MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

Tatlı Küçük Üyeler okumayanlar, güzel yorum yapmayanlara düşük puan veriyorum. :Z :A Ona göre. :A

Katy Perry
maxresdefault.jpg

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bu hafta Katy Perry'nin en çok izlenen şarkısı ile katılıyoruz. Forumda da popüler olan bu şarkı ile iyi puanlar alacağımı düşünüyorum.:bhr:

Yabancı diye ön yargılı olan üyeler bu sefer iyi verecek diye zannediyorum çünkü bu şarkı ile Katy Perry, Youtube'da 1.000.000.000 izlenmeyi geçen ilk kadın şarkıcı oldu. :Z

16866-katy-620x0-1.jpg

Klibi ile ayrı tadı şarkısı ile ayrı tadı olan bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim. :bhr:

Şuan şarkının izlenme sayısı 😎
Ekli dosyayı görüntüle 47171

giphy.gif

:ZKaty Perry - Dark Horse:Z
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
tumblr_n1b9vfieaE1qeu2t7o1_r1_500.gif

:love1::love1::love1::love1:
Yahu o izlenme sayısını okla göstermeye uğraşacağına (görüyoruz herhalde :T:) şuraya sözlerini eklseydin ya! :bağır:

@GunesinOglu 4.sezonu veda sezonu olarak hazırla musicsurvivor veda diye:F

survivora başlamadan benimde görüşümü sormuş sana destek çıkmıştım all star fikrindede ilk sana ben söylemiştim galiba bu seferde beni dikkate alıran pişman olmazsın :F

veda sezonu olarak hazırla bence Musicsurvivor Veda :F:F:F