12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

ne hazmedemicem atv haber kendini 2 ye katlamış atv nin her yaptığı en kötü 4 le başlıyor :)) şike için daha ne arıcam :)))
neyse kösem sizi korkutmaya devam etsin :) hürrem gibi kösem de şan-şöhrette teyyip amcayı sollici dünyada:))
Dirilisle ne alakasi vsr o zsman kanalin tutan tek dizisi zaten digerleru 2, 3 reyting :)

Birine saçmalıyorsun demek hadsizlik tabiki de güzel bir laf mi yani
Gülme işaret ))) neyin bilmisligi oluyor işte bu saçmalama oldu)))

Ertuğrul istese başka gün yayınlanirdi hatta çarşamba zengin kız fakir oğlan vardı TRT de onun yeriyle oynandı ertuğrulu getirdi çünkü My nin seyircisi çarşambaya alışık olduğu için özelikle çarşambayı tercih etti Ki tarih seven seyirciyi kapsin diye. Senin seyircinin kapan dizinin karşısına neden çıkmaz da kaçarsın bu korkakliktir tabiki Persembe boş gün değildi. Kara Sevda ile yer değiştirdiler. Kösemin çekilecegi 1 yıl öncesinden belliydi çarşambayı mi ayiramadilar)))
Şimde sana göre sen hadsizlik yaptın bana saçmalıyorsun dediğin için .Benim bildiğim gülme işareti '':)'' böyle olur böyle olmaz ''))))'' . Bende kısacası korkudan değil perşembe günü tarih açısından boş gün olduğu için yayınladılar diyorum gidip kimse rekabete girmek istemez .

Analar ve Anneler kesinlikle bu oranları hak etmiyor. AB ve ABC1'de beklediğime göre az düşmüş, ama Total'de 18. olması tehlike alameti. En az 6-7 alabilecek bir diziyken 3-4 reyting ile yetinmek zorunda kalması üzücü. :(

Muhteşem Yüzyıl Kösem'den biraz daha iyi bir başlangıç bekliyordum, ama aldığı sonuçlar tabii ki de harika. Gelecek hafta AB ve ABC1'de 10'u geçme ihtimali yüksek. :X

Vadi'nin AB'si iyice çökmüş, Asla Vazgeçmem iyi direniyor, İnadına Aşk da eski sonuçlarından uzakta.

Son düzenleme:
Şimde sana göre sen hadsizlik yaptın bana saçmalıyorsun dediğin için .Benim bildiğim gülme işareti '':)'' böyle olur böyle olmaz ''))))'' . Bende kısacası korkudan değil perşembe günü tarih açısından boş gün olduğu için yayınladılar diyorum gidip kimse rekabete girmek istemez .

Ordaki gülme işaretini anlamıyorsun işte))) oraya gülme işareti koyarak ironi yaptığımı gösteriyorum yani sana saçmalıyorsun demiyorum .. Bu benim gülme işareti paratez sayısına farklı mana kazanıyor senin dışında herkes anlıyor)))

Olay o kadar acık ki inat mi ediyorsun anlamıyorum))) biri senin evinin dibine ev yapıyor sende pardon deyip Yan eve geçiyorsun . Tarih seyircisi çarşambada çok niye bol olan güne değilde Yan dükkana gidersin. Gidecekse ertuğrul gitsin

ayol kim takar şikeli tns yi :)
4 yıl boyunca my reytingleri içine oturanlar boş boş konuşmuş yine ne yaparlarsa yapsınlar türkiyede isterlerse şikeli sistemleriyle 20 alsınlar kösem de hürrem gibi teyyip amcayı sollayacak yurtdışında en çok tanınan olacak :A
dünkü bölüm 156 dk sürmüş bundan dolayı total kaçmış olabilir bir de çok karakter vardı bag gibi uzun uzun tanıttılar :A @Aserat
@HarzeM in aksine bölüm kısalınca düşme ihtimali yok bence karadayı ve paramparça bölümleri uzattıkça düştüler çünkü :)

show da olsa ne derdi şimdi ne diyor totoş.ss
Bana acımı tekrar hatırlatma lütfen. :(

Ordaki gülme işaretini anlamıyorsun işte))) oraya gülme işareti koyarak ironi yaptığımı gösteriyorum yani sana saçmalıyorsun demiyorum .. Bu benim gülme işareti paratez sayısına farklı mana kazanıyor senin dışında herkes anlıyor)))

Olay o kadar acık ki inat mi ediyorsun anlamıyorum))) biri senin evinin dibine ev yapıyor sende pardon deyip Yan eve geçiyorsun . Tarih seyircisi çarşambada çok niye bol olan güne değilde Yan dükkana gidersin. Gidecekse ertuğrul gitsin
Abi ne dusunuyorsun Kosemle ilgili ?

Muhteşem Yüzyıl: Kosem çok iyi başlamış.Asla Vazgeçmem in düşmediğine çok sevindim.Yakında vadi totali kaybedecektir :)

O ne saçmalık dönüyor yine burada korktuğu için mi Perşembe başlamış :F sen beni güldürdün ya :A