Ay pis hemen hata ara.ss"%" işareti koyup toplamının 100'ü geçmesi. .ss
Ay pis hemen hata ara.ss"%" işareti koyup toplamının 100'ü geçmesi. .ss
Tatlı çıkmış burada.kız @Çiğdem- bak burada beni izle diyor kadir oğlan sen izlemezsen @Yiğitt izler diyor @Almila @destere @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
amann @Yiğitt in olsun en sinir olduğum oyuncuların başında geliyor yakışıklıda değil bence tipsiz şeykız @Çiğdem- bak burada beni izle diyor kadir oğlan sen izlemezsen @Yiğitt izler diyor @Almila @destere @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
başkaTatlı çıkmış burada.
ay sen sanki güzelsin bunun neslihanı gibi çirkinsinamann @Yiğitt in olsun en sini olduğum oyuncuların başına geliyor yakışıklıda değil bence tipsiz şey
Sadece tatlı.başka
ay sen sanki güzelsin bunun neslihanı gibi çirkinsin
Ay sapık mısın nesin, banane 😱bak burada memeleri belli oluyor
Beren farkı.hayranlarmızı ne güzel çiziyor @Çiğdem- i de çizseler belki güzel bir şeye benzer @sokak sanati @Almila @Yiğitt @destere @sürgünüm @cookies @Harunnn60
Tipini yediğim nasıl tatlıkız @Çiğdem- bak burada beni izle diyor kadir oğlan sen izlemezsen @Yiğitt izler diyor @Almila @destere @Harunnn60 @cookies @sokak sanati
taşıdığı memeli kim ?bak burada memeleri belli oluyor
elçin sangu yani kiralık aşktaki kuru kıztaşıdığı memeli kim ?
hülya harika çıkmış diğer resmi becerememiş özellikle anastasiayı tek çizicekti yanındaki sıpa gereksiz karakterhayranlarmızı ne güzel çiziyor @Çiğdem- i de çizseler belki güzel bir şeye benzer @sokak sanati @Almila @Yiğitt @destere @sürgünüm @cookies @Harunnn60
içime doğdu sanki adamın taşıdığı yük çok kıymetli duruyordu yüzünü görmesemdeelçin sangu yani kiralık aşktaki kuru kız
@Almila çok çatlamış o sahneleri izleyincehülya harika çıkmış diğer resmi becerememiş özellikle anastasiayı tek çizicekti yanındaki sıpa gereksiz karakter
içime doğdu sanki adamın taşıdığı yük çok kıymetli duruyordu yüzünü görmesemde
ye ye hepsini ye parçası kalmasınTipini yediğim nasıl tatlı