Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

@Çiğdem- in saçını kendisiyle aynı boyadığını öğrenen ayşegül saç rengini değiştirmiş 😱 @Aserat @Bully @Harunnn60 @Tzira @-potterhead- @WesTxCoasT
G8OAw0w.jpg

Dizimizin yeni bölümü az sonra başlıyor merakla bekliyoruz. :)

Pis Ufuk Ayşegül'ü kaçırdı gel de gelecek bölümü bekle şimdi. ss

Adam insan değil mübarek robot. Gazdan etkilenmiyor, kafasına taşla vuruluyor etkilenmiyor, kelepçeden kurtuluyor. Bir de Meltem Zülfikar'ı aradıktan sonra adamlar çabucak geldiler maşallah. Bu Ufuk da Meltem'de telefon olabileceğini hesap etmiyor mu :D

Neyse bazı mantıksızlıklar dışında güzel bir bölümdü. Yalnız Sema Sefer'le doktora gitmişti, bir şey çıkmamıştı (b)

ufuk diğer bölüm bağıra bağıra ölür ::)
saf bu ayşegül ya :)

Ufuk gidici zaten Murat Prosçiler'in ismi konuk oyuncu olarak geçiyordu. Ama sonu Zafer'den daha beter olur sanırım Bahri Baba'nın oğlunu öldürdü sonuçta.

Ya Ufuk'un oradan kurtulup bir şeyler yapacağı belliydi de, işin ucu Ayşegül'e dokundu, gel de şimdi haftaya Çarşambayı bekle.

Sema konusunda da tam içimizi rahatlatmışlardı, bence oradan bir bomba patlayacak. Ekşi Sözlük'te birisi düğün olmayabilir falan yazmış, valla ben de katılıyorum.

Biliyorsunuz Begüm'ü seven nadir kişilerden biriyim ve bu bölümde acıdım kendisine çok, gerçekten de apartman duvarındaki yazı gibi tutunacak bir dalı yok. Ama öte yandan da Poyraz'ın Ayşegülle birlikte olmasından yanayım. Keşke Begüm'ü de seven birisi olsa ama Poyraz'a bu kadar aşıkken zor.

Onur'un mezarının açılıp açılmaması hakkındaki konuşma ve mezarlık sahnesi üzdü. :(

Begüm'e acıyorum dedim ama Poyraz-Ayşegül-Sinan sahnelerini özlemişim, gerçi çok uzun değildi ama yine de uzun süreden sonra üçünü birlikte görmek güzeldi.

Ufuk dokuz canlı mübarek adama ne yapsalar olmadı ama Zafer'in sonundan beter bir sonu olur umarım. 😛

Sadreddin konusunda da bence Poyraz'ı vurmayacak, fragmanda öyle gösterdiler. Yahu Sinan'ı ölmüş gibi gösterip öldürmedi bunlar, burada da ters köşe yaparlar diye düşünüyorum. :D