beyazsoyu konuya engelleyelim bence 2 saat sonrasını görüyorumDirekt Türkçe konuşsalar da olurmuş.![]()
yolarım seni pis.ssAnastasia, Meryem Uzerli'den daha güzel.![]()
şimdiden bölüm başı 900 bin lira yurtdışı geliri var 30 ülkedenTimur Savcı aşmış kendisini Game of Thrones ayarında dizi çekiyor. Türk televizyon tarihinin en prodiksiyonlu yapımı heralde, belli ki dünya kadar para harcamış. Zaten yabancı ülkelere satılmadan dizinin parası çıkmaz.![]()
kapattım vadi özetine geçtim ama 10 dakıka gözlemlediğime göre bu dizi totelde geçecek vadiyi çünkü muhteşem yüzyılada 10 dakıka dayanabiliyordum ve rekor reytingler alıyordu bu kösemede 10 dakıka dayanabildim toteli vadiden yüskek yazıcam oyüzden reyting tahmininebu arada kösmein babasını oynayan oyuncu 34 yaşında @sürgünüm @Çiğdem- @Almila @mrt-06 @sokak sanati
Onu açmıştım dizi başlamadan önce. Atsız Karaduman'ı da buraya yazdım ki herkes görsün diye. Yoksa konusunu açmayacağım tabi ki.Onu geç de Meral Çetinkaya'nın konusunu aç o daha önemli![]()
Çekimler gerçekten çok iyi katılıyorum ama şuana kadar cezbeden bir şey olmadı çok uzatmışlar sahneleri, konuşmaları bence..Timur Savcı aşmış kendisini Game of Thrones ayarında dizi çekiyor. Türk televizyon tarihinin en prodiksiyonlu yapımı heralde, belli ki dünya kadar para harcamış. Zaten yabancı ülkelere satılmadan dizinin parası çıkmaz.![]()
ay pis sen izleme zatenkapattım vadi özetine geçtim ama 10 dakıka gözlemlediğime göre bu dizi totelde geçecek vadiyi çünkü muhteşem yüzyılada 10 dakıka dayanabiliyordum ve rekor reytingler alıyordu bu kösemede 10 dakıka dayanabildim toteli vadiden yüskek yazıcam oyüzden reyting tahminine
![]()
Ab nizde berbat zaten pelin Ab yi önemsiyorkapattım vadi özetine geçtim ama 10 dakıka gözlemlediğime göre bu dizi totelde geçecek vadiyi çünkü muhteşem yüzyılada 10 dakıka dayanabiliyordum ve rekor reytingler alıyordu bu kösemede 10 dakıka dayanabildim toteli vadiden yüskek yazıcam oyüzden reyting tahminine
![]()
ali eyüboğluÇekimler gerçekten çok iyi katılıyorum ama şuana kadar cezbeden bir şey olmadı çok uzatmışlar sahneleri, konuşmaları bence..
daha sünnet olmamış kız @Çiğdem- git sünnet et ekiniSenin Carlos da gözüktü bir düet bekliyoruz bu dizide de.@xemrexxx