istanbul ne ki my içinÇok anladıkBiz sana hakiki reytingleri gösterelim inanma gel orada abuk subuk şeye inan.
Nufusu İstanbul kadar yok.
![]()
istanbul ne ki my içinÇok anladıkBiz sana hakiki reytingleri gösterelim inanma gel orada abuk subuk şeye inan.
Nufusu İstanbul kadar yok.
![]()
istanbul ne ki my içinsadece pakistanda 26 milyon iz<leyiciyi aşmış belki 30 milyonu geçmiştir takibi bıraktım
konuda reyting tabloları aslan gibi duruyor my nin en çok izlenen dizi olduğu rusyada fgsn yayından kaldırılmıştı diyim de çatla da patla
![]()
sosyalistler osmanlı dizis izliyor vışşhhRusya sosyalist zaten izlemez bizim FGSN gibi kaliteli diziler.Biz kapitalist ABD'de ve Avrupa'ya hitap ediyoruz.
![]()
oralarda diziler yayınlanmıyor avrupadaki türkler beğenenlerMy çok izlenir ama Beren favoridir oralarda.@xemrexxx Sen açtım haber. Fransa İtalya full Beren'ci.
![]()
Pis melunnnn ıyyyyyy.sssssoralarda diziler yayınlanmıyor avrupadaki türkler beğenenlerzaten berenle tuba ortadoğuna çıkamadı dizilerin yayınlandığı yerlerde
neyse bu konuyu açtığım iyi olmuş ileride çıakcak dizilerle karşılaştırırım reytingleri
![]()
ay dur 5 dk ye bihter intihar edecek senle uğraşamam şimdiPis melunnnn ıyyyyyy.sssss
Sen severmiydin aşkımemnuyu.ay dur 5 dk ye bihter intihar edecek senle uğraşamam şimdi![]()
niye sevmeyeyimSen severmiydin aşkımemnuyu.![]()
sen benim vidyomu izledin mi bakayım.ayıp ediyon ha. bir izler yorum yapar insan.kırgızistan reytingimiz de eklendi gerçi sözlü reyting ama olsun maksat @sokak sanati ve @EFE UYSAL a kapak olsun3.sezon bitmiş orada 4.sezona geçmek için bekliyorlar meryem yerine vahide teyzeyle karşılaşacak izleyici hazırlansın diye zaar
@Çiğdem- @harzemliişah @yatutarsa @mrt-06 @gizem ak @HachiKo @Bully @vadikızı @cookies @Yiğitt @MelankoliK
@denizz19
bu ada haberin linki isteyen translate edebilir gerçi forumda açmıltım ben haberi bulamadım şimdi
http://rus.azattyk.org/content/article/26915089.html
izledimsen benim vidyomu izledin mi bakayım.ayıp ediyon ha. bir izler yorum yapar insan.
ha tamam. o kadar bildirim geliyorki karışıyor.sağol emrecan. my cisin melunsun ama iyisinizledimbeğendim ya mesajı
![]()
biliyorum herhaldebu başarıyı kösem ve dirilişten de bekleriz artık o ka bütçeleri destekleri var@sürgünüm @destere @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @mrt-06 @Almila @cookies @vadikızı @Aserat
neyse @Çiğdem- her türlü my karşısında şu tepkiyi verecek zati(kız donu zilli sağ altta ses butonu var açmayı unutma
)
<iframe src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script src="https://platform.vine.co/static/scripts/embed.js"></script>
meryem eşek olsa @destere hayvancılık sektörüne giere bebiliyorum herhalde
eşşek gibi niye anırıyor şimdi bu onu anlayamadım ben hahaha![]()
into the badlands diye bir dizi buldum amc dizisiymişmeryem gibi bir kıza eşek deme çarpılırsınhem öyle bir eşeğim olsa ona binmem onu kendime bindirip dolaştırırım
)
@Çiğdem- de kıskançlıktan duvarlara tırmansın artık![]()
into the badlands diye bir dizi buldum amc dizisiymişbakıyom şuan güneşin özetti varken
![]()
hahahah ayy yine bulmuş kimsenin izlemediği tuhaf bir dizi ilk defa duyuyorum adını @desteremeryem gibi bir kıza eşek deme çarpılırsınhem öyle bir eşeğim olsa ona binmem onu kendime bindirip dolaştırırım
)
@Çiğdem- de kıskançlıktan duvarlara tırmansın artık![]()
walking deadın kanalında dizi ben benziyor diye kakalarım millete