Gökhan Türkmen. Soner Sarıkabadayı. @GunesinOgluibrahim tatlıses de yarışmadı bizim forum arabesk sevmiyor pek ama olsun
irem derici de olabilir
Gökhan Türkmen. Soner Sarıkabadayı. @GunesinOgluibrahim tatlıses de yarışmadı bizim forum arabesk sevmiyor pek ama olsun
irem derici de olabilir
Murat Dalkılıç düşünmüştüm alınmadıysa?Katılırsan Gripin
ibrahim tatlıses de yarışmadı bizim forum arabesk sevmiyor pek ama olsun
irem derici de olabilir
Murat Dalkılıç düşünmüştüm alınmadıysa?
ay sen @Çiğdem- şunu izle küçücük çocuk senin noyanla ertuğrulun toplamından daha iyi oynuyorGökhan Türkmen. Soner Sarıkabadayı. @GunesinOglu
ne gerek var onlara neyse ajda pekkan bende unutmaAynen isim var.1.sezon,2.sezon,3.sezon sonuncularını da kat yarışa
Ay o 2.sezonda sondan ikinci mi ne oldu
Gökhan Türkmen Soner Srıkabayı, Gökhan Tepe, Aşkın Nur Yengi Ajdar @xemrexxxMurat Dalkılıç düşünmüştüm alınmadıysa?
Soner Sarıkabadayı'ya yaz beni @GunesinOgluGökhan Türkmen Soner Srıkabayı, Gökhan Tepe, Aşkın Nur Yengi Ajdar @xemrexxx
Ne baakyım post kasmya çalıştığın bariz belli.
sana nanik yapmak görevim her zamanNe baakyım post kasmya çalıştığın bariz belli.
Yahu o izlenme sayısını okla göstermeye uğraşacağına (görüyoruz herhalde ) şuraya sözlerini eklseydin ya!Katy Perry
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Bu hafta Katy Perry'nin en çok izlenen şarkısı ile katılıyoruz. Forumda da popüler olan bu şarkı ile iyi puanlar alacağımı düşünüyorum.
Yabancı diye ön yargılı olan üyeler bu sefer iyi verecek diye zannediyorum çünkü bu şarkı ile Katy Perry, Youtube'da 1.000.000.000 izlenmeyi geçen ilk kadın şarkıcı oldu.
Klibi ile ayrı tadı şarkısı ile ayrı tadı olan bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.
Şuan şarkının izlenme sayısı 😎
Ekli dosyayı görüntüle 47171
Katy Perry - Dark Horse
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Senin yüzünden bıraktım bana hatırlatma diziyi.ssssssana nanik yapmak görevim her zaman
Senin yüzünden bıraktım bana hatırlatma diziyi.sssss
Geçen hafta 1 verirsen sende ümidi keseriz her halde.Yahu o izlenme sayısını okla göstermeye uğraşacağına (görüyoruz herhalde ) şuraya sözlerini eklseydin ya!
Jennifer Lopez ve Shakira'da olur.