Muhteşem Yüzyıl: Kösem 1. Bölüm Yorumları

İlk bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Çekimler gerçekten çok iyi katılıyorum ama şuana kadar cezbeden bir şey olmadı çok uzatmışlar sahneleri, konuşmaları bence..
Olaylar gelişecek ki ölüm olacak. Hemen kıyamet kopmasını beklememeli. Yunansitan çekimleri oldukça güzel olmuş, ayrıca çokta külfetli olmuştur. Ben dizinin rahat 10 reyting ve üstünü alacağını düşünüyorum.

Olaylar gelişecek ki ölüm olacak. Hemen kıyamet kopmasını beklememeli. Yunansitan çekimleri oldukça güzel olmuş, ayrıca çokta külfetli olmuştur. Ben dizinin rahat 10 reyting ve üstünü alacağını düşünüyorum.
AB ve ABC1'de 10'u rahat alır bence de. TOTAL'de bana kalırsa 6 - 7 arası alır gibi geliyor..

Mehmet Kurtuluş Türkçesini bayağı geliştirmiş, Pars Kiraz Operasyonu'ndayken Meryem'den beter konuşuyordu :F

Alır görürde bakarsın. Kurtlar Vadisi'nin kitlesi belli ona bir şey yapamaz ama Analar ve Anneler başta olmak üzere birçok yapım reyting listesinden kaybolur.
şiliden takip ediliyoruz:D

1. Series Turcas ‏@SeriesTurcas 1 dk.1 dakika önce
    ahmed con pánico escenico jajajajaja #MuhteşemYüzyılKösem

0 beğenme
  2. Series Turcas ‏@SeriesTurcas 5 dk.5 dakika önce
    ¿algún otro hispanohablante viendo #MuhteşemYüzyılKösem? #Kosem #SultanaKosem

0 retweet0 beğenme

Ne güzel gaz veriyor. :A
bakalım dizinin pargalısı olur belki:A

Ekin role cuk diye uymuş. Müzikler, çekim kalitesine diyecek bir şey yok zaten. Şimdilik çok iyi gidiyor. :Z

100 tane yabancı dizi bitiren biri olarak konuşuyorum. Poldark (İngiliz dizisi) The Affair ve Rectify (Amerikan) gibi dizilerden çok daha güzel bu dizi. Ver Amerikalılara rahat izlerler bence. (Osmanlı tarihine Ermeni olaylarından dolayı bir ön yargıları olabilir mi bilmiyorum tabii. Objektif olarak işlemeyebileceğimizi düşünüyor olabilirler.)

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy