Anıların depreşmesine gerek yok sürekli depreşik halde zaten o anılar.@denizz19 bu bölüm çamlıhemşindeler izle de anılar depreşsin![]()
fehmi çamlıhemşinin balını fazla yedi karısını uyutmiciAnıların depreşmesine gerek yok sürekli depreşik halde zaten o anılar.![]()
Muhtar Ali, yatakta karısının üzerine bacağına atıp Edalet ben elleyecam başkasina elletma diye bağırıyordu rüyasında kopmuştumfehmi çamlıhemşinin balını fazla yedi karısını uyutmici![]()
Şu anda neler olduğunu bir görsen aklın fikrin durur.Allah benim belamı versin annem arkamda dimi![]()
geriden geliyorum dur mukaddes bombayı patlatsıbn bakalım neler oliciŞu anda neler olduğunu bir görsen aklın fikrin durur.![]()
Neler olmayacak ki? Sezon finali çok iyi olacak gibi görünüyor.geriden geliyorum dur mukaddes bombayı patlatsıbn bakalım neler olici![]()
Birazdan sezon finali fragmanı yayınlanacak, neler olacağını çok merak ediyorum.moda psikoloğu![]()
Sezon finali olmayacak çok şükür. Beğendin mi son bölümü?eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor![]()