Alem Buysa Kral Muhteşem Yüzyıl

bu başarıyı kösem ve dirilişten de bekleriz artık o ka bütçeleri destekleri var:A @sürgünüm @destere @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @mrt-06 @Almila @cookies @vadikızı @Aserat

neyse @Çiğdem- her türlü my karşısında şu tepkiyi verecek zati :A (kız donu zilli sağ altta ses butonu var açmayı unutma :F )
<iframe src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script src="https://platform.vine.co/static/scripts/embed.js"></script>
Kösem'e de mi düşman oldun? 😱 Laf atma peşindesin. :A

@destere 'ye demiştim izleyelim mi diye ama pek sıcak bakmamıştı. :D Benimde uzak doğulu şeyler ilgimi çekmiyor ama AMC'de olduğu için kararsız kaldım bende. :A
@Harunnn60 a kakala bence twd kanalında diye bakar :F:F:F
Kösem'e de mi düşman oldun? 😱 Laf atma peşindesin. :A
ilk sahneden beni çekti dizi süper gibi :) ama sizle çene çalmaktan izleyemedim gk dan sonra bakarım @destere bekleriz:A
dfgdfgfd.png

@destere 'ye demiştim izleyelim mi diye ama pek sıcak bakmamıştı. :D Benimde uzak doğulu şeyler ilgimi çekmiyor ama AMC'de olduğu için kararsız kaldım bende. :A
kanalının türüne uymayan dizilere destek verme bence ben cw'de @xemrexxx in fantastik dışı o saçma sapan pembe dizilerine protsto yapıyorum mesala:F:F:F

hahahah ayy yine bulmuş kimsenin izlemediği tuhaf bir dizi ilk defa duyuyorum adını @destere :F:F:F
into the badlands bende ilk kez duydum :)) motorcu bir oğlan afişte motoruna kuş kaçmış gibi çırpınıp duruyor :)

ama dizide emily beecham varmış:)
Emily-Beecham2.jpg

sarah bolger varmıış :)

7d532ee410c58a67ad48d551293e8277.jpg

ally loannides varmış :)
latest

yani bakmak lazım bakmak lazım bakmak lazım :))

Dur bakalım bir Beren gelsin de dizi MY'yi geçerse asıl şovu @sokak sanati'ndan bekliyorum. :A

Reytingten ziyade ödül yurt dışı falan. TNS ile AGB bir değil neticede.
yurtdışında geçmesi çok zor şu an boru değil 400 milyon izleyici :A bir de ekinle olmaz o iş bir halit ergenç değil :D

kanalının türüne uymayan dizilere destek verme bence ben cw'de @xemrexxx in fantastik dışı o saçma sapan pembe dizilerine protsto yapıyorum mesala:F:F:F
the 100le reign in nesi pembe pis yolarım seni.ss

into the badlands bende ilk kez duydum :)) motorcu bir oğlan afişte motoruna kuş kaçmış gibi çırpınıp duruyor :)

ama dizide emily beecham varmış:)
Emily-Beecham2.jpg

sarah bolger varmıış :)

7d532ee410c58a67ad48d551293e8277.jpg

ally loannides varmış :)
latest

yani bakmak lazım bakmak lazım bakmak lazım :))
sarah bolger dönem dizilerine çok yakışıyor zaten :love1:

yurtdışında geçmesi çok zor şu an boru değil 400 milyon izleyici :A bir de ekinle olmaz o iş bir halit ergenç değil :D

the 100le reign in nesi pembe pis yolarım seni.ss
the 100 e laf söyleyen yok bende izliyorum reing sonr abakire midir nedir 2-3 fantastik olmayan dizileri vardı cw in izliyordun sen diye hatırlıyorum:F:F:F

yanlış şekilde demişsin @Çiğdem- ya da @destere yi bir diziye başlatmak için dizideki memeleri göstermen lazım anında başlarlar günde 10 bölüm izlerler:D
Yok bu @destere de bir hafıza sorunu var ciddiyim her şeyi unutuyor. :D Acaba 70 yaşında filan mı bizimi kandırıyor diye düşünmüyor değilim. :F:F