19 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Kösem düşmüş maalesef hiç iyi olmadı bu. :( 1-2 hafta içinde alacağı reytingler çok kritik. Totalde diziden fazla bir şey beklenmesin zaten de ab ve abc1'de en az 8-9 reyting alması gerekiyor..

Vadi reytinglerini sabitledi gibi artık 7'nin altına düşmüyor.

Asla Vazgeçmem'e tebrikler çok iyi gidiyor dizi.

Analar ve Anneler Ay Yapım hatrına ne kadar devam edecek bakalım.

Bu arada Esra'da Esra Erol yok şuan Nigün Belgün sunuyor. :D @ABAY_06 @destere

Kadın Esra Erol'dan daha başarılı oldu valla. :F @xemrexxx

@Maskeli Fedai uğursuzluğunu Unutma Beni'ye de bulaştırdın Elif yine geçmiş UB'yi. :A

Ayrıca bu çocuk kanalları acil listeden çıkarılmalı bu ne ya ayrı ölçülsün 10 dk'lık çizgi filmler listeyi dolduruyor...
nilgün belgün de minare devrilmiş ama mihrap yerinde yani onunda gideri var onunda izlenmesi normal :)

esrayı niye küçük görüyorsunki her yaştan kesim esrayı izler izliyor hatta bende denk gelirsem izliyorum :) esraya geçilmek önemli değil önemli olan kösem dizisinde şu başlangıçtaki tanıtım yerlerini hızla geçmeleri mesela dün iki sahne vardı harika çekilen biri anastasia ile mahfiruz un döğüş sahnesi diğeride mustinin dramı 3 saatlik bölümde bu dediğim sahneleri toplasan 15 veya 20 dakika eder demekki hala 15 dakikayla ab grubunda 8 reytingi bulacak kapasitemiz var ? yani berenin geldiğini düşün ondan sonra esrayı polatla toplar polatın üstünede fatih portakalı bindirir sonrada üstünden asfalt düzeltme makinasıyla geçer :))

yani kısaca dizinin geleceği parlak :)
Daha dur hemen coşma bir kaç bölüm daha geçsin anlarız ab'si yüksek hala ama o da düşerse duman olursunuz. Bide Ekin o kadar beklenileni veremiyor sanki gözler Sülüman'ı arıyor Pargalı felan ... sizin Beren'in gelmesi lazım çabucak acaba çekimlerine başlamışlarmıdır Beren'li sahnelerin.

Bu arada Esra'da Esra Erol yok şuan Nigün Belgün sunuyor. :D @ABAY_06 @destere

Kadın Esra Erol'dan daha başarılı oldu valla. :F @xemrexxx

@Maskeli Fedai uğursuzluğunu Unutma Beni'ye de bulaştırdın Elif yine geçmiş UB'yi. :A

Ayrıca bu çocuk kanalları acil listeden çıkarılmalı bu ne ya ayrı ölçülsün 10 dk'lık çizgi filmler listeyi dolduruyor...
Alla alla bu Atv'ye ne koysan zaten direk üst sıralarda ona şaşırmıyorumda porgramda bişey olmuş demekki izleyen yokmu bizi aydınlatsın. :F

Daha dur hemen coşma bir kaç bölüm daha geçsin anlarız ab'si yüksek hala ama o da düşerse duman olursunuz. Bide Ekin o kadar beklenileni veremiyor sanki gözler Sülüman'ı arıyor Pargalı felan ... sizin Beren'in gelmesi lazım çabucak acaba çekimlerine başlamışlarmıdır Beren'li sahnelerin.
ekin vasat bir oyuncu ama asıl sorun o değil daha dizi yeni başladı insanlar karakterlere uyum sağlamadı yavaş yavaş her karakterin seyirci tarafından bir tutulması gerekiyor seyirci karakterlerin dünyasını yakından tanıdıkça diziye daha çok bağlanacaktır o açıdan ilk haftalar alıştırma haftası normalde şimdi my den aldığı miras ve berenin diziye katılacak olmasından kaynaklı izlemeye çalışan büyük bir kitle var? kösem konu olarak insanların hafızasında yer ettikten sonra artık kendi ayakları üstünde durmaya başlayacaktır o zamana kadar bu alıştırma bölümlerle idare ederler ?

