ben kendimi kandırmam rakamlar,açıklamalr ortada hadi çüz sana)Tek sana gore gercekler ))))) Kendini kandirmaya devam et iyi yoldasin ))
ben kendimi kandırmam rakamlar,açıklamalr ortada hadi çüz sana)Tek sana gore gercekler ))))) Kendini kandirmaya devam et iyi yoldasin ))
ben kendimi kandırmam rakamlar,açıklamalr ortada hadi çüz sana)
haluk da sizin gibi düşünüyormuş haklı olduğuma başka kanıta gerek yok
Diriliş bin basıyor senin MY Kösemcikine kabuullen artık cücükcüm. ))haluk da sizin gibi düşünüyormuş haklı olduğuma başka kanıta gerek yok
Ben tanimiyorum kendisini oh herkds sana karsi gelsinde gor gununuhaluk da sizin gibi düşünüyormuş haklı olduğuma başka kanıta gerek yok
tanımana da gerek yok zati )) ayol @destere totosuyla ezer sizi anastasialı diziye laf edersiniz başka desteeğe gerek yokBen tanimiyorum kendisini oh herkds sana karsi gelsinde gor gununu
tanımana da gerek yok zati )) ayol @destere totosuyla ezer sizi anastasialı diziye laf edersiniz başka desteeğe gerek yok
bunu yapmak zorunda değildinab reyting;
kösem + kvp= 12,64
DİRİLİŞ ERTUĞRUL= 11,25
neyse artık millet konuşmaya başladı şikeli reytingleri
Evet kesin şikeli bu km be.neyse artık millet konuşmaya başladı şikeli reytingleri
kimse kim boşver onu sonuca bakEvet kesin şikeli bu km be.
ne bileyim neci dedikoducu panpam paylaşmışKösemci heralde
my kösemden 10 reyting bekleyen yok panpa genel bir durum şikeo da kösemci hazmedemeyince doğal yani bahane üretmeniz.
Kaç senedir var bu sistem diriliş 11 aldıktan sonra şike demeye başladın.ne bileyim neci dedikoducu panpam paylaşmış
my kösemden 10 reyting bekleyen yok panpa genel bir durum şike
ben hep diyordum stv dizileri coşarken de diyordumKaç senedir var bu sistem diriliş 11 aldıktan sonra şike demeye başladın.
Gitsin yeni sistem gelecekmiş zatenben hep diyordum stv dizileri coşarken de diyordum
neyse zaten sektörün sonu gelecek yakında tns de gidecek ya daşikesiz reytingler ölçülecek