Aman onlar her şeyi beğeniyor yaranmak için.ali eyüboğlu
ranini teyze
esin övet
cengiz semercioğlu
bergüzar-halit
vahide teyze
hepsi ilk 35 dk yi izleyip çok beğenmişti
daha sünnet olmamış kız @Çiğdem- git sünnet et ekini![]()
Aman onlar her şeyi beğeniyor yaranmak için.ali eyüboğlu
ranini teyze
esin övet
cengiz semercioğlu
bergüzar-halit
vahide teyze
hepsi ilk 35 dk yi izleyip çok beğenmişti
daha sünnet olmamış kız @Çiğdem- git sünnet et ekini![]()
beğenen 5 olmuş anketteAman onlar her şeyi beğeniyor yaranmak için.![]()
niye beğenmedin mi yoksa sorun mu var.ssmaalesef diziyi izlıyemicem![]()
Olaylar gelişecek ki ölüm olacak. Hemen kıyamet kopmasını beklememeli. Yunansitan çekimleri oldukça güzel olmuş, ayrıca çokta külfetli olmuştur. Ben dizinin rahat 10 reyting ve üstünü alacağını düşünüyorum.Çekimler gerçekten çok iyi katılıyorum ama şuana kadar cezbeden bir şey olmadı çok uzatmışlar sahneleri, konuşmaları bence..
ab de ben de düşnüüyorum ama totali bilememOlaylar gelişecek ki ölüm olacak. Hemen kıyamet kopmasını beklememeli. Yunansitan çekimleri oldukça güzel olmuş, ayrıca çokta külfetli olmuştur. Ben dizinin rahat 10 reyting ve üstünü alacağını düşünüyorum.
AB ve ABC1'de 10'u rahat alır bence de. TOTAL'de bana kalırsa 6 - 7 arası alır gibi geliyor..Olaylar gelişecek ki ölüm olacak. Hemen kıyamet kopmasını beklememeli. Yunansitan çekimleri oldukça güzel olmuş, ayrıca çokta külfetli olmuştur. Ben dizinin rahat 10 reyting ve üstünü alacağını düşünüyorum.
Alır görürde bakarsın. Kurtlar Vadisi'nin kitlesi belli ona bir şey yapamaz ama Analar ve Anneler başta olmak üzere birçok yapım reyting listesinden kaybolur.ab de ben de düşnüüyorum ama totali bilemem![]()
şiliden takip ediliyoruzAlır görürde bakarsın. Kurtlar Vadisi'nin kitlesi belli ona bir şey yapamaz ama Analar ve Anneler başta olmak üzere birçok yapım reyting listesinden kaybolur.
Series Turcas @SeriesTurcas 1 dk.1 dakika önce
Series Turcas @SeriesTurcas 5 dk.5 dakika öncebakalım dizinin pargalısı olur belkiNe güzel gaz veriyor.![]()
Şu ağıt müzikleri pek olmamış sanki?şiliden takip ediliyoruz
Series Turcas @SeriesTurcas 1 dk.1 dakika önce
ahmed con pánico escenico jajajajaja #MuhteşemYüzyılKösem
0 beğenme
Series Turcas @SeriesTurcas 5 dk.5 dakika önce
¿algún otro hispanohablante viendo #MuhteşemYüzyılKösem? #Kosem #SultanaKosem
0 retweet0 beğenme
bakalım dizinin pargalısı olur belki![]()
babam izlettirmiyorniye beğenmedin mi yoksa sorun mu var.ss
gülcan arslan jensen görmüş @Çiğdem- gibi bakıyor kadireŞu ağıt müzikleri pek olmamış sanki?![]()
kendisine tesüflerimi iletiyorum.ssbabam izlettirmiyor![]()
babam izlettirmiyorniye beğenmedin mi yoksa sorun mu var.ss
Benim de babam izlettirmiyordu bilgisayardan okey açtım unuttu gitti.babam izlettirmiyor![]()
şu aslıhanın kızı büyüynce sedef olsun bariEkin role cuk diye uymuş. Müzikler, çekim kalitesine diyecek bir şey yok zaten. Şimdilik çok iyi gidiyor.![]()