helal olsun reyizhayır poyrazı ve vadiyi harcıyacak aydın doğanda güneşin kızları ve güllerin savaşını harcıcak bu bir intikam yarışı
helal olsun reyizhayır poyrazı ve vadiyi harcıyacak aydın doğanda güneşin kızları ve güllerin savaşını harcıcak bu bir intikam yarışı
ne olur forumda bunlar yaşanırsahelal olsun reyiz
çamlak çömlek patlar reyizne olur forumda bunlar yaşanırsa
kalite burada @Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL a nanik
isaya yazık la hep abuk sabuk ödevler yapıyor
@destere adamlar zor durumda
pavyon çalışanlarına sendika soruyorbugün atv de senin tenyo pehlivan konuşma yapıyordu mecburen poyraz karamele çevirdim dizide intikamda kötü adam rolündeki kılbıyıkta varmış hatta kıza espri bile yapıyordu benim kaşlarım değilde döşüm orjinal diyordu )
çalışanlar harranlımı çıktı ?pavyon çalışanlarına sendika soruyor
daha çok doğu avrupa, moldova-ukrayna o taraflar)çalışanlar harranlımı çıktı ?
pis @Çiğdem- ler büyü yaptılar semaya .ssSanki 20 tane karakter yokmuş gibi Ünsal ile Canan da geri dönecekmiş gelecek hafta. 'Hangover' göndermesi, Sefer-Sema düğünü, Sema'nın 5 yıllık ömrünün kalması, Songül yellozunun ortalığı karıştırması ve Poyraz - Adil hesaplaşması da bölümün dikkat çeken diğer sahneleri arasındaydı.
Sefer ve Sema düğüne Beşiktaş Marşı ile girdi.
Ünsal ile Canan öldü galiba, bindikleri uçak düşmüş. 😱
Sema beklediğimiz gibi "hayır" dedi, Allah kahretsin.
amann sen ne saçmalıyorsun beehainler alçaklar pisler kartlar yamaşak ağızlılar şişmanlar çirkinler pisler davulcusu senaristler semaya bu yapılır mı @Çiğdem- mi bu
ay senaritlere hakaret ediyorum .ssamann sen ne saçmalıyorsun bee