Alem Buysa Kral Muhteşem Yüzyıl

Çok anladık:F Biz sana hakiki reytingleri gösterelim inanma gel orada abuk subuk şeye inan.:F Nufusu İstanbul kadar yok.:A
istanbul ne ki my için :F sadece pakistanda 26 milyon iz<leyiciyi aşmış belki 30 milyonu geçmiştir takibi bıraktım :F konuda reyting tabloları aslan gibi duruyor my nin en çok izlenen dizi olduğu rusyada fgsn yayından kaldırılmıştı diyim de çatla da patla :F

istanbul ne ki my için :F sadece pakistanda 26 milyon iz<leyiciyi aşmış belki 30 milyonu geçmiştir takibi bıraktım :F konuda reyting tabloları aslan gibi duruyor my nin en çok izlenen dizi olduğu rusyada fgsn yayından kaldırılmıştı diyim de çatla da patla :F

Rusya sosyalist zaten izlemez bizim FGSN gibi kaliteli diziler.:A Biz kapitalist ABD'de ve Avrupa'ya hitap ediyoruz.:Z

My çok izlenir ama Beren favoridir oralarda.:A @xemrexxx Sen açtım haber. Fransa İtalya full Beren'ci.:Z
oralarda diziler yayınlanmıyor avrupadaki türkler beğenenler :A zaten berenle tuba ortadoğuna çıkamadı dizilerin yayınlandığı yerlerde :A neyse bu konuyu açtığım iyi olmuş ileride çıakcak dizilerle karşılaştırırım reytingleri :A

kırgızistan reytingimiz de eklendi gerçi sözlü reyting ama olsun maksat @sokak sanati ve @EFE UYSAL a kapak olsun :A 3.sezon bitmiş orada 4.sezona geçmek için bekliyorlar meryem yerine vahide teyzeyle karşılaşacak izleyici hazırlansın diye zaar :F @Çiğdem- @harzemliişah @yatutarsa @mrt-06 @gizem ak @HachiKo @Bully @vadikızı @cookies @Yiğitt @MelankoliK
@denizz19
bu ada haberin linki isteyen translate edebilir gerçi forumda açmıltım ben haberi bulamadım şimdi :F
http://rus.azattyk.org/content/article/26915089.html
sen benim vidyomu izledin mi bakayım.ayıp ediyon ha. bir izler yorum yapar insan.

habere göre şilide reytinglerimiz şubatta ortalama 9.8 miş ondan daha sonra 0 un altına düşmemiş
mayıs:13.3
haziran :12.8
temmuz: 13.9 imiş @Bully çatlasın :A sosyal medyada lidermişiz özellikle iboşun ölümü ve burak parlağının dönüşü sırasında @Çiğdem- ler kunçun kunçun ede ede tweet atmış türk dizileri içinde 1.sosyal medyada şilide :D
#ComunidadOttomana hashtagiyle osmanlıya ait bilgileri paylaşıyor fanfifnolarımız mimar sinan ve eserlerinden kanuninin şiirlerine pek çok şey paylaşılmış @harzemliişah @EFE UYSAL sizin diriliş napmış :X
CMyJq_6WgAI3WB9.jpg

bu da estonya reytingimiz 3-9 ağustos arası 3.yüz haftalık reytingte :A @HachiKo @sokak snati @mrt-06 @MelankoliK @cookies @vadikızı @Yiğitt
fgffd.png

bu başarıyı kösem ve dirilişten de bekleriz artık o ka bütçeleri destekleri var:A @sürgünüm @destere @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @mrt-06 @Almila @cookies @vadikızı @Aserat

neyse @Çiğdem- her türlü my karşısında şu tepkiyi verecek zati :A (kız donu zilli sağ altta ses butonu var açmayı unutma :F )
<iframe src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script src="https://platform.vine.co/static/scripts/embed.js"></script>
biliyorum herhalde :ppp::ppp::ppp:

eşşek gibi niye anırıyor şimdi bu onu anlayamadım ben hahaha:F:F:F