Muhteşem Yüzyıl'ın ölü zamanındaki ratinglerini dahi alamayan bir Kösem var, bakalım bu gidişat daha ne kadar sürecek ?

Analar ve Anneler'den iyi en azından 😛

boşa sevinme bu dizi 10-13-133 bölüm istediği ka sürsün senin diriliş bu dizinin başarısına ulaşamıcak:A
kosem dirilişin kalitesine ulaşsin önce ,sonra bunları konusuruz :A bu haliyle dirilişin yanına yaklaşamaz bu dizi.gerçi duzelebilecegini de pek sanmıyorum.tamamen my'nin kaymağını yiyor . yoksa bu 6-7 reytingleri de alamazdi. yine aynı sebepten yurtdışında da işi rast gitti. Allahtan timur daha dizi başlamadan my'nin adıyla ülkelere kakalayiverdi. O basarida kosemin değil my'nin.ortada kösemin bir başarısı yok.Bakalım 2.sezonu alacak mi o ülkeler. :A

Kösem ,vadinin özetini geçememiş :D diyecek söz yok :D ben ortada kösem-vadinin reyting mücadelesini göremedim :) tek mücadele gördüm Kösem evlilik programlarını geçmeye çalışmış:D

Analar ve Anneler'i bu sıralarda görmeye alıştık artık. Kaç bölüm sürerse sürsün, kaliteli bir iş olarak hatırlayıp gurur duyacağım bir dizi; varsın Türk halkı sevmesin. Belki gelecek hafta bu 5 yıllık zaman atlamasından ekmek yer.

Kösem'e Total'de ne olmuş öyle, çok şaşırdım. Sürenin derhal kısalması ve senaryonun daha da güçlenmesi şart gibi görünüyor.

Asla Vazgeçmem ise sonuçlarıyla her hafta beni şaşırtmaya devam ediyor, geçen sezonun da üstüne katarak gidiyor.

Pek Yakında, Vadi ve İnadına Aşk da iyi sonuçlar almış.

Son düzenleme:
kosem dirilişin kalitesine ulaşsin önce ,sonra bunları konusuruz :A bu haliyle dirilişin yanına yaklaşamaz bu dizi.gerçi duzelebilecegini de pek sanmıyorum.tamamen my'nin kaymağını yiyor . yoksa bu 6-7 reytingleri de alamazdi. yine aynı sebepten yurtdışında da işi rast gitti. Allahtan timur daha dizi başlamadan my'nin adıyla ülkelere kakalayiverdi. O basarida kosemin değil my'nin.ortada kösemin bir başarısı yok.Bakalım 2.sezonu alacak mi o ülkeler. :A
hangi kalite mankenleri oyuncu yapan kalite mi güldürme insanı .:))) ayrıca bu haliyle anca reyting olarak dirilişe yaklaşamaz o da önemli değil yapımcıların ve reklamcıların takmadığı uyduruk reytinglere bakıp bakıp sevinebilirsin:)
ayrıca my nin mirası reyting değildir zirvedeir panpa:)) şimdiden sosyal meydada zirvede yurtdışında zirvede basında da zirvede ödülleri de süpürecektir daha 2.bölümden alihan ve aslıhan gürbüz oyunculuğuyla mest etti :)) dirilişte hiç duymadığımız şeyler:)
diriliş my nin 10da 1 iolsun önce sonra kıyaslarsın :)

hangi kalite mankenleri oyuncu yapan kalite mi güldürme insanı .:))) ayrıca bu haliyle anca reyting olarak dirilişe yaklaşamaz o da önemli değil yapımcıların ve reklamcıların takmadığı uyduruk reytinglere bakıp bakıp sevinebilirsin:)
ayrıca my nin mirası reyting değildir zirvedeir panpa:)) şimdiden sosyal meydada zirvede yurtdışında zirvede basında da zirvede ödülleri de süpürecektir daha 2.bölümden alihan ve aslıhan gürbüz oyunculuğuyla mest etti :)) dirilişte hiç duymadığımız şeyler:)
diriliş my nin 10da 1 iolsun önce sonra kıyaslarsın :)
He he cekememezlik budur sana tatli rüyalar :F