Muhteşem Yüzyıl: Kösem 1. Bölüm Yorumları

İlk bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Timur Savcı aşmış kendisini Game of Thrones ayarında dizi çekiyor. Türk televizyon tarihinin en prodiksiyonlu yapımı heralde, belli ki dünya kadar para harcamış. Zaten yabancı ülkelere satılmadan dizinin parası çıkmaz. :)

Timur Savcı aşmış kendisini Game of Thrones ayarında dizi çekiyor. Türk televizyon tarihinin en prodiksiyonlu yapımı heralde, belli ki dünya kadar para harcamış. Zaten yabancı ülkelere satılmadan dizinin parası çıkmaz. :)
şimdiden bölüm başı 900 bin lira yurtdışı geliri var 30 ülkeden :) my gibi 70-75 olunca 2.5 milyonu bulur

Çekimler gerçekten çok iyi katılıyorum ama şuana kadar cezbeden bir şey olmadı çok uzatmışlar sahneleri, konuşmaları bence..

kapattım vadi özetine geçtim ama 10 dakıka gözlemlediğime göre bu dizi totelde geçecek vadiyi çünkü muhteşem yüzyılada 10 dakıka dayanabiliyordum ve rekor reytingler alıyordu bu kösemede 10 dakıka dayanabildim toteli vadiden yüskek yazıcam oyüzden reyting tahminine
:F:F:F
ay pis sen izleme zaten :F sen kılıklı gülcana rslan çıktı :F

kapattım vadi özetine geçtim ama 10 dakıka gözlemlediğime göre bu dizi totelde geçecek vadiyi çünkü muhteşem yüzyılada 10 dakıka dayanabiliyordum ve rekor reytingler alıyordu bu kösemede 10 dakıka dayanabildim toteli vadiden yüskek yazıcam oyüzden reyting tahminine
:F:F:F
Ab nizde berbat zaten pelin Ab yi önemsiyor

Çekimler gerçekten çok iyi katılıyorum ama şuana kadar cezbeden bir şey olmadı çok uzatmışlar sahneleri, konuşmaları bence..
ali eyüboğlu
ranini teyze
esin övet
cengiz semercioğlu
bergüzar-halit
vahide teyze

hepsi ilk 35 dk yi izleyip çok beğenmişti:A

Senin Carlos da gözüktü bir düet bekliyoruz bu dizide de. :A @xemrexxx
daha sünnet olmamış kız @Çiğdem- git sünnet et ekini :F

Yiğidi öldür hakkını yeme çekim kalitesi bayağı iyi. Zaten MY'nin dekorlarını kullanmışlar ondan farklı gözükmüyor :)