senin listen süper ama izlemeyi düşündüklerini yani listendekileri izlemeye başlasan daha güzel olacakBenim listemi nasıl buldun ?
senin listen süper ama izlemeyi düşündüklerini yani listendekileri izlemeye başlasan daha güzel olacakBenim listemi nasıl buldun ?
Better Caul Saul yarım bırakmıştım ona bugün başlayacagimsenin listen süper ama izlemeyi düşündüklerini yani listendekileri izlemeye başlasan daha güzel olacak
bates motel e ne zaman başlayacaksın ben asıl onu sormuştumBetter Caul Saul yarım bırakmıştım ona bugün başlayacagim
İzlediğim yabancı dizisi 10'u geçmez ama izlediklerimi sıralarsam
İzlediğim halde listeye alamadığım bir tek Fargo var. Yarıda bıraktıklarımı saymazsak.
- Game Of Thrones
- Da Vinci Demons
- Vikings
- The Walking Dead
- Friends (12 bölümde bu sırada dahada yükselebilir.)
- Following
- How i Met Your Mother
- True Detective
- How to Get Away With Murder
- Outlander
1.5 senede 22 bölüm izledin pes.Güncelleyeyim bence.
- Game Of Thrones
- Vikings
- The Walking Dead
- Marco Polo
- Friends (1. sezon bitti. Aynı sırasında kaldı.)
- Da Vinci Demons
- Empire
- Outlander
- How i Met Your Mother
- How to Get Away With Murder
Oz'u listeye almadım. Çok iyi değil çünkü.
True Detective 2. sezon olmadı.
Yakın zamanda Fear The Walking Dead ile Spartacus girer listeme.
1.5 senede 22 bölüm izledin pes.
demekki normal dizi kanallarındakı yayın gibi ilerliyorsun hani dizi kanalları haftalık yayınlar ya1.5 senede 22 bölüm izledin pes.
Konuyu hortlatman iyi oldu.1 | Breaking Bad
2 | Game of Thrones
3 | House of Cards
4 | Spartacus
5 | Da Vinci's Demons
6 | Dexter
7 | Better Call Saul
8 | Doctor Who
9 | True Detective
10 | The Walking Dead
Daha çok hortlayacak böyle konuKonuyu hortlatman iyi oldu.
Bu listenin kesinlikle değişmesi gerekiyor. Dershanede olduğum zaman hazırlamıştım. Sakin kafayla adam akıllı bir liste yapmak lazım.En İyi 10 Yabancı Dizi Listem
1-The Walking Dead ( Kesinlikle süper dizi , beni hayata bağlayan bir dizi, umarım birgün bu dizide oynarım )
2- Fear The Walking Dead ( Daha başmadı ama şimdiden 2.sırada )
3- Breaking Bad ( son sezonu halen aklımda , drama bu kadar iyi yansıtılmazddı 5.sezonun 14.bölümünü izlerken kalbim küt küt atmıştı harika bir dizi )
4-Prison Break ( İlk sezonu harika harika ! zekice kurgulanmış senaryo belkide 3.sırada olmasının neden her sezonun 22 bölüm olmasından dolayıdır adam gibi 13 bölüm olsa süper olurdu ayrıca ülkemizde en çok izlenen dizilerdendi )
5- Game Of Thrones ( Hiç izlemedim ama çok popüler dizi seneye başlayacağım )
6- Lost ( Efsane kesinlikle , ilk 3 sezon zekice kurgulanmış hiçbir maliyetten kaçınılmamış bir dizi , Türkiye'de yayınlandığı zaman herkes bu diziyi konuşuyordu , 5 ve 6 sezonları izleyeceğim )
7.The Killing ( Kesinlikle harika bir dizi , finalde ağlayacaktım nerdeyse forumda ilk başta hak ettiği değeri göremedi ama sonradan gördü , lütfen izleyin sizde )
8-Orphan Black ( Tatiana desem yeterli dimi ? )
9- Bates Motel ( 2013 yılın dizilerinden olmuştu çok iyi hatırlarım )
10-Revenge ( Emily ve Victoria için yoksa dizide bir halt yok )
Vikings , Better Caul Saul , Empire , Episodes bu dizilerde yakında takip ediyor belki ilerleyen zamanda girebilir. ( Girer bence )
@destere @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @yatutarsa @mrt-06 @cevaa @Forumdash @gundix123 @gizmo @kaan955
Evet arada yenilemek lazım.Aslında herkesin belli aralıklarla listesi değişebilir çünkü durmadan yabancı dizi çıkıyor
revize edelimorada da yabancı dizileri yazıyidik ama @destere yazamıyordu şopar için özel konu açılmış neyse oradakini kopyalayayım
heroes
gossip girl
glee
pretty little liars
game of thrones
revenge
borgias
tudors
merlin
da vinci's demons
Sense 8 ilk sezondan girmiş listene?😱revize edelim
1.heroes