Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

3x11

Durgun bir bölümdü yine. :( Biraz yükselsek diyorum artık.. Neyse duyumlarımda 4. sezon süpermiş. :Z
Skyler eksikti işlerin içinde bi. :F Walt'ın da dediği gibi palyaçoya benzeyen bu avukatı gözün tutmaması normal. :A Bir foto görmüştüm, foto beni götürüyor sanırsam. :( Skyler de işin içinde girecek sanırsam.

Pickman az değil. :A O kadar para yediğin yerden malı çal, git arkadaşların vasıtasıyla sattır. :T:

Ha bir de Andrea çıktı başımıza. :F

7/10

3x12

O nasıl sondu öyle, sonunda kendimize geldik. :Z

Pickman rahat duramadı,o iki adamı öldürmeye giderken Walt arabayla öldürdü ikisini de. :Z Müthişti o sahne, şaşırdım ben. 😱

Özellikle sonda Walt'ın Pickman'a ''Kaç'' diyişi şaşırttı.

8/10

3x13 (Sezon Finali)

Pek beğenmedim sezon finalini, daha iyi bir sezon finali bekliyordum. :)

Vay be Gale öldü. :D Pickman'ciğim kafasına sıktı bir tane. İyi oldu mu bilemedim, fena değildi kendisi. :A

Mike de yoldan çıktı. :T:

4x1

Güzel bir bölümle sezonu açtık.

Gus bize şok yaşattı. Yanındaki o siyahi ve sevimsiz herifin boğazını kesti. 😱 Şaşırdım kaldım aynı Pickman ve Walter gibi. :D

Bizimkiler ilk sezondaki gibi bu adamı da eritip yolladılar. :F

8.5/10

4x2

Sıkıldım bölümü izlerken, hem de baya fazla. :(

Bölümün yarısı zaten Pickman'ın yaptığı partilerle geçti. O pizza neydi öyle, kocamandı ve üzerinde sadece domates sosu görünüyordu. :F

Barda Walter'in dediklerinden sonra Mike, Walter'e önce yumruk sonra iki tekme attı. Eskiden severdim bu adamı. :T:

7/10

4x3

Fena bölüm değildi. :D

Marie diziye renk kattı. :Z O millete söylediği yalanlar ve kaşığı çalması falan ekrana kitledi beni.

Skyler, dükkanı kaptı, sayesinde. :bhr: :Z

Jesse iyice kafayı yedi. :F Bir gün parti, bir gün milletin kavga ettiği cins yerlere falan gidiyor. :D Parayı daha farklı harcama yolu bulsun. Çok uzatıyorlar bu sahneleri ve sıkılıyorum. :(

7.5/10

4x3

Fena bölüm değildi. :D

Marie diziye renk kattı. :Z O millete söylediği yalanlar ve kaşığı çalması falan ekrana kitledi beni.

Skyler, dükkanı kaptı, sayesinde. :bhr: :Z

Jesse iyice kafayı yedi. :F Bir gün parti, bir gün milletin kavga ettiği cins yerlere falan gidiyor. :D Parayı daha farklı harcama yolu bulsun. Çok uzatıyorlar bu sahneleri ve sıkılıyorum. :(

7.5/10

otomatiğe takmışsın dizinin ebesini bellemişsin bir haftada :) bitince aynı ayarda dizi bulamayacaksın bu ne hız ? :)

otomatiğe takmışsın dizinin ebesini bellemişsin bir haftada :) bitince aynı ayarda dizi bulamayacaksın bu ne hız ? :)
1 haftadır izlemiyordum, bugün 3 bölüm izledim daha. :T:

Sen çoğu efsane diziyi izledin tabi, ben baya gerideyim. :D Bunu hemen bitirip Oz, Preason Break, Friends ve daha aklımdaki birçok diziyi izleyeceğim. :D

4x4

4 sezon boyunca en sıkıcı bölümdü. :(
İlk başları çok iyiydi. Mike'nin boya/piliç kamyonunda ilerlerken iki kalıplı adamın gelip kamyonu taraması falan diziye renk kattı. :D

Sonra Walt ve Skyler'in uydurduğu hikaye güldürdü, orada Junior diyor ya baba niye bıraktın diye. :F

6/10

4x5

Güzel sayılabilecek bölümdü. :D
Walter ve Skyler'in yeniden tam olarak barışması iyi oldu. :D Meşhur sahnemiz ile bunu kanıtlamış olduk. :A

Hank dizinin sonunda yine bir şeyler yakaladı, yatalak da olsa işe dönüş yapacak gibi. :D

8.5/10

4x6

Sonunda güzel bir bölüm izledim. :Z
Skyler ve Walter tartışırken Walter'in dediği ''Tehlikede olan ben değilim, tehlike benim'' lafı çok hoşuma gitti, güzel söyledi ama. :D

