19 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Yani izleyiciyi ya çekecek ya kaybedecek sonrasında seyircisini toplaması zor olabilir :D
Beren daha erken gelecekti bence. Ellerinde bir cevher var bunu sonra kullanmaya çalışıyorlar.:(
Mesele Hürrem'de saraya gelirken küçüktü ama Meryem Uzerli rolü ilk oynarken gayet büyüktü. Yani bu dizide de Anastasia'ya gerek yoktu. :F

Beren daha erken gelecekti bence. Ellerinde bir cevher var bunu sonra kullanmaya çalışıyorlar.:(
Mesele Hürrem'de saraya gelirken küçüktü ama Meryem Uzerli rolü ilk oynarken gayet büyüktü. Yani bu dizide de Anastasia'ya gerek yoktu. :F
Ayy Beren beren diyorsunuz neymiş bu beren :F senaryo sıkıcı ilerlerse beren ne yapsın :D

Beren'in +5 fazladan reytingi var o kurtarır diziyi.:A Senaryo sıkıcı olsa bile Beroş için bakarız en azından onu seyrederiz. :A @destere
:D Beren'e eyvallah lafımız yokta senaryo boş sahnelerle dolu olursa 3 tane beren'de etki etmez :D o zaman yeni dizi çekelim ismi Beren olsun dizinin sadece beren oynasın ama senaryo saçma olsun tutar yani 5+ ile :A

Koseme kösmüşler. Ama dünkü bölüm yorumlarından böyle bir reyting geleceğini anlamıştım. Kimse polyannacilik oynamasin. Bu reytingler normal bir dizi için fena değil (gerçi su total reyting normal diziler için bile dusuk) ama kosem için rezalet bu reytingler. TRT gibi devlet kanalına da dayamamis arkasını kosemin ayakta kalması ,maliyetini karşılaması için tüm gruplarda 10dan aşağı düşmemesi lazım. Ama hiçbir grupta 10 a yaklasamiyor bile.sanırım meral okay teyzemin my'nin başarısında rolü büyüktü birde Hürrem vardı tabi. Denizin dediği gibi 3.bölüm kosemin akıbetini az çok kesinlestirecek bir bölüm olacak.yine bu düzeyde olur yda düşerse beren de gelse seren de gelse ceren de gelse bu diziyi kurtaramaz:A.
:A

Dün yorum konusunda da söylemiştim Kösem'in bölümü acayip sıkıcıydı son 15-20 dk'sını izlemeden kapadım sonuçlar kesinlikle şaşırtıcı değil. Gerçekten bu kadar masraf yapıp doğru düzgün bir senaryo, kurgu oluştaramıyorlarsa verilen para heba olmuş demektir.

Haftaya da bu ayarda giderse düşüşü kaçınılmaz, Kurt Seyit Şura örneği vardı geçen sezonlarda da önemli olan masraf, şaşa değil SENARYO, kurgu gerisi boş...
Yılmaz Şahin'in biran önce şutlanması lazım 🙁

Koseme kösmüşler. Ama dünkü bölüm yorumlarından böyle bir reyting geleceğini anlamıştım. Kimse polyannacilik oynamasin. Bu reytingler normal bir dizi için fena değil (gerçi su total reyting normal diziler için bile dusuk) ama kosem için rezalet bu reytingler. TRT gibi devlet kanalına da dayamamis arkasını kosemin ayakta kalması ,maliyetini karşılaması için tüm gruplarda 10dan aşağı düşmemesi lazım. Ama hiçbir grupta 10 a yaklasamiyor bile.sanırım meral okay teyzemin my'nin başarısında rolü büyüktü birde Hürrem vardı tabi. Denizin dediği gibi 3.bölüm kosemin akıbetini az çok kesinlestirecek bir bölüm olacak.yine bu düzeyde olur yda düşerse beren de gelse seren de gelse ceren de gelse bu diziyi kurtaramaz:A.
:A
boşa sevinme bu dizi 10-13-133 bölüm istediği ka sürsün senin diriliş bu dizinin başarısına ulaşamıcak:A

Şok oldum gerçekten. Dün yayınlanan bölüm 1. bölüme göre çok güzeldi. Anlamıyorum bu sistemi.
Vadi gibi vasat bir dizi hala 7 reyting alabiliyor. Oyunculuk desen 0 ama Kösem gibi kaliteli dizi az aldı gerçekten şaşkınım.
160 dakikalık dizi tabi ne olacak. İnsan şunu 110 dakikaya indirir ve o 50 dakikalık boş sahneler atılır ki reyingler artsın.
Acilen Mahfiruz ve Mahpeyker doğurmalı. Mahpeyker Beren olmalı ve ikili arasında savaş başlamalı.

demek ki vasat değilmiş demek ki seveni hala varmış :D

Kösem çok uzun ya. net 2 buçuk saatmiş. bir sistem geliştirip 2 bölüm yayınladıklarını açıklasınlar bari de bu kadar uzun olmasının bir anlamı olsun. Anastasya çok iyi oynuyo. Cennet ile iyi bir ikili oldular bence :F AB'de zirve olmuş. ABde giderek yükselir bence Total zaten anlamaz bu işlerden o yüzden orada düşük olması şaşırtmadı :A

sonuçlar harika ya muhteşem gitmişiz yine
mustinin pipisi AB grubunda 8 reytingle harikalar yaratmış demekki beren gelse tozu dumana katacak :)
vadiciler konuya girmeye bile cesaret edememişler dün zaten hezimet yaşayacaklarını anlamışlardı :))

