ayy baktım beee sahnede sahne olsa hahahah52.50 deki sahne forumun @Çiğdem- ve @GunesinOglu na yapmak istediği (temsili değil) @Aserat @cookies @sürgünüm @destere @Harunnn60 @mrt-06
ayy baktım beee sahnede sahne olsa hahahah52.50 deki sahne forumun @Çiğdem- ve @GunesinOglu na yapmak istediği (temsili değil) @Aserat @cookies @sürgünüm @destere @Harunnn60 @mrt-06
ama sana yakışır birkaç osmanlı tokadı ye kendine gelayy baktım beee sahnede sahne olsa hahahah![]()
bell olmaz bu işlerayy boşuna ağlatıyorlar bence eşkiya yine fark atıcak![]()
işte reyting kaynaklarıBu dizi güya romantik komediydi bugün denk geldiğim fragmanı neydi öyle. Karagül'e çevirmişler konu bitince, zehirlenme, kaçırılma, öldürme ne ararsan var.![]()
ayy boşuna ağlatıyorlar bence eşkiya yine fark atıcak![]()
kız çiğdem bak rol kabiliyeti senin parlaklardan daha iyi hala selim bebeğinBu dizi güya romantik komediydi bugün denk geldiğim fragmanı neydi öyle. Karagül'e çevirmişler konu bitince, zehirlenme, kaçırılma, öldürme ne ararsan var.![]()
bu intikam dizisindeki ergen değilmi?
Ne güzel konuşmuş öyle.
çiğdeme kaptırma bence parlağıNe güzel konuşmuş öyle.
Müsait değilim bu sezon.![]()
aynen oobu intikam dizisindeki ergen değilmi?
Vücut mu varda parlak oluyor.çiğdeme kaptırma bence parlağı
aynen oo![]()
giyinikken nereden anladın vücutu 😱Vücut mu varda parlak oluyor.![]()
Kas olsaydı tişört üzerine yapışırdı, yani her türlü belli oluyor.giyinikken nereden anladın vücutu 😱
bu dizi başlamadan önce dizi başladıktan sonra seni çiğdemi kunçun kunçun ettirmek için kas yaptı memelerin üstüne dövme de koydurduKas olsaydı tişört üzerine yapışırdı, yani her türlü belli oluyor.![]()