HeisenBerg
Favori Üye
Ben bölümün temposuna göre veriyorum puanları aslında ama gerçekten güzeldi bölüm. Eğer o tabakları birleştirme sahnesini görmeseydim puan kırardım ama o sahneyle gönlümü çeldi.Şimdiden 10 puan vermeye başladıysan 4. ve 5. sezonları düşenemiyorum bile yo!
İlk sezon finalini ben de beğenmemiştim hatta ''bu ne la bu mu çok övdükleri dizi'' dedim kendi kendime Ama sonradan dizi bir açılıyor pir açılıyor Ben de bugün 4. sezona geçiyorum.1.sezon finali yorumları...
İlk sezonun 7 bölüm olması güzel en azından çabucak bitiyor. Ama bölüm güzeldi gayet. Met yapmaya devam ettiler bizim tayfa kimyasal sanayi bölgesini soymaya gittiklerinde ne kadar coollardı
Tuco nasıl bir baş belası yahu adamı haşat etti resmen. O kadar para kazanıyorlar hala az diyor Walter ve Jesse bir alemler cidden
Genel olarak bu konu etrafında döndü ilk sezon finaline göre daha da vurucu sahnelerle karşılaşmak isterdim açıkçası ama kötü değildi tabiki.
9/10
Göreceğiz bakalım yarın 2.sezona geçerimİlk sezon finalini ben de beğenmemiştim hatta ''bu ne la bu mu çok övdükleri dizi'' dedim kendi kendime Ama sonradan dizi bir açılıyor pir açılıyor Ben de bugün 4. sezona geçiyorum.
İlk sezon finalini ben de beğenmemiştim hatta ''bu ne la bu mu çok övdükleri dizi'' dedim kendi kendime Ama sonradan dizi bir açılıyor pir açılıyor Ben de bugün 4. sezona geçiyorum.
Ona başlamıştım 3. veya 4. bölümde bırakmak zorunda kaldım bölümlerinin tamamını indirmiştim -yaklaşık 20 küsür GB boyutunda- fakat eski bilgisayarımda kaldı yedeklemeyi unuttum. Ama aklımda yani muhakkak izleyeceğim. Yeni bölümlerine yetişir miyim orası meçhulİzlemediysen Prison Break'i de tavsiye ederim, 1-2 ay içinde yeni bölümleri yayınlanacak 7 yıl aradan sonra.
2.sezon 4 ve 5.bölüm...
Çok fazla detaya girmeden söylemek istiyorum ki olayların seyri bayağı değişecek gibi görünüyor. Tuco öldü Ve yeni bir Tuco etkisi yaratabilir Walter ve Jesse bakalım ne yapacaklar?
Skyler bir iki bölümdür itici bir karakter olmaya başladı ama Walter'ın onlar İçin bir şeyler yaptığını anladığında neler olacak bakalım.
Şu Hank'in asansörde yaşadığı kısa titreşim dalgası merak uyandırdı Ve bölüm sonunda fırlattığı o kutuyu iki adam bulmuştu oradan ne çıkar bilemiyorum.
Marie karakteri çok gereksiz ve yetersiz bir karakter.
Walter JR. karakterinin daha fazla rolü olmalı ama o da sönük kaldı bu zamana kadar.
İki bölümde iyi diyebileceğimiz kadar iyiydi 8,5/10
Lan daha sabah 3ü bitirdin ne atıyon4. Sezonu dün bitirdim. Şu ana kadar izlediğim en iyi sezondu. Walt'un evrimi ve yavaş yavaş psikopata bağlamasını izlemek muhteşemdi. Bugün 5.sezona geçeceğim inşallah