nereye reyiz perihan periye habalahubalohup mu yaptırıcannediyorsun vadi poyraz güllerin savaşı güneşin kızları yolcu gibi
nereye reyiz perihan periye habalahubalohup mu yaptırıcannediyorsun vadi poyraz güllerin savaşı güneşin kızları yolcu gibi
pt 2 yenereye reyiz perihan periye habalahubalohup mu yaptırıcan
pt 2 yenereye reyiz perihan periye habalahubalohup mu yaptırıcan
nasrettin hocanın saz çalma hikayesini biliyorsundur belki yinede o fıkrayı hatırlatayım sanaNe güzel konfor dünya yansa fikrimi değiştirmen diyon)) mesela MİT türlerini tartışmıştık hükümet işide silah veriyordu sana göre))) çünkü sol kutup onu yazıyordu şimdi bunu yazan kalmadı )))
Cemaat ile hükümet ortaklaşa 17 aralığı yaptı Erdoğanı dinledi))) Ergenekon ve balyoz darbeleri gerçek yahuu bunları kullanıp kendi adamlarıni orduya yerleştirmek için suçsuz kişileri de içeri alınca cemaat ip koptu
Reyting manipülasyonu ile o kadar yazı yazdım (hiç bir yerde çıkmadı kendim derlerdim) cemaat nasıl tnsyi eke geçirdiğimi. Şimdi o kişilerden bazıları hapishanede ama boş ver herşeyi tayip yaptı ondan habersiz olmaz de keyfine bak)))
boş ver Nasrettin hocayla beraber bile sosyal mesaj verdim anlamadılar yine pararel dedillernasrettin hocanın saz çalma hikayesini biliyorsundur belki yinede o fıkrayı hatırlatayım sana
-----------------------------
Hoca Nasreddin bir gün eline bir saz almış, tıngırdatıp duruyormuş. Hanımı dayanamamış sormuş;
- Ne yapıyorsun Hoca?
— Saz çalıyorum ya görmüyor musun!?
— Yahu o sazı çalanlar elini aşağı yukarı götürüp getiriyorlar, ama sen orayı tutmuş, hiç bırakmıyorsun!
— Hanım onlar benim bir seferde bulduğum yeri bulmaya çalışıyorlar da ondan ellerini aşağı yukarı kaydırıyorlar.
--------------------------
şimdi kıssadan hisse işte ne çıkarırsan çıkar bu fıkradan bazı insanlar herkesin aradığı doğruyu bulmuştur aşağı yukarı gidip gelmeye gerek yok
ama yolcu saat 23.15 eKösem'den daha iyi başlangıç beklerdim TOTAL'de şaşırttı açıkçası. Ama AB ve ABC1 reytingleri müthiş, haftaya +10 gelecektir. Beren geldikten sonra reytingleri düşünemiyorum ben.
KVP helal olsun, ben TOTAL'i bile alamaz derken yükseliş yaşayıp rahat bir şekilde TOTAL grubunu almış. Tebrikler diziye.
Fıkra gibiyim diyorsun ne diyeyim doğru söze)))nasrettin hocanın saz çalma hikayesini biliyorsundur belki yinede o fıkrayı hatırlatayım sana
-----------------------------
Hoca Nasreddin bir gün eline bir saz almış, tıngırdatıp duruyormuş. Hanımı dayanamamış sormuş;
- Ne yapıyorsun Hoca?
— Saz çalıyorum ya görmüyor musun!?
— Yahu o sazı çalanlar elini aşağı yukarı götürüp getiriyorlar, ama sen orayı tutmuş, hiç bırakmıyorsun!
— Hanım onlar benim bir seferde bulduğum yeri bulmaya çalışıyorlar da ondan ellerini aşağı yukarı kaydırıyorlar.
--------------------------
şimdi kıssadan hisse işte ne çıkarırsan çıkar bu fıkradan bazı insanlar herkesin aradığı doğruyu bulmuştur aşağı yukarı gidip gelmeye gerek yok
canol zaten foxcu. önceki yıllardan tanıyorum.Kösem bence biraz düşük başlamış Total'de. Doğruyu konuşmak lazım. AB ve ACB1 iyi gayet.
Bölüm 156 dakika olunca insanlar sıkılır haliyle. O yüzden ileri ki bölümlerde bölümün süresinin kısalması lazım.
Herkes Kösem'e takmış ama Vadi, AB gurubunda 5 reyting altına düşmüş. Bence çok kötü bir oran. Geçen yıl Kanal D 5 reyting altı alan dizilerini kaldırıyordu hemen.
Birde Beren'in dizileri Perşembe günü olur hep. Yok korkmuşlar da Çarşamba'dan Perşembe'ye filan almışlar komik laflar bunlar.
Son olarak Atv için şike yapılıyor diyorlar ama gerçekten hayret ediyor insan. Siyasi düşüncelerinizden dolayı objektif bakmıyorsunuz. Forumda da Atv dizileri izleniliyor lütfen yapmayın Allah aşkına.
Keşke geçen senede Fox için bu lafları deseydiniz. O zaman sizin için objektif bir yorum yapıyor derdim.
son paragrafta batırmışsın .ssKösem bence biraz düşük başlamış Total'de. Doğruyu konuşmak lazım. AB ve ACB1 iyi gayet.
Bölüm 156 dakika olunca insanlar sıkılır haliyle. O yüzden ileri ki bölümlerde bölümün süresinin kısalması lazım.
Herkes Kösem'e takmış ama Vadi, AB gurubunda 5 reyting altına düşmüş. Bence çok kötü bir oran. Geçen yıl Kanal D 5 reyting altı alan dizilerini kaldırıyordu hemen.
Birde Beren'in dizileri Perşembe günü olur hep. Yok korkmuşlar da Çarşamba'dan Perşembe'ye filan almışlar komik laflar bunlar.
Son olarak Atv için şike yapılıyor diyorlar ama gerçekten hayret ediyor insan. Siyasi düşüncelerinizden dolayı objektif bakmıyorsunuz. Forumda da Atv dizileri izleniliyor lütfen yapmayın Allah aşkına.
Keşke geçen senede Fox için bu lafları deseydiniz. O zaman sizin için objektif bir yorum yapıyor derdim.
O üyeyi tanımıyorum.canol zaten foxcu. önceki yıllardan tanıyorum.
Objektif yorum yaptım.son paragrafta batırmışsın .ss