Mike ve Jesse'nin yine takılmaları diziye renk kattı ama ben gereksiz buluyorum biraz bu sahneleri. :(

Walter'in o üç kadını temizlik için çağırması ve çağırmaya çalışması güldürdü. :D Garibim kadınlar işinden oldu. :T:

9.5/10

1.bölümünü çok uzun zaman önce izlemiştim bir daha böyle özet şeklinde izledim:D. 2 ve 3.bölümü bir arada yorumladım :D

1x1

Walter'in kanser olduğunu doktor söylüyor adam lekeye takmış kafasını:D .Bu bölüm biraz ağır başlamışlar ama genelde tüm diziler böyle davranır ,önce hikaye anlatılır sonra karekterler yavaş tanıtılır .Walter karekterini sevdim ben yardımcısı Pinkman'ın oyunculuğu muhteşem :D ,tam salak bir uyuşturucu bağımlısını olduğunu bize yansıtıyor:D.

Puanım: 8/10

1X2 ve 1X3

Konu ilerlemesi olmasada olaylar ilerlemeye başlayınca iyice heyacanlanmaya başladım:).Walter kimya ustalığını konuşturmaya başladı.Kuzenler'den bir tanesi gitti öteki kuzende 3.bölümde Walter'in tabaktan onu öldüreceğini çözmesi filan güzel düşünmüşler:D.Benim aklıma gelir gibi oldu ama kaze mi unuttum şimdi bağlı olan adamın adını her neyse işte o kadar masum kandırıyordu ki ben bile izlerken inandım:D ,az kalsın Walter'de inanıyordu.

Puanım: 9/10

1.bölümünü çok uzun zaman önce izlemiştim bir daha böyle özet şeklinde izledim:D. 2 ve 3.bölümü bir arada yorumladım :D

1x1

Walter'in kanser olduğunu doktor söylüyor adam lekeye takmış kafasını:D .Bu bölüm biraz ağır başlamışlar ama genelde tüm diziler böyle davranır ,önce hikaye anlatılır sonra karekterler yavaş tanıtılır .Walter karekterini sevdim ben yardımcısı Pinkman'ın oyunculuğu muhteşem :D ,tam salak bir uyuşturucu bağımlısını olduğunu bize yansıtıyor:D.

1X2 ve 1X3

Konu ilerlemesi olmasada olaylar ilerlemeye başlayınca iyice heyacanlanmaya başladım:).Walter kimya ustalığını konuşturmaya başladı.Kuzenler'den bir tanesi gitti öteki kuzende 3.bölümde Walter'in tabaktan onu öldüreceğini çözmesi filan güzel düşünmüşler:D.Benim aklıma gelir gibi oldu ama kaze mi unuttum şimdi bağlı olan adamın adını her neyse işte o kadar masum kandırıyordu ki ben bile izlerken inandım:D ,az kalsın Walter'de inanıyordu.

Puanım: 9/10
Hayırlı olsun. :D Çok güzel bir dizi. :)

Keşke yerli uyarlamasını yapsalardı bizimkiler. Sonuçta Breaking Bad, drama dizisi bizimkileri zorlamazdı. :) Hem Erdal Beşikçioğlu tam bu rolün adamıydı. :D
Uyarlama olacak gibi geliyor ama alakası yok diyorlar :).Erdal Beşikçioğlu'nu oyunculuğunu çok severim tam böyle bir rolün üstesinden fazlasıyla gelirdi.

Vay bee şuan senin yerinde olmak isterdim @Since2011. :D

Bu arada sen nickini değiştirmiş birisin galiba 2011'den beri burda olduğunu varsayarsak bilmem lazımdı seni. :D

Vay bee şuan senin yerinde olmak isterdim @Since2011. :D

Bu arada sen nickini değiştirmiş birisin galiba 2011'den beri burda olduğunu varsayarsak bilmem lazımdı seni. :D
Ben uzun zamandan beri izlemiştim ama bugüne kısmetmiş:) .Şu anda bir tek ben izliyorum galiba,herkes izlemiş .Yeni başlayan yok gibi:D

1X4

Bu bölümde Walter reyis kanser olduğunu ailesine söyledi ondan sonra Jesse Pinckman kardeşini ele vermedikten sonra kardeşi sağol şimdi otu alabilirim dediğinde zaten kötü ottu demesi güldürdü:D.Bölüm genel olarak ağır gitsede diyaloglar fazlasıyla hoşuma gidiyor:D.Sonunda Walter reyis itici adamın arabasını patlattı:D

Son düzenleme:
1X5

Bölüm biraz durgun gibi gelmesinin yanı sıra konuşmalar da sıkıcı geldi .Bölümü genel olarak beğenmedim.Walter,Jesse Pinkman'ın yanına gitti kısacası ortaklar buluştu :D.

Puanım: 7/10

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd