MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

o dediğin saniyeye baktım zenciler rihannamın arkasında trencilik oynuyor kötü bir sahne :))

benim için sorun olmaz yayınlayabilirsin:) gerçekte yanyana gelemiyoruz @Çiğdem- le bari fotomontajla birbirimize kavuşalım :)

Kucak havaya uçmalı sahne.:F

senin poldarkla dezmelda gibi resimleriniz v ar:A

o zaten totalin dibi karadayı bile izlemiş biri o :F

Vadi izlemedim en azından.:A

Recap 4-5 saate gelir :X
tumblr_inline_mzncvwbq1f1sona3a.gif

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
katy+perry+hot+n+cold+12.png

Bu hafta size 80'ler Nostaljisi yaşatalım.🙄 Hepinizin çok beğeneceği bir şarkı. Özellikle @denizz19 ve @Bully çok beğenecek. :A Deniz ilk sezonda beğenmişti zaten. :A
Zaten İlk sezondan final puanı almıştım bu şarkı ile o yüzden şarkıma güveniyorum. :bhr::bhr:

2008 yılında şarkı çıkmış o yılın en hit şarkılarından birisi olmuştur. Yani Katy Perry'nin o yıllarda tanınmasının sağladı.:love1:

Lütfen dinleyin gerçekten çok iyi. :Z

:Z:ZKaty Perry - Hot N Cold:Z:Z

katy_perry___hot_and_cold_by_amy9977-d5mr3fc.png.jpeg

:love1::love1::love1:

@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*

bunu ayrıntılı şekilde incelemem lazım :)

bu arada yarışmacı sayısı sadece 10 olduğundan oylamalar daha zor olacak...çünkü sadece 10 taneyi sıralamak kolay olmaz:)

katy+perry+hot+n+cold+12.png

:Z:ZKaty Perry - Hot N Cold:Z:Z

Şarkı Klip 10 Numara Katty Perry'nin en sevdiğim şarkılarından birisi kimse kusura bakmasın NumberOne ***** 10 *****

VE OYLAMA BAŞLADI!

01-SILA-KAFA
02-BARIŞ MANÇO-GİBİ GİBİ
03-TARKAN-KUZU KUZU
04-RIHANNA-MAN DOWN
05-YALIN-KÜÇÜCÜĞÜM HERŞEYİM
06-SEKSENDORT-AZAP
07-KATY PERRY-HOT N COLD
08-YILDIZ TİLBE-DELİKANLIM
09-MUSTAFA CECELİ-LİMON ÇİÇEKLERİ
10-AHMET KAYA-ARKA MAHALLE

Not : Son oy yollama tarihi 12.11.2015 Perşembe günü saat 18.00'dir!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 10,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 9, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar :)

@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @Felon @tolgab @xdragxx @pompy @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*

oylama listesi yayınlanmış...:) tüm yarışmacılara hayırlı olsun...oldukça zor bir oylama olacak

VE OYLAMA BAŞLADI!

01-SILA-KAFA
02-BARIŞ MANÇO-GİBİ GİBİ
03-TARKAN-KUZU KUZU
04-RIHANNA-MAN DOWN
05-YALIN-KÜÇÜCÜĞÜM HERŞEYİM
06-SEKSENDORT-AZAP
07-KATY PERRY-HOT N COLD
08-YILDIZ TİLBE-DELİKANLIM
09-MUSTAFA CECELİ-LİMON ÇİÇEKLERİ
10-AHMET KAYA-ARKA MAHALLE

Not : Son oy yollama tarihi 12.11.2015 Perşembe günü saat 18.00'dir!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 10,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 9, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar :)

@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @Felon @tolgab @xdragxx @pompy @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*

daha çok zamanımız var yarın salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır en iyisi şarkıları perşembe günü dinlemek :)