Alem Buysa Kral Muhteşem Yüzyıl

çin dedim panpa doğu türkistan demedim :))) doğu türkistanda tüm türk dizileri yayınlanıyor nüfusu da 30 milyon :))) taş çatlasın 7-8 milyon insan izlesin nerede açıklamadaki 100 milyo n nerede 7-8 milyon:)))

not ollarak belirtelim my 2 milyarlık çinin devlet televizyonunda yayınlaniyi :)))
Haber eski ama Vadinin Çinde de izlendiği gerçeğini değiştirmiyor :)

http://www.medyafaresi.com/haber/Ku...ar-Vadisinin-sohreti-Cini-de-sardi_20018.html

sincan bölgesinde yayınlaniyidi evet o da yasaklandı zati :) 30 milyonluk yeri çine mal etmek saçmalık çinin 60 da1i kadar yer:)))) bu konudaki gibi her ülkeden reyting tablosu koyun da görelim izlendiğini:))
Kabul et panpa Vadi her yerde izleniyor hatta Polat Alemdarın sigarası bile çıkmıştı :A

kabul etmiyim panpa zaten delil bulana kadar da sadece laf olacak vadi izleniyi lafı :)))

ayrıca kuzey ırakta çıktı sigarası ırakın tamamında bile değil :)))))
Ona bakarsan My ise sadece belli yerlerde izlniyor ama Türkiye de izlenmiyor hele Diyarbakır da hiç izlenmiyor :)

Hem kanıt yok diyorsun Çiğdem Batura 1 milyonluk teklif geldiğini hatırlatırım :)

Ona bakarsan My ise sadece belli yerlerde izlniyor ama Türkiye de izlenmiyor hele Diyarbakır da hiç izlenmiyor :)

Hem kanıt yok diyorsun Çiğdem Batura 1 milyonluk teklif geldiğini hatırlatırım :)
ne var bunda teklif herkese geliyor :X
merak etme diyarbakırda da izleniyordur :F my yi 350+ milyon insan izliyi panpa :X

ne var bunda teklif herkese geliyor :X
merak etme diyarbakırda da izleniyordur :F my yi 350+ milyon insan izliyi panpa :X
Diyarbakır da yaşıyorum istisnalar dışında kimse My yi izlemiyor panpa :F Kurtlar Vadisi yurt dışında izlenmiyor diyorsun senin önüne kanıtları koyuyorum hala inanmıyorsun :A

Diyarbakır da yaşıyorum istisnalar dışında kimse My yi izlemiyor panpa :F Kurtlar Vadisi yurt dışında izlenmiyor diyorsun senin önüne kanıtları koyuyorum hala inanmıyorsun :A
bunlar kanıt değil sadece söz panpa kanıt reyting tablosudur :) sen şimdi vadi türkiyede izleniyi diyorsun kanıtın ne reyting listesi koy yurtdışındaki reyting tablolarını görelim

bunlar kanıt değil sadece söz panpa kanıt reyting tablosudur :) sen şimdi vadi türkiyede izleniyi diyorsun kanıtın ne reyting listesi koy yurtdışındaki reyting tablolarını görelim
Panpa eski reytinglere bak Vadi açık ara yapıyor tüm kategorilerde hem şimdi bile batmış bir kanalı tek başına sırtlıyor efsane.Hem sen diyorsun Hürrem SUltan savaş bitiriyor onun görüntüsü nerde sadece bir balon iddaa

KURTLAR VADİSİ'NE AĞIR YAPTIRIM
Sisi'nin özellikle bir dönem ülkede izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi'nin televizyon kanallarında yayınlanmasına ağır yaptırımlar getirdiği, internet üzerinden izlenmesinin yasaklanması için de gerekli çalışmaları başlatacağı öğrenildi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane karakterlerinden biri olan Polat Alemdar, Mısır halkı tarafından en çok sevilen yabancı aktörlerin başında geliyor. Bir dönem Mısırlı gençler saçlarını Polat Alemdar gibi kesitirip, onun gibi giyiniyordu.

İnternetten bile kaldırıyor Vadiyi artık ne kadar izleniyorsa

Panpa eski reytinglere bak Vadi açık ara yapıyor tüm kategorilerde hem şimdi bile batmış bir kanalı tek başına sırtlıyor efsane.Hem sen diyorsun Hürrem SUltan savaş bitiriyor onun görüntüsü nerde sadece bir balon iddaa

KURTLAR VADİSİ'NE AĞIR YAPTIRIM
Sisi'nin özellikle bir dönem ülkede izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi'nin televizyon kanallarında yayınlanmasına ağır yaptırımlar getirdiği, internet üzerinden izlenmesinin yasaklanması için de gerekli çalışmaları başlatacağı öğrenildi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane karakterlerinden biri olan Polat Alemdar, Mısır halkı tarafından en çok sevilen yabancı aktörlerin başında geliyor. Bir dönem Mısırlı gençler saçlarını Polat Alemdar gibi kesitirip, onun gibi giyiniyordu.

