir önceki bölüme de daha düşük verecektim ama kasap sahnesi biraz kurtarmıştı orada. :)
dur senin çok severek izlediğin dizilere sırf inadına başlayıp yorum yapacağım :) intikamım korkunç olacak 2 puandan fazla vermem artık ilk hedefte bambam teori var :))

Hiç izlemeyeceksen de True Detective'in final bölümünü ve Fargo'nun da 6. bölümünü mutlaka izle bir şey kaybetmezsin. İkisi de dehşetül vahşet bölümler. :)

Hiç izlemeyeceksen de True Detective'in final bölümünü ve Fargo'nun da 6. bölümünü mutlaka izle bir şey kaybetmezsin. İkisi de dehşetül vahşet bölümler. :)
atlayarak izlese konudan bişey anlamazki :) hem simone sahnesini pas geçmiş olurki o zaman hiç izlemesede olur :) simone un en güzel sahnesi 4. bölümmüydü neydi onu izlemesi şart :)

dur senin çok severek izlediğin dizilere sırf inadına başlayıp yorum yapacağım :) intikamım korkunç olacak 2 puandan fazla vermem artık ilk hedefte bambam teori var :))
Benim sevdiğim dizileri zaten sen de seviyorsun çok büyük oranda. Diğerlerine de başla birkaç iyi dizi daha kazanmış olursun. :D

True Detective finalini izledim çok önceden dur oraya yazayım yorumu. :D

Benim sevdiğim dizileri zaten sen de seviyorsun çok büyük oranda. Diğerlerine de başla birkaç iyi dizi daha kazanmış olursun. :D

True Detective finalini izledim çok önceden dur oraya yazayım yorumu. :D
tamda hepsini seviyorum denemez mesela modern family :)

atlayarak izlese konudan bişey anlamazki :) hem simone sahnesini pas geçmiş olurki o zaman hiç izlemesede olur :) simone un en güzel sahnesi 4. bölümmüydü neydi onu izlemesi şart :)
Hangisi diye düşünüyordum +18 sahneden bahsettiğini bir an unutmuşum. :) Hikaye de anlamayacak bir şey yok. 3. ve 6. bölüm arasında fazla bir fark yok zaten. Çaktırma hiç olmasa gelecek bölümleri kurtarırız. :)

Hangisi diye düşünüyordum +18 sahneden bahsettiğini bir an unutmuşum. :) Hikaye de anlamayacak bir şey yok. 3. ve 6. bölüm arasında fazla bir fark yok zaten. Çaktırma hiç olmasa gelecek bölümleri kurtarırız. :)
sadece 5. bölümde mesela ed ile noreen arasında ölüm üzerine bir sohbet var onu izlemek bile başlı başına bir zevk atlatarak izlenmesine karşıyımdır her zaman her sahnenin kendine göre çok değeri var :) ayrıca charlie nin 5. bölüm aksiyonlarını kaçırırsa 6. bölüme geçmesede olur mesela :)

Arada birkaç istisna çıkabilir tabii. Modern Family izlemiş miydin ki hiç bence onu da severdin. :):)
senin tavsiyen üzerine başlamıştım öyle hatırlıyorum ilk iki bölümü zor bitirmiştim :)