Ay pis hemen hata ara.ss"%" işareti koyup toplamının 100'ü geçmesi. .ss
Ay pis hemen hata ara.ss"%" işareti koyup toplamının 100'ü geçmesi. .ss
Tatlı çıkmış burada.kız @Çiğdem- bak burada beni izle diyor kadir oğlan sen izlemezsen @Yiğitt izler diyor@Almila @destere @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
![]()
amann @Yiğitt in olsun en sinir olduğum oyuncuların başında geliyor yakışıklıda değil bence tipsiz şeykız @Çiğdem- bak burada beni izle diyor kadir oğlan sen izlemezsen @Yiğitt izler diyor@Almila @destere @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
![]()
başkaTatlı çıkmış burada.![]()
ay sen sanki güzelsinamann @Yiğitt in olsun en sini olduğum oyuncuların başına geliyor yakışıklıda değil bence tipsiz şey![]()
Sadece tatlı.başka
ay sen sanki güzelsinbunun neslihanı gibi çirkinsin
![]()
Ay sapık mısın nesin, banane 😱bak burada memeleri belli oluyor
![]()
Beren farkı.hayranlarmızı ne güzel çiziyor @Çiğdem- i de çizseler belki güzel bir şeye benzer@sokak sanati @Almila @Yiğitt @destere @sürgünüm @cookies @Harunnn60
![]()
![]()
Tipini yediğim nasıl tatlıkız @Çiğdem- bak burada beni izle diyor kadir oğlan sen izlemezsen @Yiğitt izler diyor@Almila @destere @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
![]()
taşıdığı memeli kim ?bak burada memeleri belli oluyor
![]()
elçin sangu yani kiralık aşktaki kuru kıztaşıdığı memeli kim ?![]()
hülya harika çıkmış diğer resmi becerememiş özellikle anastasiayı tek çizicekti yanındaki sıpa gereksiz karakterhayranlarmızı ne güzel çiziyor @Çiğdem- i de çizseler belki güzel bir şeye benzer@sokak sanati @Almila @Yiğitt @destere @sürgünüm @cookies @Harunnn60
![]()
![]()
içime doğdu sanki adamın taşıdığı yük çok kıymetli duruyordu yüzünü görmesemdeelçin sangu yani kiralık aşktaki kuru kız![]()
@Almila çok çatlamış o sahneleri izleyincehülya harika çıkmış diğer resmi becerememiş özellikle anastasiayı tek çizicekti yanındaki sıpa gereksiz karakter
içime doğdu sanki adamın taşıdığı yük çok kıymetli duruyordu yüzünü görmesemde![]()
ye ye hepsini ye parçası kalmasınTipini yediğim nasıl tatlı![]()