@destere ve @ABAY_06 nın gözlükleri taktım süper reytingler uçmuşuz:oley: bölümler kısalınca daha da coşucaz:oley:
asla vazgeçmem iyi gidiyor sultan ortağıma feda olsun
neyse birazdan ezdik,muhteşem rezalet gibi yorumlar gelecektir buralara şimdiden iyi elemler kederler size.))))

ay sen zaten ab lik her işte sıkılırsın :A
dün özellikle yeniçerili sahneler bayağı uzun tutulmuştu bir anastasia birde küçük musti li sahneler 8 reyting almış AB grubunda :) bundan iyisinimi bekliyordun bence harika sonuç:)

Beren'in +5 fazladan reytingi var o kurtarır diziyi.:A Senaryo sıkıcı olsa bile Beroş için bakarız en azından onu seyrederiz. :A @destere

senaryoda gittikçe daha renkli bir hale gelecektir çünkü dizide malzeme çok :))
mustinin malzemesi 8 reytingleri buluyorsa ilerisi parlak demektir :)

mesela çoğu şey şu anada tanıtım aşamasında yeniçerilerin eğitimi falan daha işin başında ilerde o kısımlardaki sıkıcılık kalktıktan sonra heleki birde beren geldikten sonra artık 14 reytingimiz garanti :)

Kösem düsüse gecmis durum pek iyi görünmüyor simdilik reytingler ilerde.artabilir biraz ama 10 üzeri reyting biraz.zor.gibi görünüyor bence ayrıca önemli olan senaryo herkes beren beren diyip duruyor senaryo kötü olursa beren hicbir sey yapamaz :D

Kösem'cileri kızıdralım biraz @sokak sanati @emrexxx @destere bumu sizin dünya sallıyan Köseminiz daha total'de Esra'yı geçememişsiniz bir Esra olamamış diziniz vay halineze. :kiki::F Yazık yahu ona para Beren gelene kadar dizi yayındna kalkmasa bari.:D

Kösem büyük hayal kırıklığı yaratmış. 1.5 yıl önceden reklam yapılıp, 10 gündür kanalda sadece bu dizinin fragmanı falan verilen dizi bu reytingleri mi almış? Beren hiç gelmesin, rezil olsun istemiyorum.

13 yıllık KVP var karşılarında, devrilebilir yani. Tebrikler KVP'ye, helal olsun gerçekten.

Umarım Kösem yükselir, cok büyük hayal kırıklığı yaşadım.

Kösem'cileri kızıdralım biraz @sokak sanati @xemrexx @destere bumu sizin dünya sallıyan Köseminiz daha total'de Esra'yı geçememişsiniz bir Esra olamamış diziniz vay halineze. :kiki::F Yazık yahu ona para Beren gelene kadar dizi yayındna kalkmasa bari.:D
bizim küçük mustafa küçüğünü sallayarak AB grubunda 8 reyting almış :) bundan iyisini beklemiyorduk zaten böyle böyle beren gelene kadar idare etsinler yeterli sonrası zaten başlı başına ziyafet :))

bizim küçük mustafa küçüğünü sallayarak AB grubunda 8 reyting almış :) bundan iyisini beklemiyorduk zaten böyle böyle beren gelene kadar idare etsinler yeterli sonrası zaten başlı başına ziyafet :))
Ya Selim hadi herşeyi anlarımda Esa'ya geçilmek ne demek oldumu yakıştımı bu dünya Star'ı diziye olucak iş değil . :F Çeimleri durdursunlar ya facia.:D

Ya Selim hadi herşeyi anlarımda Esa'ya geçilmek ne demek oldumu yakıştımı bu dünya Star'ı diziye olucak iş değil . :F Çeimleri durdursunlar ya facia.:D
esrayı niye küçük görüyorsunki her yaştan kesim esrayı izler izliyor hatta bende denk gelirsem izliyorum :) esraya geçilmek önemli değil önemli olan kösem dizisinde şu başlangıçtaki tanıtım yerlerini hızla geçmeleri mesela dün iki sahne vardı harika çekilen biri anastasia ile mahfiruz un döğüş sahnesi diğeride mustinin dramı 3 saatlik bölümde bu dediğim sahneleri toplasan 15 veya 20 dakika eder demekki hala 15 dakikayla ab grubunda 8 reytingi bulacak kapasitemiz var ? yani berenin geldiğini düşün ondan sonra esrayı polatla toplar polatın üstünede fatih portakalı bindirir sonrada üstünden asfalt düzeltme makinasıyla geçer :))

yani kısaca dizinin geleceği parlak :)

Bu arada Esra'da Esra Erol yok şuan Nigün Belgün sunuyor. :D @ABAY_06 @destere

Kadın Esra Erol'dan daha başarılı oldu valla. :F @xemrexxx

@Maskeli Fedai uğursuzluğunu Unutma Beni'ye de bulaştırdın Elif yine geçmiş UB'yi. :A

Ayrıca bu çocuk kanalları acil listeden çıkarılmalı bu ne ya ayrı ölçülsün 10 dk'lık çizgi filmler listeyi dolduruyor...