İnternetten bile kaldırıyor Vadiyi artık ne kadar izleniyorsa
kvp mısırda kurt seyitten bile az izlenirken buhaber saçmalık olmu :))9

ayrıca hürrem savaşı durduruyor gazetecilerin fikri :)) kanıtı da konudaki reyting tablolarında :)) o ka insan my izlerken kim savaşacak

kvp mısırda kurt seyitten bile az izlenirken buhaber saçmalık olmu :))9

ayrıca hürrem savaşı durduruyor gazetecilerin fikri :)) kanıtı da konudaki reyting tablolarında :)) o ka insan my izlerken kim savaşacak
Yav he he bizde bunu yedik zaten suriyede tüm insanlar savaşmıyor panpa hatırlatırım :):) hem Kvp az izleniyor diyorsun neden Sisi internetten bile izlemeyi yasaklatıyor Kurtlar Vadisi

@destere yi karadenize bekleriz buraların doğası havası ve insanları başka yerde eşi benzeri yoktur :F
benim beklediğim kelimeyi bir türlü söylememişsin :)) napim doğasını havasını:))

hanna gibisi varmı oralarda ? :))
Karadayı gine muhteşem gitmiş
Bu resmi buraya da uplatayım :A

Rusyadaki MY'nin son durumu :X
Wjy80nK.png
Muhteşem Yüzyıl'a, muhteşem diziye, muhteşem başarılar. Daha ne olsun? Tebrikler... :)
Beni ilgilendirmiyor my'nin yurt dışı reytingleri. :A
Böyle asılsız bir konuda işimiz olmaz. :A
MuhteşeM YüzyıL'in başarısız olduğu ülke yok gibi de aklıma takılan tek şey "Süleyman Muhteşem" tarzı konulan isimleri sanırım herkes HürreM ile olan aşkından ötürü böyle bir isim koymuş,Zannetmem ki Süleyman'ın muhteşem bir padişah olduğundan koysunlar...
şili ve endonezya reytingleri eklendi fetih devam ediyi :X @sürgünüm @HachiKo @sokak sanati @yatutarsa @Harunnn60 @gizem ak @Nisa @denizz19

sıla muhteşem gitmiş

ama mns ci değillermiş ferihada yüksek :)
Yehhu. Feriham süper :D
Sulejman 11. mı??? Hemde Meryem'li sırası? İnansam mı???
Muhteşem Yüzyıl 10. 😱😱
Show'a bir getirisi var mı? :Z Yoksa tamamen Faruk Turgut mu? :(
Muhteşem yüzyıl tüm dünyada süper reytingler almış:)
En büyük rakibi ise Fatmagül ün suçu ne?
@destere yi karadenize bekleriz buraların doğası havası ve insanları başka yerde eşi benzeri yoktur :F
Karadayı gine muhteşem gitmiş
Muhteşem Yüzyıl'a, muhteşem diziye, muhteşem başarılar. Daha ne olsun? Tebrikler... :)
Beni ilgilendirmiyor my'nin yurt dışı reytingleri. :A
MuhteşeM YüzyıL'in başarısız olduğu ülke yok gibi de aklıma takılan tek şey "Süleyman Muhteşem" tarzı konulan isimleri sanırım herkes HürreM ile olan aşkından ötürü böyle bir isim koymuş,Zannetmem ki Süleyman'ın muhteşem bir padişah olduğundan koysunlar...
Sizin o kötü finali de gördük :D
Aşk*ı Memnu efsanesinin finali hala konuşulur. :bhr:
israil reytingimiz eklendi çatlasın fankafalar:X

@Nisa @gizem ak @HachiKo @sokak sanati @Harunnn60

haber açmak yerine buradan devam edelim macaristanda geçen hafta reytingleri 2.olmuş tüm programlar içinde haftalık listede gerçi yaz aylarının gelmesiyle gelen düşüş de var :) neyse listede 15-20 arası kuzey güney de varidi 1 ay önce artık final bölümü mü geldi ara mı verdi yayından mı kaldırıldı bilemem kurt seyit kaldırılmıştı zati :A @Çiğdem- @MelankoliK @Aserat @yatutarsa @Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @cookies @vadikızı @HachiKo @harzemliişah
Ekli dosyayı görüntüle 45521
ayy senden kurtuluş yok yani:F:F:F

kırgızistan reytingimiz de eklendi gerçi sözlü reyting ama olsun maksat @sokak sanati ve @EFE UYSAL a kapak olsun :A 3.sezon bitmiş orada 4.sezona geçmek için bekliyorlar meryem yerine vahide teyzeyle karşılaşacak izleyici hazırlansın diye zaar :F @Çiğdem- @harzemliişah @yatutarsa @mrt-06 @gizem ak @HachiKo @Bully @vadikızı @cookies @Yiğitt @MelankoliK
@denizz19
bu ada haberin linki isteyen translate edebilir gerçi forumda açmıltım ben haberi bulamadım şimdi :F
http://rus.azattyk.org/content/article/26915089.html

kırgızistan reytingimiz de eklendi gerçi sözlü reyting ama olsun maksat @sokak sanati ve @EFE UYSAL a kapak olsun :A 3.sezon bitmiş orada 4.sezona geçmek için bekliyorlar meryem yerine vahide teyzeyle karşılaşacak izleyici hazırlansın diye zaar :F @Çiğdem- @harzemliişah @yatutarsa @mrt-06 @gizem ak @HachiKo @Bully @vadikızı @cookies @Yiğitt @MelankoliK
@denizz19
bu ada haberin linki isteyen translate edebilir gerçi forumda açmıltım ben haberi bulamadım şimdi :F
http://rus.azattyk.org/content/article/26915089.html

Çok anladık:F Biz sana hakiki reytingleri gösterelim inanma gel orada abuk subuk şeye inan.:F Nufusu İstanbul kadar yok.:A