burçin hangisi ve hangi dakikada çıkıyor? şimdi tüm filmi izlememde imkansız ?Perihan Abla'nın ilk bölümünde oynamış, o bölümde de adı Burçin, epey önce Youtube'dan izlemiştim.
Burçin Terzioğlu 5 yaşından beri oyunculuk yapıyor, burada da Hülya Avşar'ın kızını oynamış mesela.
sen kara sevdayı izlemiyormuydun ?
burak parlağı senle çiğdeme ait ))burçin hangisi ve hangi dakikada çıkıyor? şimdi tüm filmi izlememde imkansız ?
sen kara sevdayı izlemiyormuydun ?
kara sevdada neslihan var hep bakmak istiyorumda işte olmuyor ;burak parlağı senle çiğdeme ait ))
neslihan nedir ya çiğdemden çirkin ender kızlardan biri ))kara sevdada neslihan var hep bakmak istiyorumda işte olmuyor ;
ben onu ismailin kızıyken sevmiştim neslihanla aramızda eskiye dayalı seviyeli bir ilişki varneslihan nedir ya çiğdemden çirkin ender kızlardan biri ))
sema songülü de yolacak gibi bu bölüm formundaben onu ismailin kızıyken sevmiştim neslihanla aramızda eskiye dayalı seviyeli bir ilişki var
adamın kendi tonavidası büyüktür o yüzden etkilenmemişay bu ufuk niye ölmüyor ayşegül tornovidayı monte etti buna bir de kurşun sıktı.sss @destere gibi totoş çıktı adam.ss
ayşegülün şu bakışını gören @Çiğdem- korkutan ahıra saklanmışadamın kendi tonavidası büyüktür o yüzden etkilenmemiş
nesi mükemmeldi sema ya bişi olursa yakarım o total d binasınıOfff be bölümün son kısımları tek kelimeyle muhteşemdi soluksuz izledim.
Bahri Baba gebertti Ufuk'u. Zaten o öldürmese olmazdı. Adil Topal'a da ayarı verdi helal olsun.
Şu Begüm çok ürkütüyor beni. ss Boğulurkenki çalan müzik de fenaydı.
Poyraz Ayşegül'e babasının Adil Topal olduğunu itiraf etti.
Ve Sema. Sefer'den ayrılacak kesin ama sebebini söylemeyecek. Düğün de olmayacak tabii.
Çok güzel bir bölümdü umarım reytinglerde hak ettiğimizi alırız.
Sefer-Dafne'ye hazırla kendini sen.nesi mükemmeldi sema ya bişi olursa yakarım o total d binasını
burçin hangisi ve hangi dakikada çıkıyor? şimdi tüm filmi izlememde imkansız ?
dafne ne biçim isim la hadi anladık despina fatih sultan mehmeti büyüten kadın da dafne karakteri ne öyle bize ne napolyonun aşkının isminden .ssSefer-Dafne'ye hazırla kendini sen.